Dincolo de dorinţe

Din afară localul nu părea a fi aglomerat şi hotărâse să privească numai în treacăt. Alesese să stea puţin mai departe de geamurile fumurii şi să aştepte. Ţigara ce se învârtea printre degetele lui trăda nervozitatea. Îl lăsase pe Cosmin să aleagă localul, cunoscând mai bine oraşul, şi cel fel de baruri sunt deschise imediat după revelion. Nu ştia dacă tânărul va veni într-adevăr. Faptul că nu îl sunase să amâne sau să refuze întâlnirea lor însemna că urma să sosească. Simon dezbătea în sinea sa posibilităţile, dar mintea i se golise rapid observând cele două siluete ce se apropriau. Îl distingea clar pe Cosmin, iar mergând alături de el era o tânără. Păreau de-o seamă, judecase Simon ridicând puţin din sprâncene. Nu se aştepta să mai apară cu cineva, sau măcar să apară…Era curios să o cunoască pe fată.
- Salut.
Întâmpinase primul, mai întâi pe Cosmin, privind apoi spre tânăra care-l măsura din cap până în picioare.
- Ea este sora mea, Andra.
Se grăbise să-i prezinte înainte ca Simon să tragă concluzii pripite. Bărbatul zâmbise puţin amuzat, întinzându-i mâna fetei. Ştia să distingă privirile oamenilor, şi modul în care este privit. Iar tânăra nu părea a-l privi cu antipatie, ceea ce era un început bun.
- Îmi pare bine.
Andra răspunsese acelaşi lucru, observându-se clar că încearcă să-şi controleze curiozitatea în a-l studia. Cosmin însă nu reuşise să se abţină, şi privirile lui momentan reuşeau să asimileze ceva mai mult despre Simon decât noaptea trecută. Lumina îi dădea un aer şi mai aristocrat, părul scurt era evidenţiat de luciul natural, la fel şi pielea lui. Tânărul trecuse repede cu privirea peste gâtul dezgolit al acestuia, profitând de faptul că Simon avea paltonul deschis. Purta un pulover simplu pe dedesubt, remarcase gândindu-se că i se potriveşte culoarea, scoţându-i în evidenţă trăsăturile feţei.
- L-am escortat până aici pentru că părinţii noştri nu vroiau să-l lase să iasă. Aşa că le-am zis că îl iau cu mine la cumpărături.
Îl informase Andra, profitând de faptul că fratele ei tace. Avea să converseze cu Simon pentru a vedea ce fel de tip este, măcar la suprafaţă, cât putea să-şi dea seama.
- Şi la ce oră trebuie să-l returnez?
- Vorbiţi despre mine de parcă aş fi un obiect. Intervenise Cosmin privind cu dezaprobare spre sora lui. Simon avea parte de altfel de priviri, deşi nu reuşea să înţeleagă prea mult din ce vroia să-i comunice pe tăcute tânărul. Ar fi vrut să se priceapă mai bine la asta.
- Dacă tot eşti aici, nu rămâi cu noi să bei un suc?
- Bine, nu am să stau prea mult cu voi oricum!
Acceptase imediat oportunitatea, intrând prima în bar, lăsându-i intenţionat în urmă. Simon îl privise în treacăt, cât îl avea în faţa lui. Se abţinea cu greu să nu stea mai aproape sau să nu-l fixeze intens. Frumuseţea pe care o avea depăşea frontierele uzuale. Buzele lui i se păreau exotice, la fel şi pielea tânărului, care nu îşi pierduse încă acel luciu din noaptea trecută. Mâinile erau descoperite sub jacheta neagră, având degetele puţin înroşite de la frig. Primul impuls ar fi fost să-l ia de mână pentru a-l încălzi, dar erau în public şi în plus, sora lui era acolo.
- Nu era nevoie să fii politicos cu ea.
- Îmi cer scuze dacă te-am supărat.
Avea să comenteze subiectul mai târziu, îşi spuse Simon privindu-l ferm. Îşi ceruse scuze atât de repede numai pentru a evita continuarea discuţiei de faţă cu sora lui.
- E în regulă.
Se roşise imediat înţelegând că nu trebuia să se împotrivească. Deşi situaţia era destul de delicată pentru că nu ştia ce întrebări avea să-i pună Andra lui Simon. Odată aşezat pe scaunul de la masă, rămăsese cu gura deschisă. Simon luase iniţiativa în a vorbi.
- Andra, eşti mai mare ca el, sau mai mică?
- Sunt mai mare cu trei luni! Răspunsese încântată de ocazia ce i se oferea, deşi nu realiza că Simon evită întrebările punând întrebări.
- Doar trei luni.
- Tot la facultate?
- Drept şi Administraţie Publică. Înştiinţase cu mândrie tânăra, Simon zâmbind ceva mai sigur pe el. Avea un punct de plecare de data asta pentru a lungi conversaţia.

Barul cu temă rustică nu era deloc aglomerat, în afară de masa lor numai alte două erau ocupate. Chelneriţa le luase comanda destul de repede, şi remarcase că Simon comandase ceva fără alcool. Probabil vroia să facă o impresie bună, gândise punându-şi bărbia în palmă şi privindu-l în treacăt. Nu trebuia să se străduiască prea mult, avea o figură serioasă ce putea lăsa oricui un sentiment de încredere. Deşi în ochii lui se citea misterul şi tendinţele spre aventuri deosebite. Chiar şi fără a-l cunoaşte, oricine ar fi rămas captivat la prima vedere. Nu avea înclinaţii spre a gesticula exagerat, îl studiase sorbind lent din sticla de suc, încercând să se ferească de privirile lui insistente.
Se vedea că îi cercetează fiecare mişcare de asemenea, şi ar fi dat orice să afle ce gândeşte în clipa aceea. Mişcările buzelor lui, sau simpla umezire a acestora cu limba îl făceau pe Cosmin să se încălzească subit. Iar bărbatul de lângă el nu făcea altceva decât să poarte o discuţie serioasă cu sora lui. Amândoi dezbăteau intens un subiect care nici măcar nu-l preocupa. Nici nu se străduise să audă despre ce este vorba, urechile lui percepeau doar vocea groasă a lui Simon, tonul calm şi convingător, dar fără a uni cuvintele în fraze şi a le asculta însemnătatea.
- Tu ce părere ai, Cosmin? Îl întrebase sora lui privindu-l în aşteptarea unui răspuns. Înghiţise în sec ştiind că era prins în propria capcană.
- Despre ce anume? Nu eram atent. Recunoscuse înainte de ca sora lui să-l tachineze în legătură cu asta. Măcar răspunsul ei era unul silenţios – o ridicare de sprâncene.
- Despre Petiţia pentru protecţia animalelor. Ar trebui să ştii ceva despre asta, doar studiezi în domeniu. Îl lămurise Simon insistând asupra problemei, deşi se vedea clar un oarecare dezinteres asupra subiectului.
- Ştiu doar că urmează să fie dezbătută. Dar există deja anumite legi.
- Din păcate nimeni nu le aplică. Intervenise aprinzându-şi o ţigară şi trăgând scrumiera de pe masă mai aproape. Sora lui îl urmărise cu interes, fuma degajat, destul de lent pentru a putea continua discuţia.
- Eu mă duc să-mi continui sesiunea de cumpărături. Anunţase Andra ridicându-se. Simon se ridicase galant, la rându-l său, întinzându-i mâna. Tânăra acceptase zâmbitoare gestul şi salutându-şi fratele se îndreptase spre ieşirea din bar. O privise în linişte, puţin stânjenit pentru că nu ştia despre ce anume să vorbească acum că rămăsese singur cu Simon.
- Ai dormit bine?
- Da.
Răspunsese poate prea brusc, fericit pentru că bărbatul deschisese primul subiectul fără să mai fie nevoie să-şi pună inventivitatea la bătaie pentru a-l impresiona. Ţigara stinsă brusc în scrumieră şi zâmbetul frapant îi serveau drept confirmare pentru răspunsul său.
- Eu la fel. N-am mai dormit de mult atât de bine. De obicei scriu doar noaptea şi uneori mă prinde dimineaţa fără să-mi dau seama.
- Nu ai liber acum de sărbători? Întrebase mirat.
- Sunt câteva zile pe care le-am umplut scriind pentru că nu aveam altceva de făcut. Explicase începând să bea puţin din suc, pentru că de obicei după ce fuma simţea nevoia să bea ceva. Deşi era dependent, dispreţuia gustul pe care i-l lăsau.
Cosmin îşi muşcase buzele dezbătând în sinea sa dacă să insiste asupra subiectului. Era curios să afle mai multe despre ce fel de subiecte scria Simon, în special pentru acea revistă dedicată adulţilor.
- Despre ce anume scrii mai exact?
- La revista pentru adulţi mi se dau mai multe teme pe lună, şi am libertatea de a alege. Uneori dacă nu îmi place ceva de acolo pot să adaug la alegere. Şi cum se publică decât de două ori pe lună, am timp să scriu două articole.
Explicase, ochii lui prinzând o intensitate diferită atunci când vorbea despre asta. Alegând această revistă, şi nu ziarul local pentru care scria, Cosmin realizase că mulţumirea lui se regăseşte mai mult în prima variantă. Probabil îl caracteriza.
- Sunt vulgare? Deşi bănuia răspunsul. Nu deschisese o revistă de acest gen în viaţa lui şi cum era încă perioada sărbătorilor, nici nu ar fi găsit un chioşc de ziare deschis de unde să cumpere revista respectivă.
- Mi se cer descrieri amănunţite. Unora da, li se poate părea vulgar. Simon replicase mult prea simplist, dar suficient de clar.
- Cât de vulgare pot fi? Se grăbise să adauge, adoptând acelaşi mod libertin şi non conformist precum Simon. Într-un fel admira puterea lui de a aborda subiecte atât de incitante. Genul acela de reviste se vindeau cel mai des, şi bănuia că nu are legătură numai cu pozele de pe copertă. La fel cum nu se pot judeca unele lucruri doar după aparenţe.
- La polul opus însă sunt cei care plătesc bani mulţi pentru a citi aşa ceva.
Zâmbise văzând că Simon gândeşte aproape la fel ca el. Se întreba ce reacţie ar fi avut când urma să citească pentru prima oară ceva scris de acesta. Inevitabil atunci începea să se gândească la munca lui, la cât de diferiţi erau în privinţa asta.
- Iar în ultima poveste la care scrii despre ce este vorba?
Se oprise din băut suc şi îl fixase perplex pe tânărul din faţa sa. Nu se aşteptase deja la o astfel de întrebare şi îi era greu să găsească cuvintele potrivite pentru a explica. Poate cu alţii ar fi fost uşor, dar nu şi când venea vorba de Cosmin. Până atunci scurgerea timpului pentru el se petrecuse în indiferenţă totală, în scopuri trecătoare şi cu nepăsare faţă de viitor. Iar Cosmin oprea totul în loc, pentru prima oară îşi dădea seama că începe să simtă tot ce i se întâmplă la o altă intensitate.
― Am o imaginaţie mai diferită de a altora, poate de aceea cei de la revistă au insistat să scriu la ei.
Dar asta nu îl lămurea cu nimic, îşi spusese cântărindu-i cuvintele. Simon continuase imediat, văzându-l că aşteaptă să-i povestească. Îşi duse mâna la frunte, privind scrumiera unde stinsese ţigara. Încă mai avea gustul în gură şi pe buze.
― Un bărbat soseşte acasă din vacanţă, iar soţia lui îl aşteaptă cu o surpriză nouă în materie de sex.
Îi explicase pe scurt, sprâncenele tânărului ridicându-se în semn de curiozitate.
― Ce fel de surpriză?
― O lenjerie nouă, transparentă dar şi nişte cătuşe agăţate de barele patului.
― Îşi leagă soţul de pat?
― Exact.
― Şi apoi?
― Şi apoi se masturbează în faţa lui.
Cosmin începuse să se înece şi nici măcar nu băuse suc. Probabil se roşise la faţă deja, îşi spusese lăsând capul în jos. Scena era destul de incitantă, dar şi foarte intimă.
Refuza să-şi imagineze de unde se inspira Simon pentru astfel de poveşti, deşi o parte din el dorea să afle cât mai multe despre acesta. Probabil ştia destule încât să umple pagini nenumărate, altfel şi-ar fi pierdut slujba. Era ciudat cum putea cineva descrie o scenă de sex de atâtea ori, diferit şi nou; chiar dacă niciodată trăirile nu erau aceleaşi, locurile sau senzaţiile, sexul era ceva ce se definea doar prin dorinţa primară de satisfacere şi nimic altceva.
Înghiţise în sec întrebându-se ce simţise Simon alături de el noaptea trecută; dacă se simţise la fel de apropriat sau poate la fel ca şi cu oricine altcineva. Dar nimic nu ar fi reuşit să-i zdruncine convingerea că bărbatul era interesat de el, şi îl plăcea mai mult decât lăsa să se observe. Iar el îşi dorea să citească totuşi ceva scris de Simon, un sumar scurt al poveştii nu îi era suficient.
― Poate când se vor deschide iar magazinele după sărbători o să cumpăr revista la care scrii tu.
Simon clipise spre el având un aer jucăuş, şi înclinase capul într-o parte.
― Au şi o compilaţie de filme porno ce apare odată cu revista.
Îl pusese în temă făcându-l să se enerveze pe moment.
― Nu privesc aşa ceva.
― Deloc? Continuase să-l preseze lăsându-şi paharul de suc mai spre margine pentru a-l putea privi.
― Uneori.
Recunoscuse Cosmin privindu-l direct în ochi ca o provocare silenţioasă, aşteptând o replică ironică pentru că ocolise întrebarea de la bun început.
― Uneori – repetase Simon acelaşi lucru – poate fi chiar educativ. Se alesese cu o privire fixă de la Cosmin, o contrariere fără cuvinte ce-l îndemna să se explice. ― Mă refer la faptul că se poate învăţa astfel cum poţi să creezi plăcere altcuiva. Şi, suficiente alte lucruri.
Îşi extinsese palma gesticulând uşor, Cosmin uitând să şi clipească. Nu înţelegea cum educativul şi nevoia sexuală puteau fi unificate. Deşi, într-o anumită privinţă căzuse de acord cu Simon, pentru că bărbatul îi arătase ceva necunoscut lui, îl făcuse să cunoască plăcerea. Nu doar cea de natură sexuală, ci mai mult de atât. Era ceva ce-i venea greu să descrie în cuvinte, sentimentele şi stările prin care trecea erau felurite. De la bătăile repezi ale inimii până la sufocarea în plăcere. Şi nu se plângea din cauza asta, din contră, era încântat că reacţiona în sfârşit şi că simţea totul atât de natural.
― Dacă vrei neapărat să citeşti un articol poţi veni cu mine la apartamentul unde stau şi să îţi dau o revistă. Am întotdeauna la mine un număr vechi în caz că am nevoie de ceva referinţe.
Simţise o uşoară ameţeală digerând în sinea sa tot ce-i propusese Simon. O parte din el şoptea că este prea devreme şi că nu îl cunoştea încă bine, iar cealaltă parte dorea să fie alături de acesta indiferent de mod. Doar printr-o încruntare scurtă lăsa să se citească pe chipul lui urmele acestei bătălii interioare. Oftase în final, ştiind că cedase iar pradă dorinţei.
― Bine.
― Nu pari prea hotărât. Dacă nu vrei asta, nu mergem. Pot să îţi dau revista în altă zi.
Explicase Simon cu calm văzându-l în cumpănă. Îşi muşcase buzele, trădându-şi nervozitatea. Spera că nu face o greşeală grăbindu-l pe tânăr în ceva ce poate nu îşi dorea încă. I se părea serios şi puţin mai matur decât vârsta lui, deşi nu i-ar fi spus asta de teamă că se va simţi jignit. Îl privea pe Cosmin ca pe ceva special, şi cu atât mai mult dorea să-l aibă aproape şi nici nu se putea abţine în a nu-l avea. Oftase îndelung, la rândul său, gândindu-se cât de norocos poate fi.
― E în regulă. Sunt sigur de asta.
― Bun atunci.
Cosmin îl privise ridicându-se de la masă pentru a plăti consumaţia. Îl urmase spre ieşire, întorcând capul într-o parte puţin iritat atunci când chelneriţa luase banii de la Simon atingându-i mâna până la încheietură, apăsând insistent. Bărbatul îi zâmbise politicos, fixând-o cu un aer dezinteresat şi se apropriase de el. Privirea dedicată lui îi făcea sângele să îngheţe în vene, dar nu nega faptul că îl incita la fel de mult.
― Nu e departe de aici, dar o să luăm un taxi.
― Cum vrei.
Acceptase benevol, curios să vadă unde anume merge.
Privise din taxi drumul, recunoscând unele repere sau clădiri după care se putea orienta la întoarcere. Cartierul unde stătea Simon momentan era la marginea oraşului, blocurile trasând o linie dreaptă în est, iar străzile unde începeau casele spre vest. Zona nu era deloc una liniştită.
― Stau cu unchiul şi mătuşa mea aici. La ei de obicei vin în vizită.
― Sunt acasă acum? Se panicase puţin pentru că nu ar fi vrut să fie un oaspete nepoftit.
― Nu. Sunt la Predeal pentru încă patru- cinci zile. Au sărbătorit împreună acolo.
― Oh… Se simţea ciudat că nu găsise ceva mai inteligent de adăugat, dar şi Simon compensa în privinţa asta, răspunsurile lui fiind uneori doar expresii fără sens, ce puteau fi luate ca aprobări sau negaţii în cele mai bune cazuri. Avea un mod unic de a-şi face cunoscute părerile.
Îl lăsase să-l conducă până în apartament, aprinzând luminile pentru a-l primi în livingul nu foarte spaţios.
― Au două camere în afară de living. În camera mică stau eu. Mătuşa mea spune că a conceput-o special pentru mine, dar de fapt e un fel de refugiu pentru când se ceartă amândoi pe televizor.
Zâmbise amuzat, Simon avea darul de a spune glume la momentul oportun.
― Ia loc.
Îi arătase canapeaua ce părea destul de incomodă, o combinaţie de stofă şi piele maronie. Se aşezase pe marginea din spre fereastră privind la Simon, aşteptându-l să zică ceva pentru a rupe liniştea stranie ce se lăsase între ei.
― O să-ţi pun un pahar de suc. Vrei să mănânci ceva?
Clipise mirat, avea poftă de orice altceva numai de mâncare nu.
― Puţin suc. Atât mulţumesc.
Adăugase politicos, văzându-l că iese din cameră şi se duce probabil în bucătărie. Trecuse în grabă prin hol şi nu apucase să vadă unde este bucătăria. Nu prea îi plăcea să aştepte de unul singur, şi avea tendinţa de a se ridica să plece după Simon. Oftase eliberat în sinea sa văzându-l că revine cu un pahar de suc pentru el.
― Şi tu?
― Eu beau un ceai, îl lămurise imediat arătându-i o cană pe marginea bibliotecii din living. O ridicase pentru a gusta aroma plăcută şi răcoritoare. Îi plăcea ceaiul rece şi de aceea lăsa cana la îndemână pentru când avea chef să bea. Aprinsese televizorul în treacăt pentru a nu-l plictisi pe Cosmin şi a-i da o ocupaţie. Ştia că uneori nu e prea vorbăreţ, ceea ce probabil nu-l făcea gazda perfectă.
― Revista e acolo.
Îi arătase Simon cu degetul spre mulţimea de reviste aflate sub masa de lemn din mijlocul încăperii, aşezate toate pe un suport special. O recunoscuse după nume şi aspect. O femeie goală, destul de frumoasă şi cu forme rotunde era pe coperta glossy, ascunzându-şi cu pudoare prefăcută partea de jos a trupului sub o perdea transparentă. O ridicase studiind atent coperta, nu doar femeia. Luase fiecare titlu, mai mic sau mai mare la rând pentru a găsi ce căuta. Simon îl ajutase din nou, punând degetul spre partea ce o căuta.
― Parteneri de zbor?
― Un pilot şi o stewardesă în avion.
Zâmbise, lăsându-şi relaxat umărul pe partea de sus a canapelei. Cosmin răsfoise revista pentru a ajunge la pagina cu pricina, ignorând pozele care deveneau din ce în ce mai explicite. Nu ar fi putut vreodată să se lase fotografiat în posturi atât de…evidente, alături de femei goale.
― Nu te-ai gândit niciodată că ai putea face asta, nu doar scrie despre aşa ceva?
Simon se încruntase îngrozit. Nici prin gând nu i-ar fi trecut.
― Nu sunt genul. Ceea ce fac eu în pat sau altundeva rămâne treaba mea…şi a celui cu care împart patul, desigur. Adăugase privind insistent spre Cosmin ştiind că îi pricepe aluzia.
― Aha.
Revenise tânărul imediat la revistă, deşi era într-un fel măgulit de cuvintele lui Simon. Îi plăcea faptul că bărbatul este discret, o calitate rară în zilele lor. Găsise articolul scris de acesta, uitându-se la titlul scris cu litere mai mari, evidenţiate. Îşi muşcase buzele începând să citească scurta descriere din avion, deşi Simon se axase spre a descrie ce simţeau cei doi decât să contureze obiecte, încăperi sau să se ocupe de alte detalii. Încă de la început făcea referinţe sexuale, ochii lui încercând să rămână concentraţi asupra textului, deşi imaginaţia începuse să o ia razna. Nici nu îşi dăduse seama când terminase de citit tot textul; abia după ce privise spre pagina următoare realizase că se sfârşise acolo. Cu privirea schimbată şi respiraţia puţin mai greoaie îl fixase pe Simon.
― Numai atât?
― Şi eu care credeam că nu o să-ţi placă.
Scăpase un surâs de mulţumire văzând reacţia tânărului. Nu îşi ascundea cu nimic excitaţia după ce citise textul, deşi bănuia că nu se gândise la respectiva întâmplare după tiparele scrise de el. Fiecare schimba şi transforma povestea în modul dorit sau simţit în acele momente, lăsând imaginaţia să prindă viaţă.
― E ca şi cum aş fi fost acolo şi aş fi privit totul.
Îi returnase revista fără a fi interesat de restul conţinutului ei. Simon o lăsase pe măsuţa de lemn, întorcându-se cu faţa spre Cosmin pentru a continua discuţia.
― Şi te-ai imaginat în locul femeii sau al bărbatului?
Tânărul rămăsese uimit de conotaţia întrebării, ar fi putut suna puţin impertinentă dacă nu ar fi recunoscut acel aer determinat ce-l păstra Simon în privire.
― Al ambilor, ţi-am spus că a fost ca şi cum aş fi privit un film.
Refuzase să-i dea satisfacţia unui răspuns concret, dar Simon părea mulţumit de spusele lui. Se lăsase la loc cu spatele pe canapea, privind în gol.
― E ciudat să scriu despre femei, deşi îmi plac la nebunie bărbaţii.
Recunoscuse, făcându-l pe Cosmin atent. Era un fel de lămurire la faptele lui, deşi îi crea o confuzie şi mai mare.
― Dar presupun că ai avut relaţii şi cu femei. Altfel nu ai fi reuşit să descrii unele detalii atât de bine.
Intervenise tânărul lăsându-l într-un fel fără cuvinte. Cosmin avea un mod mai direct decât alţii de a evidenţia unele lucruri.
― În trecut,da. Aventuri sau relaţii scurte ce nu durau mai mult de 2-3 luni.
― Şi cu bărbaţi?
Clipise îngândurat spre paharul său. Simon avea experienţă în ceea ce privea sexul; nu înţelegea de ce ar fi vrut un novice ca el prin preajmă. Mai ales că avea momente de teamă în timpul actului sexual, sau de jenă, crezând că poate Simon nu îl doreşte decât pentru a-şi satisface poftele. Lucrul acesta îi diminua din dorinţă, dar reuşea să treacă peste momentele de teamă, sperând că Simon nu le observă.
― La început au fost relaţii scurte şi aventuri. Singura relaţie de durată a fost de şase- şapte ani.
― Şapte ani? Ridicase puţin vocea, trăgându-se uimit spre marginea canapelei. Şapte ani i se păreau mulţi, chiar de durată pentru o relaţie de care Simon vorbea abia acum.
― Cu cine?
Realiza prea târziu că probabil părea doritor să afle, şi se temea puţin deşi nu ar fi vrut să recunoască. După o relaţie atât de îndelungată era imposibil să nu mai fi rămas ataşat de respectivul.
― A fost amicul meu, ne cunoşteam demult. Am devenit iubiţi încă din şcoala generală. Ne-am despărţit însă de câteva ori, dar despărţirea definitivă a venit în primul meu an de facultate.
― A trecut ceva timp de atunci. Murmurase cu buzele prinse într-o linie dreaptă, trădând încordarea. ― Mai ţii la el?
Simon îl apucase de bărbie, întorcându-i privirea spre el. Vroia să-i dea de înţeles că nu îl folosise şi nu era luat drept o aventură de-o noapte.
― Dacă aş fi ţinut încă la el nu aş mai fi aici cu tine. Ce a fost între mine şi el s-a terminat demult.
― Ce vrei să spui? Întrebase cu timiditate, roşindu-se sub privirea bărbatului, concentrată asupra lui.
― Că vreau să am o relaţie. Nu cu cineva din trecutul meu, nu cu o femeie oarecare, ci cu tine.
Luat iar pe nepregătite Cosmin nu reuşise să facă altceva decât să-l fixeze în tăcere. Simţea mâna bărbatului alintându-i uşor buza de jos ca apoi să se retragă iar.
― De ce cu mine? Nu era cea mai inteligentă întrebare, dar în clipele acelea îl salva de la nevoia sâcâitoare de a da un răspuns, chiar dacă prin întrebarea lui îl pusese pe Simon într-o postură nouă.
Îşi pierduse cuvintele, înjurând în sinea sa cât de uşor le putea scrie în poveştile sale.
― Nu vrei?
Era rândul lui Simon să-l privească nelămurit. Spera să nu fi fost atras într-un joc ironic al sorţii şi să fie tratat cu propriile arme din trecut. Recunoştea, făcuse nenumărate greşeli, se purtase prost cu cine nu ar fi meritat, dar spera să fie scutit de o revoluţie karmică.
― Nu am spus asta. Se fâstâcise trecând cu mâna peste marginea canapelei, apucând cu degetele tremurânde de ea. Simon îl făcea să se simtă confuz.
― Pentru mine nu a fost doar o aventură de-o noapte. Chiar te plac.
Oftase uşurat, deşi nu era mulţumit nici aşa de cuvintele pe care i le spusese tânărului. Cosmin chicotise amuzat, punându-şi mâinile pe umerii lui, trăgându-se aproape.
― Te-ai roşit.
Observase cu plăcere acea tentă roză din obrajii bărbatului, un semn ce nu-i displăcea deloc. Braţele lui Simon se apropriaseră de la sine spre trupul lui pentru a-l ţine aproape.
― Şi eu simt acelaşi lucru pentru tine.
Şoptise Cosmin, lăsându-şi uşor capul pe umărul lui, respirând parfumul tare ce-l recunoştea din noaptea pe care o petrecuseră împreună. Era aceeaşi aromă puternică şi pătrunzătoare, îl caracteriza.
― Nu sunt obişnuit să spun lucruri de genul ăsta. Îl simţise ridicând nehotărât din umeri, dar fără a continua fraza. Se mulţumise să-şi lase capul sprijinit de al lui şi să închidă ochii. Prezenţa lui Cosmin îi alina starea de agitaţie interioară. Nu dorise pe nimeni cu atâta intensitate, şi sentimentele simţite îi consumau energia, lăsându-se purtat de ceea ce simţea uitând să mai raţioneze calm.
― Nici eu să le aud.
Zâmbiseră amândoi deodată, lăsând conversaţia într-o pauză liniştită acum cât clarificaseră ceea ce simţeau unul pentru altul. O îmbrăţişare nu-i fusese suficientă, şi nici liniştea de durată. Îşi coborâse buzele pentru a-l săruta, lent la început iar apoi mai intens pentru a-i da de înţeles cât de mult este dorit. Avea răbdare să-i taie răsuflarea, căldura ce se răspândise în trupurile lor fiind deja suficientă pentru a-i încălzi. Coborâse săruturile pe gâtul tânărului, un loc sensibil, aflase încă de noaptea trecută. Abandonase gura lui, lăsându-l să respire aerul necesar pentru mai târziu. Îl alinta cu săruturi scurte, pe alocuri trecând cu limba fără a deveni insistent. Momentan se juca doar pe pielea acestuia, ştiind că începe să-l stimuleze. Cosmin respira greu, ochii lui schimbându-şi intensitatea, lucind plini de dorinţă. Aceeaşi pe care o regăsea şi în privirea lui Simon, dar cu atât mai senzuală şi cu un erotism unic.
Se pierduse în mângâierile acestuia. Îi era greu să se obişnuiască cu felul în care Simon îl făcea să se simtă. Avea mâinile mereu ocupate, alintându-i trupul încât uita de el şi unde anume îl atinsese ultima dată; îl săruta constant lăsându-l într-o stare euforică din care abia îşi putea reveni şi nu se putea abţine în a nu ceda. Simon îi prinsese tricoul de marginea de jos, una din mâinile sale lăsându-se pe sub el, mângâind pielea încălzită. Îşi simţea picioarele din ce în ce mai moi şi se lăsase pe spate, trupul lui Simon coborându-se lent deasupra lui. Îşi muşcase buzele simţind degetele bărbatului alintându-i sfârcurile în treacăt. Avea pielea atât de fină şi moale, sângele încălzindu-se ştiind că urma să simtă şi mai mult decât simplele lui atingeri.
― Asta e o schimbare.
Îşi îndreptase Simon privirea spre mâinile lui ce îi ridicaseră puloverul în sus, apăsând cu fiecare atingere pe pielea lui. Cosmin realizase abia acum, şi era prea târziu să retragă braţele. Continuase să-l atingă, obţinând o reacţie ce-i îi plăcea prea mult. Simon închisese ochii lăsându-se pradă mângâierilor lui.
― Am vrut să te ating.
Recunoscuse tânărul văzându-l atât de mulţumit. Îi făcea cunoscute intenţiile sale numai cu un zâmbet şi ar fi minţit dacă ar fi spus că nu anticipa acelaşi lucru. Cosmin îi forţase umerii în jos pentru a-l săruta. Simon era neaşteptat de participativ, acceptându-i atingerile cu aceeaşi pasiune ca la început, spre deosebire de el care încă mai avea reţineri. Închisese ochii tremurând atunci când tricoul fusese desprins de pe trupul lui, ridicându-şi braţele ajutându-l pe Simon să-l dezbrace. Ochii lui îi fixau cu lăcomie pielea catifelată, trecându-şi palmele pe deasupra gâtului şi pectoralilor săi. Imediat începuse să-l sărute iar, trecător pe buze şi mai des pe gât în jos. Dar nu avea de ce să se plângă. Ştia că are parte de toată atenţia lui Simon.
Bărbatul întârzia să se dezbrace, Cosmin limitându-se la a-l pipăi pe sub pulover, lăsându-l să continue cu săruturile. Bănuia că Simon adoră preludiul, încă de prima dată de când se atinsese de el îşi luase timp pentru a-l mângâia şi săruta în toate felurile, pe toate părţile posibile. Îl înfierbânta mai mult ca orice, pasiunea era destul de străină pentru el. Asta nu-l făcea însă să rămână imun, era în al nouălea cer simţindu-i limba umedă pe abdomen în jos, buzele care-i sărutau pielea uşor. Plimbându-şi mâinile pe pieptul sau pe spatele lui Simon era singura alternativă. Se oprise din respirat atunci când îl simţise depărtându-se.
― Nu aici. Hai să continuăm în altă parte să stai comod.
Se revanşase înainte ca Simon să se ridice, trăgându-i puloverul de pe el în timp ce bărbatul îl luase în braţe sărutându-l lent. Îl ghidase pas cu pas până în cameră, ţinându-l strâns de talie, fără a întrerupe îmbrăţişarea.
Îşi linsese buzele privindu-i pectoralii bine evidenţiaţi, mai ales atunci când se încorda lăsându-se deasupra lui. Patul era destul de mare, ocupând aproape jumătate din cameră. Aşternuturile moi îi răcoreau pielea încinsă, lăsându-şi braţele întinse larg, suspinând incitat. Simon îl privise zâmbind câteva clipe, privindu-i trupul admirativ. Se coborâse apoi spre el, prinzându-i buzele şi sărutându-l cu poftă. Fără alte ezitări îşi coborâse mâna pentru a-l desface la pantaloni. În câteva clipe îi trăsese de pe coapsele lui, lăsându-i jos lângă pat. Îi desfăcuse şi pe ai lui la fermoar, fără a-i da încă jos. Doar o singură privire spre Cosmin şi tânărul îşi dădea seama că este provocat. Nu apucase să răspundă decât cu un geamăt subtil, Simon apăsându-şi buzele peste ale lui, apropriindu-şi trupul de el. Îi prinsese bărbia cu degetele, deschizându-i larg gura. Cosmin îi simţise limba trecând peste a lui, făcându-l să tremure instinctiv căci nu experimentase aşa ceva. Simon aprofundase sărutul, incitându-l pe Cosmin să îşi mişte limba alături de el. Îl auzise gemând plăcut şi numai vocea bărbatului îl făcea să închidă ochii în abandon. Mâinile lui erau o alinare dulce peste trupul său, şi abia că mai reuşea să-şi recapete respiraţia după acel sărut profund. Simon nu părea a fi prea sufocat, coborând spre gâtul lui cu săruturile. Îl încuraja prin atingeri simple, tânărul lăsându-i săruturi scurte pe frunte şi pe tâmple.
În linişte doar săruturile lor fiind singurele ce străbăteau pereţii camerei, pasiunea simţindu-se cu fiecare atingere şi privire. Cosmin cedase, şi palmele sale coborâseră spre coapsele bărbatului, apropriindu-l atât încât i se oprise respiraţia simţindu-i erecţia peste a lui şi cu degetele grăbite începuse să-i tragă pantalonii în jos. Simon se ridicase ajutându-l. Îşi prinsese boxerii odată cu ei, trupul lui gol devenind obiectul admiraţiei tânărului care se roşise privind detaliat părţile care erau expuse la lumină. Îşi simţea inima bătând cu putere, închisese ochii pierdut când Simon se apropriase iar de el, luându-l în braţe. Îi cuprinsese umerii cu braţele lui, tremurând simţindu-l atât de apropriat. Fiecare muşchi i se încorda sub atingerile lui întinzându-şi spatele din instinct lăsându-l să îşi treacă palmele pe abdomenul lui în jos. Simon nu ezitase în a-i prinde erecţia între degete şi a-l tachina cu câteva mişcări lente. Îl sărutase între timp, într-un mod familiar celui dinainte, acel sărut pasional. Limba bărbatului o ghida pe a lui în jocul erotic, profunzimea sărutului făcându-l să se depărteze repede pentru aer.
Simon se ridicase puţin, sprijinindu-se deasupra lui cu mâna stângă, cea dreaptă desfăcând unul din sertarele de la noptieră. Aruncase pe pieptul lui Cosmin un prezervativ, în mâna lui păstrând un tub. Tânărul îşi umezise buzele în aşteptare. Se uitase uimit la câtă cremă storsese Simon din tub pe două din degetele sale, privind curios să vadă tot ceea ce face, deşi erau amănunte peste care ar fi vrut să treacă.
― Cu cât eşti mai alunecos cu atât mai bine pentru amândoi.
Îi şoptise Simon la ureche, făcându-l să-şi lase capul pe spate. Vocea lui senzuală avea efecte imediate asupra lui, şi abia că simţise degetul care începuse să-l penetreze uşor. Îşi ridicase coapsele pentru a contribui, Simon mulţumindu-i cu un sărut scurt. După câteva gemete din partea tânărului adăugase un alt deget, de data asta grăbind şi mişcările. Cosmin îşi depărtase picioarele cât mai mult, lăsându-i spaţiu de mişcare. Îl făcea să se simtă atât de bine, stimulat deşi insuficient. Simon trezea în el sentimente pe care credea că nu le va trăi vreodată. Căldura din privirea bărbatului îi făcea să se simtă dorit, nu doar trupeşte şi ştia că dăruindu-se nu avea să regrete nimic.
Ridicase prezervativul cu o mână, uitându-se la una din margini pentru a-l deschide. Apucase la nimereală, degetele tremurându-i de plăcere. Oftase eliberat desfăcându-l din prima, scoţându-l din ambalaj.
― De ce este umed? Substanţa puţin lipicioasă îi atinsese degetele şi senzaţia era destul de ciudată pentru el.
― E special pentru aşa ceva. I-l luase Simon din mână, muşcându-şi buzele în timp ce şi-l aranja. O făcuse repede, Cosmin bănuind că are oarece experienţă. Se lăsase distrat de mâinile lui Simon pe spatele lui coborând în jos spre fese, ridicându-i partea de jos a trupului spre el. Clipise lent, aşteptând să fie penetrat, dar bărbatul evitase momentul, trecându-şi palmele fierbinţi în jos spre coapsele lui şi spre pulpe. Îşi lăsase capul într-o parte gemând, atingerile îl făceau să simtă atât de bine. Simon îi acoperise gura cu un sărut senzual, lăsând buzele să-i treacă lent peste ale tânărului. Cosmin se agitase, mâinile lui trecând peste pectoralii lui Simon, spre gâtul lui, oprindu-se în pletele bărbatului. Deschisese larg gura cerând singur acel sărut cu care Simon îl sufoca dar îl incita în acelaşi timp. Pricepuse imediat dorinţa tânărului, lăsându-şi trupul mai aproape de el şi sărutându-l apăsat. Linsese cu poftă urma de salivă rămasă pe marginea buzei de jos, lăsându-şi fruntea sprijinită de cea a lui Cosmin.
Se oprise pentru câteva clipe, văzându-l că respiră din greu. În ochii lui se observa acel licăr ascuns, Cosmin ignora însă sclipirea agresivă şi plină de dorinţă, citind printre clipirile lui Simon afecţiune şi tandreţe. Bănuia că poate fi şi mai vulgar în pat decât atât, dar ştia că îşi ţine acea latură bine ascunsă momentan. Îşi simţise genunchii ridicaţi pe umerii bărbatului şi îl prinsese din instinct de umeri. Ştia că avea să se încheie cu preludiul, Simon prinzându-i buzele pentru un alt sărut. Penetrarea fusese uşoară, dintr-o simplă mişcare a coapselor, rămânând nemişcat câteva clipe cât continua să-l sărute.
Provocase la săruturi cât mai scurte, tachinându-l cu limba şi zâmbind atunci când îl auzise pe Cosmin gemând enervat. Abia atunci realizase că Simon îi distrăgea atenţia de la durere, reuşind să-i provoace stări diferite. Zâmbise cu tandreţe spre el, mişcându-şi mâinile de pe umeri, pe spatele lui până la coapse pentru a apăsa şi a strânge. Simon zâmbise alături de el înţelegând semnul şi începuse să se mişte lent.
Îşi ţinea ochii întredeschişi, fără a scăpa schimbările de pe chipul bărbatului. Lumina ce cădea peste trupul lui îi subliniau muşchii încordaţi cu fiecare mişcare, contrastând cu modul lent în care se mişca. Cosmin îl sărutase pe gât şi pe piept simţindu-se ridicat în braţele lui. Se pierduse în plăcerea lentă şi chinuitoare oferită de Simon, atingerile şi săruturile pe gâtul lui îi instigau simţurile, inima bătându-i atât de tare încât avea impresia că îşi pierde aerul, respirând în reprize scurte. Ştia că este auzit, şi cu atât mai mult îl atingea, lăsându-l să simtă fiecare mişcare şi fiecare respiraţie care le afecta trupurile. Bănuia că Simon încearcă să demonstreze ceva prin felul de acum în care îi dăruia atâta afecţiune, dar era prea prins în plăcere pentru a judeca totul la rece.
Ar fi vrut să-l roage să se grăbească, în schimb prinsese cearceaful strâns în pumnii săi, mişcându-şi trupul alături de el. Abia că se percepea sunetul trupurilor lor unindu-se, liniştea fiind deranjată uneori de gemetele ambilor. Nu era nevoie ca Simon să spună ceva ori să-i zâmbească, corpul lui percepea şi răspundea la fiecare atingere. Nu îşi imaginase că putea simţi ceva mai intens, renunţând la a mai lua cu asalt cearceaful pentru a-şi trece unghiile pe spatele lui Simon. Tremurase sub el, ridicându-şi spatele şi întinzându-şi trupul atunci când bărbatul se apropriase şi mai mult. Atingerea îi cauza atâtea senzaţii, îi murmurase numele cu abandon, simţind cum se aproprie orgasmul. Plăcerea îi făcuse muşchii abdomenului să se contracte plăcut, sângele să pulseze unde simţea că ia foc. Simon îi atinsese erecţia la timp, cu mişcări scurte, lichidul alb curgându-i în jos pe degete. Continuase astfel până ce simţise trupul lui Cosmin trecând de la încordare la o moleşeală plăcută. Îl sărutase cu afecţiune, depărtându-se puţin de el. Abia atunci Cosmin deschisese ochii pentru a-l privi. Tremurase realizând că trupul lui nu mai e la fel de înfierbântat ca înainte. Se roşise ştiind că Simon avusese orgasm aproape odată cu el, simţea lichidul cald curgându-i pe coapse atunci când îşi scosese prezervativul.
― Vrei să faci duş? Îl întrebase Simon, trăgând deasupra lor o pătură.
Cosmin dăduse negativ din cap, începând să respire normal, dar ceva mai dezamăgit de faptul că Simon se trăsese din braţele lui pentru a sta alături. Privise în gol, oftând împlinit. Deşi bănuia că nu avea să fie suficient, nu s-ar fi săturat de Simon numai din atât. Îi simţise braţele bărbatului prinzându-l de talie, trăgându-l aproape.
― Atunci odihneşte-te puţin. Îl îndemnase Simon lăsându-şi bărbia sprijinită de capul lui, nu înainte de a-i da o sărutare scurtă. Cosmin zâmbise închizând ochii mulţumit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.