Notoriu

Trecuse cu atenţie pe lângă aleea de blocuri, inspectând cu coada ochiului eventualii cunoscuţi ce l-ar fi putut remarca cu ţigara în mână. O ţinea înclinată în jos, fumul fiind alungat de vântul călduţ de vară. Trăgea din filtru uneori, lăsându-şi pletele peste ochi pentru a putea ascunde ce face. Puţini erau cei care ştiau că fumează, fiind atent pentru a evita întrebări sau tachinări din partea cunoscuţilor. În plus, părinţii lui nu ştiau. Şi nici nu avea de gând să le facă o astfel de surpriză cât de curând.
Pornise lent spre terenul de joacă improvizat la marginea oraşului, unde tufele răsărite haotic lăsau descoperit pământul bătătorit de la toţi copii şi adolescenţii ce îşi petreceau timpul liber acolo. De-o parte şi cealaltă erau două bare de fier, ce stăteau drept porţi la meciurile de fotbal. Zece paşi - distanţa între fiecare bară a porţii. Ştia asta pe de rost, numărase de atâtea ori cu amicii săi. Îşi zărise grupul în spatele terenului, pe o bancă retrasă. Stăteau toţi la umbră, ignorând gunoaiele nu departe de unde erau adunaţi. Era o atmosferă şi un miros cunoscut. Nimic nou pentru ei; pentru Simon nici atât. Acolo copilărise. Printre ei, alături de ei. Îi privise printre plete cu o uşoară iritaţie. Fiind mai mulţi ca de obicei era semn că unii dintre ei mai aduseseră pe câte cineva. Şi asta rar însemna ceva bun.
Stinsese ţigara şi îşi îndreptase ochii, fixându-i pe câţiva. Îşi ascunsese neplăcerea sub un zâmbet ironic pe care rar cunoscuţii ştiau să-l interpreteze. Una dintre fetele aflate acolo îi ieşise prima în întâmpinare. Părul ei blond cenuşiu se sălta la fiecare mişcare a capului.
- Ai ajuns la timp. Mai sunt invitaţi de venit.
- Invitaţi?
Întrebase Simon contrariat. Se afla acolo pentru că unul din amicii săi îi spusese că se întâlnesc cu toţii pentru a ieşi împreună. Nu ştia însă de restul planurilor. Îl privise pe tip făcând o grimasă.
- Au zis că vor să vii şi tu.
Se scuzase acesta imediat, încercând să pară relaxat şi să dea cu indiferenţă din umeri. Rostise fraza evitând stingherit privirea dură a adolescentului.
Tuşise zgomotos, aruncându-şi ţigara. Luase loc lângă blonda care-l întâmpinase, privind cu interes mascat la discuţiile celorlalţi. Printre altele aflase că mergeau la onomastica cuiva.
- Andrei îl cunoaşte pe tipul acesta. Spune că e în regulă.
Încercase să-l ademenească fata văzând că îşi pierde interesul destul de repede. Ştia cât de greu se lasă convins, deşi majoritatea ideilor inedite ce aveau legătură cu grupul, erau susţinute şi de el. Simon îşi trecuse privirea asupra chipului ei, admirând trăsăturile calde, buzele subţiri şi elegant conturate dar şi sălbăticia ochilor ei căprui deschis. Îşi scosese o mână din buzunar pentru a o trece peste umerii ei trăgând-o spre el.
- Am să vin cu voi de data asta. Am chef de distracţie…
Zâmbetul ei încrezător nu era trecut cu vederea, nici aproprierea lor fizică.
- Simon, stai atât de des în preajma ei încât se poate intra la idei. Vrei să fii cu Veronica sau mă înşeală vederea?
- N-aş vrea să dezamăgesc... Dar dintre persoanele de faţă, nu mă interesează nimeni.
Îi răspunsese brunetei luându-şi mâna de pe umerii Veronicăi, ştiind că fata nu se va supăra pe el. Era printre puţinele fete şi persoane din grup cu care putea purta o discuţie matură şi aprecia felul ei de a se purta. Nu era la fel de uşuratică precum celelalte, deşi bănuia că are la fel ca şi el, o persoană cu care îşi petrece majoritatea timpului. Era rezervată în ceea ce privea relaţiile ei şi admira acest lucru.
Spre deosebire de cealaltă fată. Nu o ignorase însă, simţindu-se provocat de fiecare dată când i se răspundea sau era întrebat. Iar flirturile cu ea erau întotdeauna o distracţie binevenită atunci când se plictisea. Avea o fire răutăcioasă şi egoistă ce-l intriga de cele mai multe ori. Şi nu ezita să-i scoată în evidenţă acest lucru, având momente de ceartă aprigă dar şi de calm. Schimbase cu ea câteva priviri curioase, dându-şi seama că va fi ocolit în acea zi.
Se bucurase că majoritatea ignoraseră răspunsul lui, îndreptându-şi toţi atenţia spre un tânăr blond ce apăruse în mijlocul lor salutându-i. Îşi dăduse imediat seama că este sărbătoritul şi o privise pe Veronica ridicându-se pentru a se alătura grupului. Oftase făcând acelaşi lucru, dar fără a se apropria prea mult de amicii lui. Îi privise încruntat cercetând pe noul venit. Se aşteptase să vadă pe cineva sofisticat, o persoană care să îşi dea importanţă şi să fie superficială. Dar băiatul blond ce zâmbea la fiecare întrebare sau gest, arăta sincer şi felul în care era îmbrăcat îl făcea pe Simon să se întrebe serios ce fel de om este. Purta un tricou albastru decolorat spre alb, nu foarte larg dar nici mulat pe trupul lui suplu. Îi punea în evidenţă talia mică iar pantalonii albi erau din pânză semitransparentă ce lăsau la vedere multe detalii ale coapselor şi picioarelor. Tânărul îl fixase de jos în sus încă odată. Era ceea ce definea simplu, interesant.
Tresărise uimit, schimbându-şi privirea curioasă într-una dură atunci când băiatul blond realizase că-l priveşte. Îşi lăsase ochii să umble prea mult peste silueta acestuia, încât chiar şi după scurta intersectare a privirilor lor, nu mai reuşea să-şi ia gândul de la el. Îl luase prin surprindere toată întâmplarea cât şi apariţia lui. Îşi muşcase buzele nervos, trecând pe lângă Veronica şi alţi amici de-ai lui, punându-şi posesiv braţele pe talia fetei care-l tachinase mai înainte.
- Ai să vii şi tu cu noi, aşa e?
Tânără ridicase capul într-o parte puţin uimită de atitudinea lui agresivă, dar în cele din urmă îşi lăsase trupul pe spate, sprijinindu-se de el.
- N-am să te las singur cu Veronica. E prea versată pentru tine.
Comentase cu un iz ironic în voce, punându-şi mâna dreaptă pe obrazul tânărului, mângâind uşor. Simon se lăsase alintat de gestul ei ciudat, strângând-o mai mult de talie pentru a o lipi de el.
- Perversule.
Murmurase fata roşindu-se imediat ce-l simţise, închizând pentru o clipă ochii savurând felul în care o strângea în braţe. Simon aşteptase o distragere a atenţiei, reuşind să iasă din starea de tensiune în care se afla. Rânjise amuzat depărtându-se de ea, prinzând-o însă de mână.
- Văd că sărbătoritul ăsta nu stă departe de aici.
- La blocul celălalt.
Arătase cu degetul, revenind la răceala ei obişnuită acum că acesta îşi schimbase atitudinea. Îi urmaseră pe ceilalţi pentru a ajunge la apartamentul unde era stabilită petrecerea. Trăsese cu urechea pentru a afla destule amănunte, printre care şi numele tânărului blond dar şi cu cine se înţelegea mai bine. Încerca să găsească un motiv pentru care toate detaliile reţinute i se păreau atât de importante, dar nimic inteligent nu-i venea în minte. Ca întotdeauna îşi urma instinctele, lăsând la o parte gânditul şi consecinţele.
Intrase ultimul pe uşa de lemn, iar în hol îl întâmpinase băiatul blond cu un zâmbet timid pe buze. Nu se ferise să nu ridice uimit din sprâncene auzindu-l vorbind:
- Îţi mulţumesc că ai venit, ceilalţi spuneau că nu ai vrea să vii.
- Nu ştiam despre ce e vorba.
Îşi dezlipise cu greu ochii din cei ai tânărului. Albastrul încărcat spre gri trezindu-i amintiri vagi din trecut. Ascunsese scurta întrerupere a respiraţiei vorbind iar:
- Nici măcar nu ne cunoaştem.
Adăugase încruntându-se pentru a se scoate singur din starea de melancolie în care căzuse. Evitase privirea blondului prefăcându-se că se uită la amicii săi care se aflau deja în living, făcând gălăgie şi ascultând muzică.
- Mă cheamă Laurenţiu, sau Lau pentru cei care mă cunosc.
Rezumase acesta prinzând fără ezitare mâna dreaptă a lui Simon. Tânărul se grăbise însă să-şi retragă braţul, făcându-l pe moment să tresară şi să-l privească cu teamă. Confuzia de pe chipul lui inocent trecuse însă imediat ce mâna stângă a lui Simon o prinsese pe a lui.
- Scuze, dar folosesc stânga de obicei.
Intervenise făcându-l să zâmbească amuzat şi să treacă peste clipa de neînţelegere. Îl prinsese de braţ cu un îndemn tăcut de a se alătura celorlalţi. O făcuse imediat, intrând în living şi aşezându-se pe primul fotoliu liber. Toţi amicii săi erau adunaţi lângă masa unde se aflau aperitivele şi băutura.
- Mulţumesc, Dani.
Prinsese paharul cu bere pe care tânăra brunetă îl întinsese spre el. Avea o cantitate de spumă ce-l nemulţumea însă, albul ei camuflând lichidul care ajungea de fapt la jumătatea paharului.
- Dacă primesc un pupic am să-ţi aduc şi o farfurie cu aperitive.
Îi făcuse cu ochiul, dar Simon nu făcuse nici un gest de apropriere între ei. Buzele lui se ridicase într-un surâs scurt, dar nimic mai mult. Ochii i se îndreptaseră fără să vrea în colţul dinspre uşa camerei. Îl zărise pe tânărul blond discutând aprins cu un amic de-al său, privind amândoi spre el. Îşi despărţise buzele, vrând să zică ceva fetei, dar renunţase ştiind că nu-i vine nimic la îndemână. Încă se uita spre cei doi, ştiind clar că vorbesc despre el. Pe de-o parte ar fi vrut să ştie ce anume, dar obişnuit cu astfel de reacţii îi intrase în sânge acea ignoranţă automată.
Întorsese capul, refuzând încercarea brunetei de a mai intra în vorbă cu el, până şi discuţiile cu Veronica i se păreau lipsite de sens şi forţate. Cel puţin din partea lui. Muzica dată la maxim îi îndemnase pe unii să danseze, chiar dacă nu erau perechi formate, în mijlocul camerei se adunaseră câteva persoane ce se mişcau în ritmul muzicii. Nu era deloc tentat să li se alăture. Îi trecuse prin gând de câteva ori să se ridice şi să plece, dar când se apropria momentul mereu se găsea cineva care să stea pe marginea fotoliului şi să-l ţină de vorbă. Adesea amici de-ai săi, încercând să-l convingă să se ridice pentru a li se alătura.
- Mai adu-i ceva de băut.
O auzise pe Veronica şoptindu-i unui amic, tânărul grăbindu-se să-i dea un pahar de coniac umplut proaspăt. Luase loc la picioarele lui Simon, lăsându-şi spatele sprijinit de ele. Acesta nu se împotrivise, lăsându-şi mâna în jos să treacă peste pletele roşcate ale adolescentului.
- Vrei să pleci, aşa e?
Îl întrebase cu reţinere în voce, învârtind pe covor o cutie de bere încă nedesfăcută. Refuzase să-şi ridice privirea în sus ştiind cam cum s-ar fi uitat Simon la el în clipa aceea. Iar tentaţia de a face un pact cu sine nu întrecea experienţa de a-l vedea enervat.
- Încă nu. Poate iese ceva bun din reuniunea asta de rataţi.
- Mulţumesc. Faci o conversaţie aşa plăcută…
Comentase tânărul cu sarcasm, ridicând berea de jos pentru un toast invizibil. Simon lovise paharul de berea lui râzând scurt. Gustase lichidul dulceag, savurând gustul puternic rămas pe buze. Îşi lăsase capul pe spatele fotoliului, privind pentru câteva clipe printre invitaţi. Majoritatea îi cunoştea, puţini i se păreau necunoscuţi. Îl pierduse din vedere pe tânărul blond, dar refuzase să se uite de el. O nouă flacără şi o nouă aventură puneau în pericol relaţia lui cu Emi. Dar poate că tocmai asta îi încingea sângele şi-l provoca. Se ridicase brusc, evitându-l pe tânărul aşezat pe jos, care imediat îi luase locul pe fotoliu. Deschisese uşa din dreapta, ieşind pe balcon, ignorând privirile mirate rămase în urma lui. Îşi aprinsese o ţigară hotărât să stea ceva vreme acolo, găsind în sfârşit un loc unde putea închide ochii liniştit. Se lăsase cu spatele de partea peretelui pe care nu se aflau rafturi şi băuse iar din paharul cu coniac.
- Îţi plac locurile retrase aşa e?
Bătuse sărbătoritul în uşa de lemn înainte de a intra deşi se afla în propria casă. Simon ridicase din umeri, trăgându-se mai spre margine, evitând o apropriere mai mare. Băiatul îl fixase intens, îl observase cu coada ochiului, ştiind că este studiat îndeaproape.
- Nu ar trebui să dansezi şi să te distrezi? E ziua ta, nu?
Tânărul clipise uimit de subita îndemnare a lui Simon. Nu părea a suna a o cerere imperativă sau a observaţie, cât a sfat spus calm şi sincer.
- Am să fac… şi asta.
Privise spre fereastra care dădea spre bucătărie, rămânând fixat spre acel geam până ce căpătase o sclipire diferită. Simon se încruntase spre tânăr. Părea a trece de la o stare de timiditate la una provocatoare. Să fi realizat interesul său, ori era o simplă joacă? Îi studiase atent ochii.
- Nu vrei să dansezi deloc?
Întrebase surâzând seducător, lăsându-l fără cuvinte. Simon îl urmase ca un robot înapoi în living pentru a descoperi încăperea goală. Invitaţii de mai înainte lipseau cu desăvârşire, în urma lor locul rămânând pustiu dar liniştit. Nici măcar muzica lentă ce se auzea în boxe nu reuşise să-l scoată din momentul de confuzie.
- M-am hotărât să-mi fac singur un cadou.
Vorbise Laurenţiu apropriindu-se de el. Simon nu făcuse nici un gest de a se retrage, încurajând intenţiile tânărului. Îi simţise braţele ridicate pe umeri şi trupul cald apropriindu-se de al lui.
- Unde sunt ceilalţi?
- La Andrei. L-am rugat să mute petrecerea la el acasă cât sunt părinţii lui plecaţi. Vroiam puţină intimitate.
Simon simţise că ia foc pe dinăuntru auzind ultima frază. Îl prinsese pe tânăr de talie trăgându-l cât mai aproape, făcându-l să se mişte într-un ritm lent, ghidându-i coapsele spre ale sale. Înţelesese abia acum intenţiile acestuia, şi lăsase reţinerile de-o parte. Îşi lăsase capul în jos, trecându-şi buzele peste gâtul băiatului, murmurând deasupra pielii:
- La mulţi ani atunci.
Îl auzise gemând mulţumit imediat ce începuse să-l sărute pe gât şi zâmbise. Ziua devenea din ce în ce mai interesantă. Nu slăbise nici o clipă mâna de pe talia tânărului, ascultându-i fiecare respiraţie întretăiată, savurând felul în care îşi lăsa trupul ghidat. Ştia că vor ajunge şi mai departe de un simplu dans, dar momentan se mulţumise să-i simtă trupul fierbinte mişcându-se alături de al lui. Avea o uşurinţă în fiecare gest, Simon dezbrăcându-l de haine numai din priviri, anticipând clipele care urmau. Îl lăsase să aibă iniţiativa, Lau ridicându-se pe vârfuri pentru a-l săruta. Nu o făcuse cu timiditate cum s-ar fi aşteptat, ci cu o dorinţă ce nu-l lăsase rece. Se oprise în loc, ridicându-i uşor trupul spre el, lăsându-se sărutat îndelung. Licărul din ochii lui devenise mai intens după încetarea sărutului, odată ce mâinile lui Simon îi ridicau tricoul. Simţea tensiunea şi dorinţa din ochii săi, dar şi faptul că îi lăsa timp destul să facă ce vrea, fără să spună un cuvânt. Nu se opunea nici unui gest, mai dur sau mai tandru.
Degetele blondului îi desfăceau lentă cămaşa albastră, trecând deasupra pieptului, simţind fiecare parte a pielii lui încălzindu-se sub atingeri subtile.
- Îţi stă aşa bine în ea încât e păcat să o dau jos de pe tine. Dar am să o fac oricum…
- Aş putea spune acelaşi lucru despre tricoul tău.
Zâmbise încurcându-l în mişcări, ridicându-i braţele forţat pentru a i-l da jos. Îşi muşcase buzele imediat ce adusese la lumină o parte din trupul dezgolit, degetele lui trecând cu lentoare curioasă peste gâtul tânărului blond în jos. Îi simţise pulsul ridicat sub palma sa dreaptă, cea stângă trecând tandru peste coastele lui în jos până la spate. Îl apropriase de trupul său, lăsându-şi capul în jos pentru a-l săruta. Buzele lor se întâlniseră, Lau aşteptând acel sărut ce părea la fel de lung şi copleşitor ca primul; dorinţa crescând cu fiecare mângâiere, Simon făcându-i trupul să tremure numai din atât.
- Dacă vrei să mă ajuţi să aranjez canapeaua. Vreau să stai comod.
Privise în treacăt spre mobila cu pricina, înţelegând imediat despre ce este vorba. Îl lăsase pe blond din braţe, încordând mâna dreaptă pentru a trage de mijlocul canapelei, unde se afla partea extensibilă. Imediat partea de sus se coborâse, spaţiul devenind o saltea dublă de pat.
- Acum ar trebui să te răsplătesc.
Murmurase atunci când Simon se întorsese spre el, deşi doar pe jumătate, lăsând să se observe că vrea să probeze patul. Lau îl trăsese de umeri spre el pentru un alt sărut, schimbând poziţiile. Odată ajuns în dreptul patului se lăsase în jos, relaxându-şi muşchii încordaţi, şi despărţindu-şi picioarele pentru a-l lăsa pe Simon să stea deasupra lui.
Făcuse asta, încă nu alături de Lau ci la marginea patului, desfăcându-i nasturii de la pantaloni lent, folosind una din mâini. Cealaltă o avea ocupată pentru a-l mângâia pe deasupra pantalonilor, făcându-l să tremure de dorinţă. Îşi linsese buzele ştiind că-l aşteaptă o partidă de sex; tânărul lăsându-şi trupul mângâiat, căzând uşor pradă a tot ce simţea alături de el. Simon admirase dăruirea lui fizică, încrederea şi felul în care nu se acoperise nici măcar atunci când îl scăpase de pantalonii albi. Rămăsese pe loc, arcuindu-şi de câteva ori spatele atunci când mâna lui Simon îi strânsese erecţia fără a-şi mai trece palma cu tachinări scurte. Avea un corp efeminat, o talie subţire, fiind de o supleţe stranie şi uşurinţa cu care se mişca îi amintea de graţia unei feline. Era la fel de uşor, constatase trăgându-l spre margine pentru a-l săruta pe piept şi abdomen. Degetele ce mângâiau încurajator prin pletele lui îl făceau să zâmbească, se ridicase deasupra tânărului, dezbrăcându-l definitiv.
- Te vreau.
Îl auzise şoptindu-i la ureche când terminase în a-i deschide cămaşa, lăsând-o să cadă peste umerii lui în jos. O aruncase lângă pat, pantalonii lui urmând aceeaşi traiectorie după ce Lau reuşise să-l scape şi de ei. Imediat privise spre el, contrariat văzând că nu purta nimic pe sub blugii negri, dar Simon îl făcuse să tacă, întrerupându-l înainte de a zice ceva. Îşi lăsase trupul deasupra acestuia, savurând felul în care pielea lor se lipea în timp ce se sărutau. Avea carnea fierbinte ca şi a lui, mirosul pielii îi trezea pofta să-l sărute iar, coborându-şi imediat buzele pe gâtul acestuia. Îl alinta lipindu-şi des buzele de gâtul şi pieptul lui, una din mâini fiind jos strângându-i penisul în ritm cu felul în care îl săruta.
- Ai ulei, sau cremă?
Nu se oprise nici după ce rostise întrebarea, cât timp aştepta îşi trecuse mâinile peste coastele lui, ridicându-i trupul spre el. Lau îşi arcuise spatele, gemând absent.
- Ce să am?
Întrebarea îl îndemna să se oprească, păstrându-şi palmele pe talia lui însă.
- O să doară rău dacă nu eşti pregătit pentru asta. Am nevoie de ulei lubrifiant sau cremă.
- Nu am.
Clipise spre Simon cu îngrijorare, muşcându-şi buzele cu teamă văzându-l încruntat. Liniştea dintre ei doi îl făcea cu atât mai disperat cu cât îl vedea pe tânărul deasupra lui rămânând tăcut şi gânditor.
- Încearcă şi aşa!
Îndemnase cu disperare, ridicându-se pentru a-l săruta pe gât. Oftase uşurat văzând că Simon răspunde la alintări trecându-şi degetele uşor peste pletele lui.
- Nu m-am gândit şi la asta. Am vrut doar să fiu cu tine.
Recunoscuse cu vocea stinsă, uşor ruşinat că trebuia să-i spună asta mai devreme decât se aşteptase.
- În orice fel?
- Da.
Era încă nelămurit văzându-l pe Simon că se ridică pentru a sta pe marginea patului. Îl urmase ezitant, trezindu-se luat pe sus şi aşezat deasupra lui. Zâmbise auzindu-l pe Simon râzând de modul în care îl luase pe neaşteptate şi îl lăsase uşor pe spate trecându-şi limba pe pieptul lui în jos până unde putea ajunge pe abdomen.
- Atunci e nevoie de salivă, multă.
Lămurise, lăsându-l uşor din braţe pentru a sta în faţa lui. Îi prinsese talia cu un braţ, celălalt revenind peste erecţia lui. Simţise cum îl lasă picioarele de plăcere, trupul devenindu-i greoi, şi îşi încordase braţul pentru a-l ţine sprijinit cât mai bine. Tânărul blond îl privise înghiţind în sec atunci când Simon îl sărutase mişcându-şi limba aproape de partea de jos a abdomenului. Îşi lăsase capul pe spate, abţinându-se din greu să nu-i cadă în braţe atunci când îi simţise buzele şi limba pe vârful erecţiei lui. Tremurase sprijinindu-şi mâinile pe umerii lui, uitându-se în jos la ceea ce Simon făcea. Îşi muşcase buzele, plăcerea îi cuprindea tot trupul, şi începuse să fie gălăgios cu fiecare geamăt pe care îl scotea.
Simon reuşise să-i ia minţile, oprindu-se după câteva minute trăgându-l de talie în jos. Tânărul îşi lăsase trupul la podea, respirând din greu, încercând să-şi recapete vocea. Picături de transpiraţie îi făceau pielea să lucească, iar petele roşii de pe trupul lui trădau excitaţia pe care încă o simţea.
- Acelaşi lucru trebuie să faci tu. Am să-ţi spun când să te opreşti. Nu e nevoie să faci ce am făcut eu, ci doar de multă salivă.
Explicase Simon, blondul umezindu-şi buzele în aşteptare. Era curios să vadă reacţiile lui, să-l audă gemând de plăcere.
- Pricep acum.
Zâmbise pregătindu-se pentru ce urma. Avansase, aşezându-se comod între picioarele lui, punându-şi una din mâini pe coapsele acestuia, alintând cu o strângere scurtă. Cealaltă mână o folosise pentru a-i ghida falusul spre buzele lui. Simon admirase dâra de salivă ce o avea pe limbă înainte de linge de jos în sus toată lungimea erecţiei lui. Apoi îşi lăsase buzele să acopere vârful cu o uşoară reţinere în a încerca să facă acelaşi lucru ca şi el. Blondul închisese ochii gemând atunci când îşi trecuse încurajator mâna prin părul său, scoţând primele sunete ce trădau plăcerea ce o simţea. Un sâsâit scurt, urmat de o mişcare necontrolată a coapselor erau semne că începea să-l mulţumească.
Nu pierduse nici o clipă în a-l satisface, Simon simţind cum i se ridică fiecare fir de păr de pe piele, plăcerea intensă făcându-l să se lase pe spate. Strânsese marginea patului cu o mână abţinându-se să nu ridice coapsele atunci când gura tânărului blond se ridica spre vârf. Avea mâna strânsă la baza erecţiei lui pentru tot ce nu putea cuprinde, dar atingerile nu le putea compara cu suptul sau linsul. Avea cerul gurii mereu umed, lăsându-i suficientă salivă pentru a se putea cupla. Iar stimularea orală era singura care-l făcea pe Simon să-şi piardă rezistenţa, tânărul fiind nevoit să simtă extazul treptat, încercând să se abţină în a nu ejacula prea devreme.
- Ajunge.
Îl oprise respirând din greu, ştergându-şi perspiraţia rece ce se adunase pe fruntea lui. Îşi trecuse degetele prin păr, răvăşind în sus. Lau se ridicase, aşezându-se deasupra lui. I se aşezase în poală, apropriindu-se pentru a-l săruta. Îşi deschisese buzele larg, lăsându-l pe Simon să ghideze sărutul şi intensitatea. Simţea pofta carnală din orice gest pe care-l făcea, şi i se părea incitant cum transforma instinctul său în ceva atât de senzual.
Părul blond al tânărului îi mângâia umerii, acesta sprijinindu-şi fruntea de tâmpla lui stângă, aşteptând momentul penetrării. După felul în care tremura bănuise că emoţia se contopea cu excitaţia, şi îi ridicase coapsele ghidându-l. Auzise un geamăt scurt la ureche, rămânând nemişcat cât canalul strâmt şi fierbinte se deschidea pentru mai mult.
Îşi afundase capul la pieptul acestuia, lingându-i sfârcurile pentru a uita de nevoia de a se mişca.
- Doare?
Îl întrebase trăgându-l mai aproape, protejându-i trupul în braţe. I se părea atât de firav încât nu se putea abţine să nu-şi arate îngrijorarea.
- Nu. E o senzaţie ciudată. Îşi aplecase capul pentru a-l privi în ochi. Admirase culoarea mai închisă ca de obicei, acea ceaţă datorită excitaţiei şi dilatarea evidentă a pupilelor. – Te vreau.
Terminase propoziţiile văzând reacţia imediată a tânărului de sub el, îşi mişcase subit coapsele, cuvintele lui făcându-l să-şi piardă stăpânirea de sine. Simon continuase cu un ritm lent, lăsându-i trupul să alunece alături de al lui.
- Te simţi bine?
Vroia să-i audă vocea, să ştie ce simte în acele clipe cât i se dăruia. Îi zâmbise imediat, făcându-l şi mai curios să asculte răspunsul. Primise un sărut înainte de toate, unul în care Simon nu-i lăsase nici măcar un moment să-şi tragă respiraţia. Apoi îi muşcase buzele pline, lăsându-le înroşite.
- Excelent.
Zâmbetul i se mărise, arătându-şi caninii, văzând cât de răvăşit îl lăsase pe Lau. Nu îşi imaginase să-l aibă în braţele lui atât de repede şi nu pierdea nici o clipă să-l scoată din minţi. Şi asculta fremătând de plăcere fiecare geamăt al lui, îi simţea fiecare tremur şi fiecare tresăltare. Îi fixa chipul cuprins de plăcere, ochii albaştri avându-i aproape închişi, clipind atât de rar încât ar fi părut somnoros, buzele întredeschise cu dinţii strânşi ce-i trădau tremuratul atunci când plăcerea era mai intensă. Şi sunetele pe care le scotea îl încântau pe Simon, erau erotice, pure şi naturale.
Admirase dorinţa lui atunci când îşi mişcase coapsele pentru a corespunde cu ritmul, mai mult de atât, încordarea care nu-i lăsa nici un dubiu. Lau putea fi satisfăcut atât de repede, în câteva minute culminase cu primul orgasm, unduindu-şi coapsele trăgându-l cât mai înăuntru. Îl făcuse să geamă excitat, dar nu se lăsase atât de uşor condus spre plăcerea ultimă, aşteptând să-l satisfacă pe tânărul aflat deasupra lui, cât îşi savura orgasmul.
Nu auzise nimic altceva decât gemetele lui, îl vedea tremurând la fiecare mişcare, şi îl lăsase uşor la loc pe pat. Privea amuzat spre el pentru că nici atunci nu se oprise din a scoate scurte sunete de satisfacţie. Se aplecase mângâindu-i gâtul şi coastele în jos spre talie, ca apoi să-şi coboare limba pentru a linge lichidul alb de pe abdomenul lui. Ascultase un geamăt profund şi Lau îşi curbase spatele în abandon.
- Dacă mai faci asta odată o să termin numai uitându-mă la tine…
Confesase privind printre genele dese cum Simon îşi linge lasciv buzele şi zâmbeşte mulţumit. Îşi depărtase iar picioarele, invitându-l să continue. Gestul acestuia îl făcuse şi mai doritor.
- Nu am terminat încă.
Ameninţase prinzându-i braţele cu o mână, ţinându-le într-o parte. Pentru o clipă tresărise surprins, dar imediat ce simţise buzele lui Simon şi limba acestuia peste fiecare parte a trupului său înţelesese la ce anume se referă. Îşi muşcase buzele, şi îşi prinsese degetele de mâna lui dorind să atingă şi să sărute la rândul lui. Dar îi plăcea să se lase dominat, în special de cel pe care îl dorise de atâta timp.
Nu avea de gând să termine aşa devreme, avea să savureze în întregime o partida de sex. Muşca cu lăcomie din carnea tânărului, lingând fiecare parte de piele până la înroşire. Reacţiile blondului îl mulţumeau, fiind uimit să primească o reacţie pozitivă la felul în care îl linsese pe abdomen. Era sigur că Emi s-ar fi strâmbat la un astfel de gest, sau mai rău, ar fi fost finalul dispoziţiei lui. Pentru unii faptele de acest gen ar fi fost dezgustătoare, dar asta nu-l îndemna să-şi schimbe ideile, fanteziile sau să nu le pună în practică. Şi orice moment ivit era oportun, o reacţie pe care o dorise o obţinuse de la cine se aşteptase mai puţin. Adolescentul era genul lui, fără prejudecăţi sau cu o gândire îngustă.
Îşi trecuse unghiile deasupra pielii lui, admirând urmele rămase pe pielea roz. Îi făcuse picioarele să se depărteze instinctiv, pentru a-l putea tachina cu mângâieri şi în spatele coapselor. Ochii îi treceau cu poftă asupra trupului aflat lângă el, reţinând detalii plăcute. Luciul pielii sau firele pufoase de păr blond de pe abdomenul tânărului, lăsând un sărut apăsat sub buricul acestuia.
- Eşti frumos.
Se trezise că rosteşte fără să-şi poată controla frazele, lăsându-l pe Lau nemişcat. Blondul clipise uimit spre el până să realizeze complimentul.
- Sunt frumos?
Repetase ca un robot stricat, bâlbâindu-se pe alocuri. Luat pe neaşteptate, îşi muşcase buzele ştiind că de data asta stricase toată atmosfera. Dar aburii plăcerii în care încă se mai regăsea îl făceau să gândească atât de lent încât se mira că mai e în stare să deschidă gura şi să zică ceva. Înghiţise în sec aşteptându-se la o reacţie dură din partea tânărului. Toţi cunoscuţii i-l descriseseră drept un tip tăcut, foarte dur şi ironic. Un ciudat ce nu accepta compania oricui. Acest Simon din patul lui era o poveste diferită.
- Ochii tăi, buzele tale, mâinile – îi ridicase mâna, sărutându-i podul palmei – abdomenul, picioarele lungi şi subţiri. Eşti perfect…
I se oprise respiraţia numai ascultându-l. Avea atâtea imperfecţiuni încât ar fi putut umple coli întregi, iar noul lui partener de nebunii îl încânta prin cuvinte de adulaţie. Şi tocmai un tip despre care auzise contrariul.
- Taci şi ia-mă în braţe.
Găsise în el puterea să-l răzbească cu o replică dură, şi nu nega frica ce o simţea cât Simon ascultase tăcut. Observase la colţul buzelor lui o uşoară ridicare ce îl făcuse să răsufle uşurat. Chicotise depărtându-şi braţele pentru a-l putea primi cum se cuvine, lăsând aprecierea să vină prin gesturi mai mult decât prin vorbe, deşi îi murmurase un „mulţumesc” trecător la ureche.
Îl cuibărise în braţele lui, ascultându-i râsetele de amuzament. Avea trupul lipit de al său, palmele tânărului trecând peste umerii lui încordaţi. Coborâse una din palme pentru a-i ridica un picior mai sus, lăsându-i suficient spaţiu de penetrare. O făcuse lent, lăsându-i săruturi scurte pe gât la fiecare mişcare a coapselor până ce blondul ceruse singur să nu mai fie tachinat. Zâmbise văzând cât de repede îşi dă seama de intenţiile lui.
Dar renunţase imediat la ideile de tortură senzuală, cedând plăcerii. Simţea cum carnea i se lipeşte fierbinte de a tânărului, cum le alunecă trupurile datorită transpiraţiei. Palmele îi scăpau în încercarea de a-l apuca de coapse sau de talie. Se sprijinise cu ele de canapea, grăbind mişcările. Lau îi sufla peste gât, ţinându-se încordat de umerii lui, deşi degetele i se dezlipeau adesea, lăsând zgârieturi fine. Nu era atent decât la senzaţia pe care o avea cât se apropria de orgasm, ceva aprinzându-se în el, cuprinzându-i trupul în întregime. Blondul îşi arcuise mai devreme spatele, stimulat de mişcările grăbite, şi cu un geamăt ridicat, ejaculase între ei. Încă mai simţea încordarea acestuia îngreunând penetrarea, câtă vreme se mişca. Apoi îşi lăsase capul pe pieptul lui, încetinind mişcările cât savurase plăcerea finală. Abia acum realizase că nu scosese nici un sunet pe tot timpul partidei de sex, preferând să-şi exerseze respiraţia decât să fie gălăgios. Lau nu păruse a fi deranjat de tăcerea lui. Mult prea satisfăcut ca să-şi tragă trupul încălzit de sub al lui Simon, tresărise când îl simţise depărtându-se.
- Mai stai…
Invitase cu speranţă în voce, lăsându-se să se întrevadă vulnerabilitatea prin gesturile sale căci se acoperise cu cearceaful. Ştersese urmele de transpiraţie de pe frunte, aranjându-şi pletele răvăşite. Se simţea împlinit, şi încă entuziasmat de a-l avea pe Simon alături.
- O jumătate de oră până am să-mi revin.
Stabilise Simon, făcându-i semn să revină în braţele lui. Tânărul blond aruncase cearceaful de pe el, primind invitaţia cu zâmbetul pe buze. Avea să savureze fiecare clipă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.