Ca doi nebuni

Azi se hotărâse se schimbe puţin programul obişnuit, acela de a se duce direct acasă după ce termină orele. Zărind câţiva din amicii săi spre strada ce dădea între blocuri, făcuse un ocol, îndreptându-se spre ei. Îndată ce fusese zărit salutase cu mâna, semn că vrea să li se alăture.
- Ce-i cu voi aşa devreme pe aici?
Aprinsese o ţigară acum că se afla lângă cei patru. Întinsese pachetul şi ceilalţi răspunseseră prompt la iniţiativa de a fi serviţi. Nu era refuzat de nici unul din ei.
- Ai uitat deja? – Îl privise nemulţumit unul dintre prietenii săi, pe care îl cunoştea din copilărie. – Avem meci de fotbal cu cei din partea cealaltă a cartierului.
- Ah. – ridicase uşor bărbia prefăcându-se că înţelege, deşi adesea încerca să nu fie în centrul unor astfel de confruntări.
Partea sudică a cartierului, unde copilăriseră şi unde gaşca lor domina, fusese tot timpul în concurenţă cu găştile ce-şi avea veacul în partea de nord a cartierului. Astfel se năşteau partide de fotbal, bătăi cu bulgări iarna şi uneori bătăi adevărate între membri, pentru demonstraţii de supremaţie. Se abţinea în a nu da ochii peste cap, nu era interesat de competiţii, nici măcar atunci când venea vorba de grupul lor. Fusese totdeauna doar pentru el, deşi prin unele gesturi îi înşela cu contrariul.
- Suntem puţini oricum. Ce meci vreţi voi cu patru persoane?
Îi privise cu ochi critici pe cei patru, ştia despre ei că sunt cei mai slabi la fotbal.
- Mai aşteptăm să vină câţiva.
- Pe mine să nu contaţi. Nu am chef de nici un fotbal.
îl fixaseră tăcuţi, citea în ochii lor dezamăgirea dar nu se sinchisea să le ofere o scuză pe moment. Lipsa dorinţei i se părea suficient de plauzibilă, ştiau că nu va participa la nimic dacă nu vrea.
- Întotdeauna primul să ne lase cu fundul în baltă. Crezi că nu se poate şi fără tine?
- Cu atât mai bine.
Ridicase din sprâncene spre tânărul care tocmai venise şi apucase să asculte parte din discuţia lor. Fiind unul care se aciuiase de curând în gaşca lor, şi un tip cu mulţi ani mai mare ca el, nu îl luase în seamă.
- Şi chiar dacă ai avea dreptate, Mihai, fără Simon gaşca n-ar fi la fel. Fără tine, şi azi ar fi.
- Nu e nevoie să mergi aşa de departe cu vorbele, Cristi.
Zâmbise totuşi spre tânărul care îi luase apărarea, răvăşindu-i cu tandreţe pletele roşcate. Acesta îl apucase de braţ, strângându-l cu afecţiune; tânărul nou scuipând între ei.
- Ai grijă şmechere. Gluma asta ţine puţin.
Atenţionase Simon, aruncând cu pământ peste flegma acestuia.
- Las că ştiu eu. Sunt numai vorbele de tine.
- Şi te deranjează că nu ma implic? Vrei ceva anume de la mine?
- Veronica are o părere aşa bună despre tine! Ar fi bine să fie aici să afle ce vierme infect eşti!
Îl pufnise râsul, deşi ştia că nu era deloc indicat să-i râdă în nas. Bănuise că există un motiv anume în spatele acestei ieşiri subite. Unul afectiv încă.
- Îţi dau verde să-i povesteşti totul data viitoare. Cu lux de amănunte…
- Simon şi Veronica nu sunt împreună.
Oftase văzând că celălalt se încăpăţânează într-o rivalitate neîmpărtăşită. Puţin îi păsa că acesta o place pe Veronica, aşa cum dădea de înţeles prin atacul verbal şi prin fapte. Degeaba încercau amicii săi să-l calmeze.
- Ce staţi aşa încordaţi?
Andrei îi privea nedumerit, trecându-şi mâna prin pletele blond decolorate. Alături de el venise şi Laurenţiu. Tânărul zâmbise imediat spre Simon, ochii lui având o ciudată sclipire de mulţumire în ei. Sperase să-l reîntâlnească, dar nu atât de repede. Nu trecuseră decât două zile de la ultima lor întrevedere.
- Mihai are probleme nerezolvate cu Simon.
Lau îi fixase nedumerit, ca apoi la auzul numelui tânărului să facă un pas în spate.
- Eu am trecut doar să vă salut şi să vă urez baftă la meci.
Nu venise pentru mulţumirile celorlalţi. Nădăjduia că va fi urmat de Simon, şi că acesta îi înţelege îndemnul subtil.
- Plec şi eu. Am de făcut ceva cumpărături…
Anunţase, muşcându-şi buzele gânditor. Spera să-l prindă pe Lau din urmă, pentru că nu avea de gând să plece pe acelaşi drum cu el. Noroc că blocul în care locuia avea două intrări, şi astfel şansele lui de a fi remarcat erau minore. Îi salutase scurt, apucându-l în braţe pe băiatul roşcat care îi ţinuse partea şi îl învârtise de câteva ori. Obţinuse râsete de amuzament atât din partea lui cât şi a celorlalţi.
- Să nu mâncaţi bătaie!
Adăugase lăsându-l pe Cristi din braţe. Îi mai răvăşise odată pletele, ca să se asigure că toţi vor fi atenţi la altceva în afară de mersul lui grăbit. Vorbele pline de entuziasm ce se auzeau în urma sa îi confirmau aşteptările.
Bretelele de la ghiozdan îl incomodau, scăpând în jos pe umerii lui datorită mersului alert. Era pregătit să alerge şi pe scări numai să-l prindă pe Laurenţiu înainte ca acesta să ajungă în casă. Intrarea în bloc era deschisă, pentru că uşa de fier lipsea cu desăvârşire, şi urcase primele scări. Din holul mic îl zărise pe tânăr cum urcă primele scări spre etaj. Alergase zâmbind, fiind sigur că după socoteala sa îl va prinde din urmă. Îi apucase mâna de pe balustradă şi îl întorsese cu faţa spre el.
- Lau!
Uitase însă că trebuia să-i şi spună ceva atunci când avea să-l ajungă din urmă. Singurul lucru de care fusese capabil era să-i rostească numele. Deşi pe chipul lui nu se citea scurta perturbaţie, se simţea ca un idiot. Nu se gândise decât că avea să-l întâlnească iar.
- Credeam că nu vei veni.
Recunoscuse blondul, fără a-şi ascunde tristeţea ce-i umbrise privirea până atunci. Căuta încă o confirmare în ochii lui Simon. Faptul că se afla alături de el încă nu-l asigura.
- Ai plecat prea repede. S-a întâmplat ceva?
Nu rezistase prea mult, şi îl apucase de gulerul tricoului trăgându-l forţat spre el. Îl sărutase brusc, Simon răspunzându-i cu entuziasm. Vocea lui îngrijorată era suficientă să trezească în el sentimente pe care încă îi era teamă să le recunoască. Se mulţumea momentan cu faptul că îl alege pe el ca partener de sex, deşi ştia foarte bine că are pe cineva. Acel tânăr probabil nu îi oferea ceea ce reuşea să-i ofere el. Se simţea şi mai motivat cât Simon îl strângea afectuos în braţe.
- Am crezut că pleci din cauza mea…
Aerul fierbinte care i-l sufla peste piele îl îndemna să lase capul pe spate, sprijinindu-l de perete.
- Cred că glumeşti. Din cauza ta am venit acolo. Să te văd…
Confesase până la urmă, roşindu-se în timp ce era sărutat lent pe buze. Spera să nu observe.
- Ai făcut bine.
Aprecierea venise cu o strângere de posterior, tânărul trăgându-i coapsele spre ale sale. Îşi lăsase trupul ghidat spre al lui, într-un scurt joc erotic. Erecţiile lor se simţeau chiar şi prin material, şi tot aerul i se făcuse nod în gât.
- Hai sus cu mine.
Îl apucase repede de mână, râzând pentru că nu mai avea răbdare, forţându-l să fugă după el pe scări. Simon sincronizase paşii, fiindu-i simplu pentru că era mai înalt. Îl ridicase într-un final în braţele sale, domolindu-i agitaţia doar pe moment. Era plăcut să-i simtă trupul lipit de a-l său, potrivindu-se atât de bine. Uşurinţa cu care mişcările lor se echilibrau îi sporea dorinţa de a-l avea. Lipindu-i spatele de uşa unde stătea, îi sărutase buzele cu forţă, indicându-i prin gesturi ceea ce credea că ar fi de prisos să spună în cuvinte. Lau zâmbise mai mult decât recunoscător, dacă nu-i citea gândurile măcar îi ghicea dorinţele.
- Pofticiosule.
Simon îşi linsese buzele lent, cât îi lăsase spaţiu pentru a deschide uşa. Profitase că era întors cu spatele şi îşi apropriase pelvisul de posteriorul lui. Admirase reacţia blondului, lăsase capul pe spate, tremurând incitat. Cu gâtul uşor arcuit, îl apucase de carnea fină, muşcând şi sugând.
- Mă exciţi până la refuz. Te-aş fute aici, în văzul tuturor.
- Nu. Că află ai mei…
Refuzul venea cu amuzament. Trebuia să înceapă a se obişnui cu vorbele rostite se Simon, îmbinarea dintre senzual şi vulgar îi reuşea la perfecţiune. Un pleonasm sexual, dar unul ce pentru el însemna destul. Ştia prea bine că tânărul nu vorbeşte în van. Îl trăsese de tricou în apartament, scăpându-l de ghiozdan. Apoi închisese uşa bine, asigurându-se.
Sărise practic în braţele lui, prinzându-i talia cu picioarele pentru sprijin. Zâmbetul de pe buzele şatenului era semn că nu-l deranja deloc agresivitatea sa de moment.
- Dar aici, între pereţii ăştia sunt gata să-ţi dau tot ce vrei.
- Pe tine.
Venise repede cerinţa, şi era bucuros că o poate îndeplini. Cu mâinile prin părul lui Simon, trăgând, apucându-l până şi de gulerul de la tricou, aştepta cu răsuflarea tăiată partida de sex ce ştia cu siguranţă că urmează. De data asta îşi făcuse temele, şi îşi ţuguiase buzele în aşa fel încât să-l oprească pe tânăr din sărutat şi să poată vorbi:
- Am adus şi ce trebuie.
Se căutase agitat prin buzunar, cât îi permitea distanţa, căci Simon insista să-l ţină în continuare în braţe. Acesta primise obiectele în palma dreaptă, inspectând cu atenţie.
- Lubrifiant şi două prezervative. Constatase cu rânjetul pe buze, ca apoi să le umezească cu limba. – Şi eu care speram să mi-o sugi iar.
Acum ştia de ce intimidează adesea, pentru că lua pe neaşteptate. Realitatea din vorbele acestuia era divergentă, cu tot atâtea sensuri.
- Am…am să fac şi asta. Dacă asta vrei.
Îl asigurase încercând să pară degajat. Nu înţelegea de ce se mai roşeşte încă, deşi erau pentru a doua oară împreună. Gândurile îi deveniseră o învălmăşeală greoaie, ochii coborâţi puţin în jos spre pieptul şatenului. Tricoul i se cocoloşise pe alocuri, mulându-se în acea zonă. Simţea cum arde de dorinţă, şi în acelaşi timp ceva îl copleşea în nemişcare.
Liniştea nu avea însă acelaşi sens pentru partenerul său ocazional. O mână alintase în treacăt părul la spate, trăgându-l din nou aproape, sărutându-l frenetic.
- Ţi-am dat motive să fii aşa timid dintr-o dată?
Îşi aţintise ochii spre el, ştiind că în ei licăreşte dorinţa îmbinată cu o teamă ciudată. Simon avea acea siguranţă cu care învăluia orice urmă de confuzie din mintea lui.
- Doar că, nu sunt obişnuit cu…
- Prostiile pe care le scot din gură.
Glumise imediat, smulgându-i un zâmbet ce-i dezgolea dantura perfectă. Orice trăsătură a tânărului blond i se părea desăvârşită, ca o fiinţă nu doar unică pentru că era singular, ci ca ceva ce excludea că ar mai întâlni. În sinea lui se conturau deja momentele de sex, îmbinate cu idei despre cum trupurile lor se contopesc, acele mişcări ce-i făceau falusul să tresalte până la durere. Avea o ciudată pornire de a se lăsa în jos şi de a-l suge până ce gustul spermei îi rămânea întipărit pe buze.
- Exact.
Mâinile elegante, cu degete lungi şi feminine se opriseră pe obrazul care încă păstra culoarea firească, deşi ardea. Îşi aplecase capul iar spre al blondului, mâinile prinzându-i ferm fesele, strângând cu putere până ce-l auzise vocalizând acea combinaţie de plăcere şi durere. Muşcăturile continuaseră, dinţii lovindu-se de piele, de dinţi. Nu îi păsa. Nu avea explicaţii pentru subita sa preocupare de a fi cât mai în gura lui, dar nici tânărul nu se plânsese. Poate că nu avea cum…
Se depărtase pentru a-l auzi dacă protestează, dar nu auzea decât respiraţia lui întretăiată. Ochii lui îl cercetau cu o disperare ce cerea satisfacerea poftelor trupeşti. Încercase să îl apuce de mijlocul feselor doar cu o mână, sprijinindu-l în acelaşi timp cu spatele de zidul dintre hol şi intrarea spre bucătărie. Ridicase tricoul lui, Lau ajutând cu partea de sus. Lipsa de haine pe trunchiul acestuia îi făcea gura să saliveze, gura curbându-i-se deschisă pe primul sfârc. Cu părere de rău îl ignorase pe celălalt, fiind nevoit să-şi retragă mâna la loc spre a-l sprijini. Posteriorul blondului începuse să se frece mai insistent de partea din faţă a pantalonilor lui, făcându-l să strângă din dinţi câteva clipe. Se minuna singur de reacţiile trupului său, şi abia reuşea în a păstra mintea clară. I se părea că înoată deja în aburii plăcerii şi nici măcar nu-l penetrase.
Apucase ferm de turul pantalonilor lui, trăgând serios de ei în jos până ce simţise lipindu-se de pielea lui, pielea fierbinte şi fină a feselor tânărului. Retrăsese capul, înghiţind cu lăcomie saliva ce rămăsese în gura lui din urma săruturilor lor.
- Lasă-te jos până ce-ţi dau jos ăştia.
Lau îndeplinise indicaţia sa, desfăcându-şi în grabă nasturele de sus, ca apoi să treacă cu degetele pe sub tiv şi să deschidă fermoarul. Dar îl lăsase pe Simon să-i dea jos, având la îndemână unghiul perfect pentru a-l scăpa la rândul său de tricou. Apucase doar să-i mângâie umerii spre gât, şatenul împingând deja un deget alunecos în gaura lui. Simţise usturimea ca pe ceva ce nu avea de gând să se termine, încordându-se din instinct.
- Stai liniştit, ştii ce urmează doar.
Privise în jos spre el, văzându-l cum îşi aproprie chinuitor de lent buzele de vârful penisului său, suflând scurt. Tresărise simţind acea excitaţie ce începea să apară, brusc degetul din el pătrunzându-l cu mai multă uşurinţă.
- Ai să o faci, sau mă chinui aşa?
Dacă ar fi avut lacrimi ar fi plâns, Simon continuase să-l necăjească suflând fără a avea vreo altă intenţie.
- Îmi place să te fac să aştepţi.
Recunoscuse fixându-l, ca apoi să scoată vârful limbii şi să lingă încet la baza erecţiei lui. Mâinile lui Lau tremurau pe umerii lui, şi geamătul lui însufleţise încăperea. Aerul de sex începea să-i intre pe nări, şi apucase cu o mână penisul blondului, deschizând gura pentru a-i împlini doleanţa. Lăsase de-o parte tehnicile, indicaţiile din reviste sau sfaturile auzite din vorbă-n-vorbă, şi îl luase în gură cu totul, buza de jos lipindu-se de testiculele moi. Le rotise uşor în palma sa, ascultându-i gemetele cu tonalitate ridicată. Ar fi vrut să-i răspundă măcar pe jumătate la chemarea erotică, dar simţea cum carnea din gura lui vibrează cu orice încercare de a vocaliza gemete. Lau însă începuse să-şi lase toată greutatea corpului pe umerii lui, tresăririle repetate îndemnându-l să ghicească că se aproprie de momentul final. Degetele deveniseră deja două, şi împingeau înăuntru simţind fiecare încordare.
Impacientat mai mereu, juisa între acele degete şi gura lui. Simon înghiţise lichidul alb, fiind nevoit să o facă ceva mai mult decât de obicei, excitaţia din timpul partidei de sex oral stimulându-l suficient pe blond.
- Mai ai mult?
- Nu mai am nimic, nici aer, nici voce…
- Nici spermă.
- Am, dar pe a ta. Îmi eşti dator.
Dacă Simon avea să se ţină de glume, nu strica să intre în jocul lui şi să-l atragă. Nu vroia să apară în ochii lui doar ca un tânăr uşuratic, cineva de care se putea lipsi. N-ar fi dorit să fie amintit doar ca o aventură oarecare pentru el, deşi bănuia că nu era singurul care se străduia să cucerească inima tânărului şaten. Nu ştia ce metode să aplice, îşi urma doar instinctul şi acel avânt de a-l satisface pentru ca în definitiv să-l facă fericit.
Palma de la mâna dreaptă i se lipea uşor datorită transpiraţiei, dar cu riscul de a-i crea o senzaţie diferită lui Simon, o coborâse spre penisul său, din nevoia să-l atingă. Îi fixase organul în treacăt, lăsând primele trei degete să alunece pe partea venei proeminente. Aproape că îi simţea pulsaţiile, şi nu ezitase să-i tachineze vârful cu buricele degetelor, auzindu-l gemând. Ridicase capul pentru a-i săruta buzele pline, cuprins de dorinţă. Îl oprise doar atunci când luase prezervativul din buzunarul pantalonilor.
Graba din mişcările lui îl făceau cu siguranţă să pară un nepriceput, iar liniştea ce se lăsase între ei îi întăreau ideile ciudate. Se simţise întotdeauna nesigur, pe lângă Simon, pentru care liniştea era doar ceva ce exista spre a fi schimbată cu zgomote. De fapt, cu gemete. Gemetele lui, şi în sfârşit găsise gândul care să-l aducă la realitate. Înghiţise în sec acum că terminase să i-l pună.
Saliva abia că apucase să se ducă pe gâtul lui în jos că limba îi era înconjurată de cea a lui Simon, într-un joc erotic. Nu vroia să-l lase să aştepte, însă ceva în el nu se mulţumea cu o simplă partidă de sex precum data trecută. Vroia să cunoască toate detaliile despre trupul celui care îl săruta cu atâta pasiune, să descopere mai mult decât i se oferea.
Penisul i se atingea de al tânărului, fricţiunea determinându-l să se aproprie cât putea de mult până ce piepturile li se atingeau.
- Întoarce-te cu spatele la mine.
Îi auzise vag vocea, plăcerea lăsându-l aproape fără auz. Toate simţurile lui se strânseseră parcă în partea de jos, totul îmbinat cu acea nerăbdare atunci când şatenul îl îndemnase să se întoarcă.
O făcuse repede, într-un mod ce stârnise un zâmbet pe buzele partenerului său. Văzuse cât timp îl fixase de peste umăr, încercând să scape de pletele blonde ce-i intrau în ochi.
Îşi aşezase palmele pe zid, cu picioarele depărate ca apoi să-şi ridice uşor în aer posteriorul. Simţea toată excitaţia trecând din vârful penisului spre locul unde Simon băgase deja două degete cu atâta uşurinţă. Lubrifiantul ajuta la penetrare, şi lăsase capul pe spate cuprins de plăcere. Coapsele lui se mişcau încercând să aducă degetele cât mai înăuntru, tânărul trezindu-l din momentele intense cu muşcături şi săruturi apăsate pe fese şi pe spate. Încetarea lor îi făcea inima să se zbată între bătăile haotice şi un sentiment de strângere. Întorsese capul peste umăr pentru a vedea de ce Simon se opreşte tocmai atunci.
- Simon?
Îi plăcea modul în care ţinea gura deschisă pronunţând cuvintele ajutându-se de limbă. Buzele roz-roşiatice păreau mai pline şi cărnoase, suprafaţa fiind crăpată pe alocuri de la muşcăturile lui, iar părul blond încadra perfect faţa lui scoţându-i în evidenţă ochii albaştrii. Un albastru pur, la fel cum era şi chipul strălucitor al blondului. Pasiunea care o avea pentru el nu trecea neobservată, ceva în el aprinzându-se de fiecare dată când ştia că acţiunile celuilalt vin cu o naturaleţe stranie, pentru a-l atrage.
- Răbdare, micuţule.
Glumise făcându-l să zâmbească cu gura strânsă, buzele lui întinzându-se plăcut. Se aplecase să-l sărute, rezistenţa lui fiind scăzută în acele clipe. Vârful penisului său pătrunsese lent în orificiu, forţând pereţii strâmţi să se deschidă. O mişcare a şoldurilor şi intrase înăuntru atât de repede încât deschisese forţat gura pentru a respira.
- Pedeapsă pentru că mi-ai zis micuţ.
Clipise ca un idiot. Nu-i venea să creadă atitudinea blondului, apucase nervos de buza lui de jos trăgând şi muşcând cu revoltare. Încă nu-şi mişcase coapsele, lăsându-l pe amicul său să se obişnuiască cu senzaţia, deşi nu protestase cu nimic până atunci. Trecuse doar mâna dreaptă pentru a-i cuprinde talia şi a-l apropria. Adora cum trupul i se potrivea perfect pe lângă al lui.
Ridicase mâna stângă până sus la buzele lui, atingând cu degetele gura acestuia întredeschisă. Imediat Lau îl apucase de degete cu dinţii, trecându-şi limba peste unghiile lui până la primele falange ajungând într-un final să-i ţină în gură cele patru degete. Gemuse pierdut odată cu el când începuse să îşi mişte coapsele, penetrându-l şi mai adânc. Tachinase de câteva ori scoţându-şi penisul până la vârf, ca apoi să revină cu forţă înăuntru făcâdu-i anusul să se contracte de fiecare dată.
- Când faci asta simt că nu există tortură mai mare…
Sprijinise capul pe umărul lui drept, firele blonde atingându-i pielea încinsă pentru a-i da o senzaţie de fineţe, ceva ce-i atribuia lui Lau în întregime. Toată fiinţa lui emana ceva ce era bucuros să cuprindă în braţele sale. Acesta îi zgâria coapsele la fiecare penetrare vivace, degetele apucând deasupra pielii şi puţin din muşchii încordaţi, trasând parcă acele curbe pe care nu putea să le sărute.
Simon îi privise în treacăt chipul din profil, extazul blondului arătându-se atât de sincer pe faţa lui, cât se delecta în plăcerea sexuală. Gemetele scurte şi dese ale tânărului îi făceau penisul să aibă convulsii la fel de scurte, răspunzând trupeşte la micile lui gesturi. Fără să vrea, ca un gest necontrolat îi prinsese bărbia cu toată mâna dreaptă, forţându-i toată gura într-un sărut prea jilav, fără buze, doar limba lui înfigându-se în orificiul deschis de bunăvoie. Acelaşi gust dulce îi ameţea simţurile, şi de data asta îi era imposibil să strângă din dinţi. Coapsele i se loveau de fesele blondului, mişcându-le carnea frumos, adesea lăsându-i o dorinţa ciudată de a sta lipit aşa de el, nemişcat. Lau îi tremurase în braţe, îndemnându-l să-l strângă şi mai tare de atât, apucându-l de talie.
- Simon! Nu aşa repede!
Nu vroia să-i strige tocmai atunci numele, nu în acele momente când simţea că e gata să-şi dea drumul doar uitându-se iar la el. Se simţea ca un animal, prădând până la ultima firimitură, cu o ferocitate ce îi clocotea prin vene fără a o putea stăpâni. Nu cunoscuse o asemenea dorinţă până atunci, era nervos, era confuz, era cu falusul intrat până la măduvă în fundul lui şi îl apucase de păr. Lau îl privise speriat la început, ca apoi să se calmeze primind un sărut profund, ce contrasta cu toată acea forţă ce-i stăpânise trupul. Ejaculase pe perete, în timp ce Simon continua să i-o tragă cu toată puterea, lăsându-i picioarele moi, tremurânde.
- Vreau să termin în gura ta.
Îi şoptise la ureche, Lau aprobând imediat. Fără acel braţ care să-i sprijine talia picase jos pe podea, aproape epuizat. Deschisese gura la timp cât Simon desfăcuse prezervativul şi ejaculase, încercând să înghită tot lichidul în timp ce-i apucase penisul cât reuşise să cuprindă pentru a nu se îneca. Gustul cunoscut, propriu şatenului îl făcea să saliveze, fiind nevoit să lingă uneori pentru a putea înghiţi, deşi simţindu-i fiecare fremătare, nu se putea stăpâni în a nu-l cuprinde cu toată gura.
- Lau, ajunge.
Simon îl atinsese pe obraz, cu un gest ce-l făcea să simtă o oarecare apropriere între ei. Îşi lăsase capul pe una din coapsele acestuia, ridicându-şi mâinile pentru a-i îmbrăţişa talia.
Ar fi vrut să-i spună multe, ar fi vrut să audă şi mai multe.
- Nu mă pot mişca de aici.
Comentase, cu un râs ce semăna a plâns de milă. Ridicat de subraţ, cu o uşurinţă ce-l speriase, căci nu se aşteptase să se regăsească iar în braţele lui Simon, atât de repede. Se sprijinise cu mâinile de gâtul acestuia, sărutându-l pe lângă urechi ajungând la obraji.
- Eşti foarte atent azi.
Remarcase imediat ce fusese pus în pat şi învelit cu pătura ce părea puţin mai aspră ca de obicei. Pielea lui încă nu-şi revenise, trupul lui încă era stăpânit de o sensibilitate post sexuală. Simon îi mângâiase omoplaţii, pe marginile care nu erau acoperite.
- Mi-a fost teamă că o să leşini...
Zâmbise, Simon forţându-se să-i răspundă cu un zâmbet oarecum preocupat. Nu ştia dacă era minţit, dar vedea o umbră de nelămurire în ochii aceia schimbători. Întinsese braţele pentru a-i apleca capul de la ceafă, sărutându-i scurt buzele.
- Suport mai mult de atât din partea ta. Încă te vreau...dar sunt prea epuizat. Încă simt plăcere, acolo, înăuntru. Mai ales cât te văd lângă mine.
Îi venea să plângă dintr-o cauză necunoscută, poate din prea multă plăcere, sau pentru că fusese în stare să schimbe zâmbetul lui Simon într-unul sincer, făcându-i ochii să emane o dorinţă cunoscută ambilor. Primise un sărut ce-i apăsase buzele, cele de deasupra părând a le trasa într-un mod sau altul.
- Nu pleca acum...
Printre genele ce i se îngreunau îl vedea încă zâmbind.
- Promite-mi că nu pleci, şi nu mă laşi singur...
- Promit.
Auzise şoptit la ureche şi trupul care-l cuprinsese în braţe se lăsase sub pătură alături de el. Încă îşi simţea inima bătând cu repeziciune în ciuda moleşelii ce-i acapara fiecare fibră. Simon era în patul său, ţinându-l în braţe fără a implica sexul....adormise zâmbind fără a băga de seamă nervozitatea din ochii celui care-l ţinea în braţe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.