Despre ameninţări şi gelozie

Respiraţia caldă peste ceafa lui îl făcea să clipească involutar, spre trezire, dar îi era lene să deschidă în totalitate ochii. Îşi întinsese lent trupul, dezmorţindu-şi picioarele din poziţia fetală, apropriindu-şi spatele şi mai mult de celălalt. Simon răspunsese instinctiv la schimbarea de poziţie, frecându-se de el pentru ca apoi să-i cuprindă talia cu braţul. Era pregătit să se întoarcă cu faţa, să-l privească dacă cumva se trezise, dar ceva tare începuse a-l îmboldi de la spate. Nu trebuia să îşi întoarcă mâna să verifice erecţia ce-l împingea iritant, căldura trupurilor lor apropriate începând deja să i se pară insuportabilă. Dimineţile pentru iubitul lui începeau astfel, cauzându-i un tremur ciudat. Ştia că este pe cale de a se trezi, simţind mâna care la început stătuse nemişcată pe talia lui, coborându-i jos în spre coapsă.
- M-ai trezit.
Murmurase la urechea lui, cu o voce leneşă. Urmase ca şi celălalt braţ să-l cuprindă, în scurt timp trupul suferindu-i o reacţie asemănătoare, spre neplăcerea sa pentru că şi-ar fi dorit să mai doarmă. O noapte întreagă de făcut dragoste, cu o continuare spre dimineaţă avea să dăuneze la numeroase activităţi de peste zi. Un sărut pe umăr şi se întorsese cu faţa la Simon.
- Scuze. Sper că n-ai de gând să o facem iar...
Atenţionase grăbit, apucând de materialul pantalonilor negri pe care acesta îi purta, şi îşi vârâse mâna înăuntru. Încercuise organul cu degetele, privind la amuzamentul din ochii lui cu o uşoară supărare.
- Nu. Dacă nu vrei, pot să scap singur de „problemă”...
Rânjise în timp ce începuse a-l acompania cu mâna proprie deasupra mâinii lui, orientându-şi iubitul spre un ritm care să-l mulţumească. Urmase o altă demonstraţie, apăsându-i cu mâna peste degetele, forţându-l să-i strângă penisul de jos spre vârf.
- Mult mai bine.
- Ştiu ce să fac.
Simon îl sărutase pe obraz, luând mâna cu care îi dădea „lecţii” pentru a-l apuca de la spate, ca apoi să-i tragă pantalonii subţiri pe coapse în jos.
- Nu vrei să-mi demonstrezi?
Apucat de încheietură, îi ghidase mâna spre propria erecţie. Nu izbutise să ajungă prea aproape căci Cosmin îşi smucise braţul, punându-l repede pe umărul acestuia. Îl trăsese spre el într-un sărut forţat şi incomod la început. Răsuflase uşurat cât şatenul îşi aranjase trupul deasupra lui, sfârşind prin a ghida buzele lor.
- De ce să mă masturbez când te am pe tine?
Comentase cu îmbufnare ştiind că nimic nu putea scoate perversiunea din capul lui Simon, oricât ar fi încercat. Îi era greu să ţină pasul cu fanteziile lui, în special aceasta.
- Uneori mă întreb dacă sunt eu prea bătrân pentru tine, sau tu prea bătrân pentru mine...
- Ce vrei să spui cu asta?
Împinsese corpul aşezat atât de potrivit peste el, inversând poziţiile. Cuprinsese talia lui Simon cu coapsele, prinzându-i de asemenea mâinile deasupra capului. Activitatea îl lăsase cu respiraţia întretăiată, dar meritase văzându-l atât de uimit. Nu se aşteptase să fie trântit în pat cu o aşa uşurinţă.
- Că am o erecţie ce o să devină preistorică dacă nu te ocupi de ea...
- Ştiu că nu asta ai vrut să zici!
Bombănise printre dinţi, apucându-i iar falusul, cu o strângere mai fermă şi cu mişcări mult mai repezi, făcându-l să-şi ridice coapsele involutar. Prinsese cu mâna dreaptă cearceaful de sub el.
- Înveţi repede...
- Am un profesor bun.
Profitase că tensiunea de moment trecuse şi se aplecase pentru a-i săruta buzele. Simon deschisese gura voluntar, ca o chemare pentru ca limbile lor să se intersecteze. Răspunsese prompt la cerinţă, aprofundând sărutul, cu stângăcia obişnuită, dar reuşind totuşi să-i provoace gemete de plăcere.
Nu oprise mişcările bruşte ale braţului ce-i cauzau şatenului atâta plăcere, dar începuse a-l săruta pe gât în jos. Imitase acţiunile bărbatului, începând să-i lingă porţiuni întinse de piele, de la umeri spre sfârcuri, admirând muşchii pieptului, care deveniseră automat încordaţi. Trecuse cu palma pe deasupra, mângâind în jos spre abdomen unde încordarea era mai intensă. Tremurul lui nu trecuse neobservat, Cosmin zâmbind mulţumit.
Continuase în jos, coborând spre buric şi bazin, apucând erecţia acestuia pentru a o ghida spre buzele sale. Refuza să se uite la Simon în aceste clipe, ştiind că fie acesta îl fixează cu lăcomie, ori cu siguranţă are un zâmbet îngâmfat pe chip. Dar avea să schimbe toate astea, hotărât să-i arate că poate fi chiar el tachinat până la refuz. Scosese limba pentru a linge doar vârful proeminent, învârtind-o puţin cât gustul dulce-sărat să-i invadeze papilele gustative. Coborâse uşor pentru a lua tot vârful în cavitatea sa bucală, numai cât să-l strângă cu buzele. Imediat ce auzise sunete guturale de plăcere emise de Simon, se oprise, băgându-şi vârful limbii în gaura din vârf. Aproape că-l ridicase de pe pat, mâna dreaptă a bărbatului înfigându-se în pletele sale.
- Mă mai chinui mult?
- O meriţi.
Pronunţase cu buzele la baza penisului său, simţindu-i tresărirea cât îşi trecuse dinţii pe deasupra pielii, cu uşurinţă. Admirase curba ce se formase, erecţia lui Simon devenind imposibil de pronunţată şi tare, făcându-l să tremure de dorinţă. Îi trasase forma cu limba, de la testicule spre vârf, fără a-i îndeplini încă cerinţa. Măcar mâna lui reluase mişcările, nu la fel de ferme, ci lente şi insuficient de apăsătoare. Vroia să-l vadă cedând, să-i testeze limitele şi rezistenţa. Mâna din părul lui brunet nu se oprise din strâns şi tras, cu fiecare mişcare, Simon răspunzându-i cu câte un gest propriu.
Îi observase pieptul tresăltând cu repeziciune, şi privind spre chipul său, avea buzele deschise, trăgând aer pe gură la fel de des. Sprijinit pe cot, ca întotdeauna îl privea, de data asta fără acel zâmbet pe buzele lui. Ci doar un aer rătăcit de plăcere. Oprindu-se pentru a-l privi, Simon imediat îşi mişcase coapsele, frecându-şi singur penisul în mâna lui care încetase mişcările pe moment.
- Eşti aşa nerăbdător?
- Aha, ce n-aş da să mi-o înfig în gaura ta strâmtă acum...
Lăsase capul pe spate, gemând singur imediat ce îşi vocalizase gândul. Cosmin se roşise, trecând cu nervozitate la preocupările de dinainte. Trebuia să-l fi legat la gură cu ceva pentru a nu mai vorbi atât de obscen. Îi displăcea când Simon vorbea murdar pentru simplul fapt că ideile lor despre sex nu coincideau întotdeauna.
- Ar fi bine să taci dacă vrei să nu ţi-o muşc, aşa n-ai să mai înfigi nimic...
Ameninţase printre dinţi, fiind răsplătit cu un râset de amuzament.
- Şi atunci cu ce te-aş mai satisface?
Provocase bărbatul, fiind sigur că tânărul, timid ca întotdeauna, nu suporta să i se vorbească atât de direct. Asta îi făcea inima să bată şi mai tare, simţind nevoia să-l prindă de braţe, să inverseze iar poziţia lor şi să îşi ducă la bun sfârşit cuvintele. Dacă îi mai tachina membrul limpăind scurt ba sus, ba jos, avea să leşine de plăcere. Şi aşa îşi simţea testiculele grele de încordare, fără a înţelege dacă e semn că avea să ejaculeze, făcându-se de ruşine, ori să înceapă să-l doară de atâta joacă fără finalizare.
- Hmm...poate că ai dreptate.
Luase intenţionat mâna de pe falusul său, prefăcându-se că se gândeşte, frecându-şi bărbia cu un zâmbet maliţios pe buze. Ştia că e rău cu el, dar nu-i strica puţină autoritate.
- Cosmin, dacă nu faci nimic până număr la trei jur că mă ridic şi plec în baie să mi-o frec singur.
Vorbise serios, dar tot îl făcuse să zâmbească. Imediat îi apucase erecţia la loc, punându-şi buzele imediat peste vârf, ca apoi să coboare în jos până unde îl putea cuprinde în gură. Mâna aflată la bază îl ajuta să cuprindă restul, apăsând aşa cum ceruse şatenul la început.
- Aşa...
Auzise o şoaptă de sus, şi câteva gemete printre dinţii acestuia. Iar mâna revenise în pletele sale, alitând cu grijă de data aceasta. Ştia că va dura numai puţin până ce acesta avea să-şi piardă cumpătul, spre final. Un final ce-l simţea apropriindu-se mai devreme decât credea, coapsele lui Simon mişcându-se spre el ca apoi să-i forţeze gura spre a-l cuprinde cât reuşea de mult. Se abţinuse să nu se înece până la lacrimi şi imediat ce simţise lichidul ejaculându-i în cerul gurii aproape în gât, îi eliberase erecţia.
- La dracu’!
Suspinase cât mâna tânărului îl strângea până la ultima picătură, coborând-o pe a sa pentru a-i şterge obrajii şi fruntea de spermă.
- Te-am însemnat de data asta...
Râsese scurt, închizând ochii cât îşi revenea după orgasmul oarecum neaşteptat. Nu era obişnuit să-şi dea drumul atât de repede, dar nu îl deranja schimbarea. Cosmin îi oferise suficientă plăcere pentru a echilibra situaţia. Şi amintindu-şi de echilibrat situaţii...
Brunetul revenise în braţele sale, imediat îl sărutase primitor. Coborâse pantalonii acestuia până ce reuşise să-l dezbrace de ei, după care îl întinsese pe pat.
- E timpul să iau micul dejun...
Apucase erecţia tânărului cu mâna, cuprinzând ferm şi cu mişcări ritmate cât începuse să-i sărute pieptul şi abdomenul, lingând insistent sub buric şi în locurile unde ştia că-i provoacă plăcere. Sunetele ce ieşeau din gura lui Cosmin erau semn că procedează cum trebuie, şi zâmbise pregătit pentru mai mult. Apucând penisul, scosese limba şi o trecuse în jos, ca apoi să-l cuprindă cu totul în gură. Începuse să sugă constant, formând un ritm alert în care să-şi mişte gura de jos spre vârf, strângându-l dur, dar cu grijă cât să-i provoace doar plăcere. Îşi trecuse două degete peste partea exterioară, cât să le ude cu salivă ca apoi să le treacă în spatele acestuia. Cu una din mâini îi ridicase uşor coapsele şi apoi trecuse mâna între fesele lui.
- Simon. Ce vrei să faci?
Murmurase acesta nesigur, devenind tensionat pentru câteva clipe. Bărbatul se oprise din supt, eliberându-i falusul cu un pleoscăit de buze.
- Stai liniştit, n-am să îţi fac altceva decât asta. Doar mâna mea, atât.
Calmase repede pentru a putea continua. Imediat ce Cosmin aprobase şi îşi mişcase coapsele pentru a sta cât mai potrivit acum să Simon îi spusese ce are de gând. Nu nega că avea să-i displacă oarecum atenţia. Se roşise ştiind că odată ce începea să-l penetreze simţea nevoia să-l aibă pe Simon în el, şi nu degetele sale. Abia atunci realizase că unul din degete îi forţează gaura, intrând cu lentoare.
- Strâmt ca întotdeauna...
Ar fi vrut să-i răspundă, dar gura lui Simon apucase iar penisul său, şi nu pur şi simplu, ci sugându-l insistent. Îl simţea înghiţind, trăgându-l cât mai în gât, fără a avea senzaţia că se îneacă, ci prinzându-l între limbă şi cerul gurii. Tremurase convulsiv, zgâriind cearceaful cu unghiile. Uitase să respire, când degetul lui Simon îi atinsese prostata, şi l-ar fi rugat să mai adauge încă unul mai repede cât nu se pierdea definitiv.
Nu ştia dacă se simte mai stimulat de sexul oral ori de penetrare, simţindu-şi ochii în lacrimi datorită încordării. Simon îl sugea prea repede, gura lui substituind o stimulare pe care nu o cunoscuse, fiind pasiv de felul său. Suspinase audibil imediat ce un alt deget se alăturase penetrării, desfăcându-i orificiul cu uşurinţă deşi muşchii tensionaţi i se forţau spre închidere.
- Ah, nu mai pot!
Atât reuşise să-i spună, continuând să geamă chiar şi după orgasm, mâna lui Simon penetrându-l până ce simţise muşchii interiori relaxându-i-se la loc, asigurându-se de asemenea că înghiţise toată cantitatea de spermă pe care o ejaculase. Fără a lăsa vreo urmă, acesta examinase cu un zâmbet mulţumit chipul iubitului său. Plăcerea încă nu dispăruse din ochii lui negri.
- Delicios!
Îl sărutase pe una din coapse, ca apoi să-şi ridice trupul pentru a reveni la nivelul acestuia. Lăsându-se deasupra lui Cosmin îl privise iritat.
- Cu asta ce ai de gând să faci?
Arătase spre noua erecţie a bărbatului, făcându-l să-şi muşte buzele sperând că Simon avea să-i respecte cerinţa de a nu-l penetra. Încă avea dubii.
- N-am să te pun să mai faci ceva. Mă duc să fac un dus...
Primise un sărut calm, ce-l lăsa oarecum mirat. Nu-l crezuse în stare, ştiind cât de egoist şi de absorbit în propria plăcere poate fi. Înghiţise în sec, roşindu-se, încercând să-şi calmeze bătăile inimii cât îl simţise depărtându-se pentru a se ridica de pe pat.
- Simon!
Strigase repede, venindu-i alături, cuprinzându-i braţul pentru a-i fi aproape. Deşi gol, ştiind că nu îşi poate ascunde penisul ce începea să i se întărească la loc îi şoptise grav:
- Vin să mă asigur că nu te masturbezi acolo, fără mine.
- Sigur că da...
Râsese bărbatul apucându-l în braţele sale ştiind că motivul este altul. Îl sărutase cu tandreţe pe obraz, savurând roşeaţa ce se întinsese peste chipul acestuia.

*
După duşul fierbinte, din toate punctele de vedere, reveniseră înapoi în camera de hotel.
Simon nu putea sta la el acasă, cu familia lui numeroasă, care probabil l-ar fi agasat cu tot felul de întrebări şi probabil i-ar fi întrerupt din orice apropriere tandră, despre sex nici nu mai putea veni vorba. De aceea închiriase camera de hotel, unde puteau să aibă parte de intimitate şi discuţii în voie, ori la polul opus, de linişte.
Intrase primul, pentru a se întinde în pat, deşi după forma relaxată ce o aveau buzele lui, Cosmin îşi dădea seama că este mai energizat ca de obicei şi că postura este numai una de moment. Prosopul din jurul taliei fusese desprins pentru a-l trece prin par, cu mişcări iuţi pentru a se usca.
- Ai ceva planuri pentru azi? Văd că te îmbraci...
Comentase Simon de pe margine, umblând prin hainele sale dar acoperindu-şi doar partea de jos cu o pereche de boxeri gri. Întinsese picioarele lungi pe pervazul geamului, căci se afla aproape de pat, şi îşi aprinsese o ţigară.
Brunetul aproape terminase să-şi ia pe el o pereche de pantaloni raiat şi o cămaşă cu mânecă scurtă, cât îl vedea cu coada ochiului trăgând din ţigară.
- Dacă vrei poţi merge cu mine. Mă duc la întâlnirea Asociaţiei Accept* din oraşul nostru.
Şatenul făcuse o pauză lungă între clipiri, fixându-l cu o rigiditate trupească ce-l făcea să pară ca de ceară. Lumina ce-i traversa trupul, ce începea să-şi piardă roşeaţa de după duşul fierbinte, dădea o reflexie gălbuie pielii.
- Merg, numai ai răbdare să-mi termin fumul şi să mă îmbrac.
Comentase mutându-şi ochii spre perdeaua prinsă sub talpile sale aflate încă pe pervaz. Cosmin zâmbise amuzat. Ştia că Simon va merge oricum, pentru că ultima lor întâlnire acum câteva luni se lăsase cu o ceartă aprigă tocmai dintr-un motiv legat de munca voluntară. Simţea o căldură în tot trupul gândindu-se că îi stârneşte gelozia, un sentiment necunoscut pentru şaten.

Îi luase mai puţin timp ca de obicei să se îmbrace, dar hainele sale provocau imaginaţia. Ştia cât de bine se plia acea cămaşă formată din două materiale diferite, în stil milităresc, cu buzunare, în dreptul pieptului şi epoleţi falşi prişi pe umeri în capse. Iar pantalonii erau drepţi şi ca întotdeauna, venindu-i ficşi în dreptul pelvisului accentuau parte importantă a anatomiei lui. Se prefăcuse tot drumul că nu bagă de seamă modul în care îl privea tânărul, fără a-şi putea lua ochii de pe el. Îl interesa doar locul cu pricina şi oamenii cu care se asocia Cosmin.
Dar cel mai mult dorea să-l întâlnească pe cel care furase acel sărut de la iubitul său. Nu încetase să se gândească la faptul că poate vor mai fi şi alte dăţi în care acesta să-l bruscheze pe Cosmin. Şi tânărul nu avea nevoie de asemenea situaţii, care să-l aducă înapoi în trecut pentru a-l complica din nou. Vroia să-şi întâlnească presupusul rival, deşi doar la modul indirect, pentru că era sigur de sentimentele brunetului şi de relaţia lor.
Clădirea se afla aproape de centru, de la cotitura străzii unde se aflau observându-se pe rând prefectua şi staţia principală de tramvai. Nu băga în seamă trecătorii, orientându-se după repere fixe.
- Dacă vrei te poţi înscrie şi tu. Nu contează că eşti din alt oraş.
- Nu pot.
Se uitase bosumflat spre el, unindu-şi buzele într-o arcuire joasă. Zâmbise amuzat de gestul copilăresc al lui Cosmin. Îşi dorea să-l urmeze în orice chestie, oricât de migăloasă sau lipsită de importanţă ar fi fost, dar aici erau impedimente.
- Scriu pentru un ziar local, nu-mi permit să fiu implicat personal în astfel de chestii. Dacă s-ar afla cât sunt de gay aş fi dat afară cât ai spune „puţă”.
Cosmin zâmbise pe nas, dând din cap la un asemenea răspuns, tipic lui Simon. Amuzamentul situaţiei tragi-comice îl făcuse să închidă subiectul, primind un sărut în creştetul capului de la şaten. Adora când discuţiile lor se lăsau cu o înţelegere, fie ea şi tacită.
Incinta se afla la parterul unei clădiri instituţionalizate, care avea două intrări. Nu trebuiau să ocolească însă, iar Cosmin deschisese o uşă de metal cu geamuri colorate pe care intraseră amândoi. Câţiva tineri se aflau deja în prima încăpere, o combinaţie de hol şi sală de conferinţă, cu două mese lungi dispuse paralel în partea din dreapta, aproape de mijloc. Se observau în faţă şi alte uşi, dar care momentan rămâneau închise.
Imediat câţiva tineri entuziasmaţi îi încercuiseră, salutându-l pe brunet, dar cu ochii fixaţi spre Simon.
- Ai adus un nou membru?
Spera unul dintre ei, măsurându-l de la vârful pantofilor până în creştetul capului unde bretonul începea să nu-i mai stea fix şi să-i intre în ochi. Simon rânjise amuzat, fixându-l la rândul său pe colegul iubitului său, ca apoi să întindă mâna. Recunoaştea o victimă ce s-ar fi lăsat sedusă uşor, când vedea una, şi îşi stăpânea impulsul de a nu flirta de faţă cu Cosmin.
- Poate altă dată. Simon, îmi pare bine.
Dar asta nu însemna că nu poate fi şarmant, şi judecând după întunericul ce se lăsase pe fruntea brunetului, acţiunile lui nu rămâneau fără ecou. I se părea încă prea devreme ca acesta să-i poată citi până şi cea mai subtilă privire, dar nu avea dubii că îi lipseşte îndeletnicirea. Cosmin putea fi adesea surprinzător, aşa că mutase precaut privirea spre el, zâmbindu-i calm. Primise înapoi tot un zâmbet, dar intransigent, lipsit de cutele simpatice ce i se formau tânărului sub ochi când râdea. Înghiţind în sec se apropriase şi mai mult de el, apucându-l posesiv de umăr simţind nevoia să se asigure că nu-l supărase. În ciuda comportamentului său destrăbălat şi lipsit de scrupule, starea lui Cosmin era esenţială.
- Când va începe întâlnirea?
- Încă zece minute şi vor fi gata cu toţii.
Răspunsese altcineva în locul iubitului său, deşi i se adresase acestuia. Un tânăr brunet al cărui păr scurt cu perciuni era dat într-o cărare pe-o parte, cu ochii căprui deschis şi faţa alungită venise alături de ei patru. Hainele îi erau elegante, purta pantaloni negri de stofă şi pe suprafaţa lor fină se putea distinge clar cuta din mijloc, iar pe trunchi avea o cămaşă albă simplă la care asortase o cravată crem ce îi evidenţiau privirea. Ceva însă în aerul acela prea potrivit, nu se lega. Seriozitatea trecea spre complexitate, şi bănuiala lui se adeverise repede.
- El este David, unul dintre vicepreşedinţi.
Scrâşnise din dinţi, dar îi întinsese mâna subţiindu-şi privirea asupra subiectului ce începea să-l intereseze. Bărbatul era scund în comparaţie cu Cosmin, statura mijlocie făcându-l să nu iasă în evidenţă, şi să rămână complex prin înfăţişarea chibzuită până la ultimul amănunt. Din păcate nu omul potrivit pentru o rivalitate justă, dar imediat ce primise o strângere fermă de mână, îşi schimbase părerea. Se părea că antipatia lor comună era una deschisă, şi adăugase cu vocea sigură:
- Simon, iubitul lui Cosmin.
- Ştim deja...
Chicotise tânărul care îl salutase primul, uitându-se admirativ la cei doi. Atmosfera tensionată fusese transmisă automat către Cosmin, care îşi sprijinise trupul de al său.
- Mai sunt mulţi de sosit?
De data asta îi răspunsese în sfârşit iubitul său.
- Doar trei, sper că nu-ţi imaginai că suntem mulţi.
- Nu. Mă aşteptam să fie un număr limitat de oameni...
- În Bucureşti sunt mai mulţi.
- Nu mă interesează cei de acolo deloc.
- Sunt şi drepturile tale implicate aici.
Simon îi sărutase obrazul înainte de a începe o dispută pe tema homosexualităţii. Avea suficientă minte cât să nu îşi lase ideile să prindă grai într-o încăpere de susţinători ai orientării lor. Se simţea alături de ei într-un fel, dar insuficient ca să se implice la un nivel prea personal. Fiind tot un homosexual nu-i vedea altfel decât el, privindu-i ca pe oricare alt om, cu interese şi ambiţii proprii, că dincolo de astea acel om era atras de o persoană de acelaşi sex conta prea puţin. Era de acord cu implicările lor când venea vorba de cazuri grave de abuz.
- Am să mi le apăr singur.
- Hai să ne aşezăm.
Ignoraseră privirile celorlaţi pe care se citeau admiraţia şi invidia, Cosmin mergând în faţă, iar Simon urmându-l spre masa din spate, unde luaseră loc pe scaune apropriate. Nu durase prea mult şi toţi cei prezenţi se adunaseră la aceeaşi masă. Erau cincisprezece persoane în total, numărase cât îşi plimbase ochii printre ei, atât femei cât şi bărbaţi, aceştia din urmă majoritari. Toţi aveau un entuziasm şi o deschidere uşor molipsitoare. Îşi sprijinise palma de coapsa brunetului, mângâindu-l sugestiv.
- Vreau doar să încep prin a-i saluta pe cei noi veniţi, membri sau nu.
Cel care vorbea era preşedintele asociaţiei, un bărbat de vârstă mijlocie, evident realizat, căci înfăţişarea sa nu era a unuia oarecare, ci cel mult al unui om care se poate întreţine prin propriile forţe. Privirile lor se intersectaseră scurt, Simon fixându-l pe tot parcursul discursului. Nu se bâlbâise nici măcar odată şi făcuse contact ocular cu absolut toţi cei aflaţi în jurul mesei. Sigur pe el, admirase postura sa, fără a-l invidia. Ştia că are suficiente responsabilităţi pe lângă cele care îi aduceau o viaţă atât de prosperă, nu trebuia să fie un cercetător ca să concluzioneze măcar atât.
De partea celaltă a mesei, vicepreşedintele se aşezase fix în dreptul scaunului său, fără a-l scăpa din privire. Simţea deja competitivitatea dintre ei, şi ar fi vrut să aibă o dispută deja, orice fel de dispută pentru a-l pune la punct odată. Avea senzaţia că-l mănâncă palmele stând nemişcat şi prefăcându-se că ascultă, cât nervozitatea îi făcea pulsul să crească.
Acel bărbat îşi lipise buzele de ale iubitului său, avusese curajul să facă un pas extrem de periculos, pe care urma să-l i-l amaneteze într-un mod sau altul. Îşi muşcase buzele încercând să gândească un moment oportun. Şi în plus, nu se simţea deloc ameninţat ca rival, ca aspect avea cu siguranţă mai mult sex-appeal decât mima plictisitoare a unuia care trecuse de la stadiul de tocilar la cel de conţopist de birou, rolul de homosexual frustrat potrivindu-i-se ca o mănuşă. În acel moment îi venise o idee, şi se trezise zâmbind seducător către acesta. Nu mare îi fusese mirarea când îl văzuse roşindu-se şi răspunzându-i cu un zâmbet puţin timid şi discret, dar totuşi, un zâmbet în toată regula.
În sinea lui era satisfăcut că lucrurile iau o întorsătură atât de perfidă, ştiind să joace rolul prădătorului foarte bine. Şi bărbatul acesta disperat avea să-i cadă pradă cu uşurinţă.
La o trecere scurtă de timp, îl văzuse ridicându-se de jos şi cerându-şi scuze, în ciuda faptului că încă avea loc un dialog între membri. Probabil era permis să se retragă până la baie, îşi spusese curios, urmându-l cu coada ochiului pe tip până ce văzuse unde intră.
Trecuse ceva vreme de când nu mai călcase strâmb, gândea asta uitându-se fix la profilul iubitului său. Era atât de liniştit şi cu o expresie facială serenă, concluzionând că dacă avea să se întâmple ceva, atunci era momentul potrivit să o facă. Împuşca doi iepuri deodată.
Vârâse mâna dreaptă în buzunarul pantalonilor săi, ca apoi să apese butonul care să declanşeze melodia. Îi era foarte simplu, deoarece tastele îi permiteau asta chiar şi cu ochii închişi. Simulând că primeşte un apel, îşi ceruse scuze şi se ridicase de la masă, pornind spre aceeaşi cameră unde intrase şi victima lui.
Cu paşi siguri se apropriase de uşa de lemn, apăsând mânerul metalic. Nu auzise nici măcar un scârţâit, şi avusese grijă să lase uşa lent în spate pentru a fi cât mai discret. O închisese apoi cu yala, imediat ce zărise subiectul său aflat la unul din pişoare. Cât străbătuse distanţa până la bărbat se desfăcuse la şliţ, scoţându-şi penisul în afară şi urinând exact lângă pişoarul unde se afla tipul. Îl ignorase cât timp îşi făcuse nevoia, privind fix în faţa lui, dar păstrând un arc al buzelor ce-i trădau îngâmfarea. Se uitase numai odată în jos, comparând penisurile lor, şi apoi trecuse de la înfumurare rezervată la un zâmbet de toată frumuseţea. Nici nu erau de comparat, mic şi nedecalotat, abia se putea observa dintre firele pubiene.
- Te-am observat în sală, eşti foarte intrigant.
Nu se închisese încă la pantaloni, şi îl fixase pe bărbat cu duritate, aplecându-se asupra lui. Ochii li se intersectaseră cu insistenţă, şi acum nu avea să-i scape, jocul lor de-a vânătorul şi vânatul luase sfârşit. Simon schimbase poziţia, aplecându-se să-l sărute pe gât, făcându-l promt să geamă scăzut, pentru a nu fi auzit.
Îi dăduse la o parte mâna de pe penisul flasc, apucându-i-l imediat cu degetele într-o strânsoare slabă, începând să i-l frece. Trecuse în spatele acestuia, coborându-i pantalonii şi chiloţii pe care îi purta, pe coapse în jos, dintr-o mişcare.
- Miroşi bine.
Inhalase parfumul ce era emanat de pielea bărbatului, fiind singurul lucru inedit la el. Nimic altceva nu l-ar fi făcut pe Simon să se simtă prea atras de acesta. Nu se ridica la standardele lui, dar el se putea ridica la orice standard. S-ar fi făcut de râs dacă n-ar fi fost în stare să aibă o erecţie ca lumea. Şi nici ruşine nu-i era să recunoască faptul că se excita mai mult de unul singur de data asta, decât cu gândul la un prilej nou de a pătrunde o gaură necunoscută.
- E un parfum prea dulce, dar dacă îţi place ţie...
Se foise acesta, cu un tremur instinctiv, cât începuse să-şi mişte coapsele înspre mâna lui Simon. Acesta îi vârâse două degete în gură.
- Suge bine, ca să ne distrăm amândoi la fel de bine.
- Ah, de ce faci asta?
Ştia că va fi întrebat. Şi normal, avea arsenalul de cuvinte gata meşteşugite.
- Arăţi bine. Cosmin nu se poate compara cu tine, nu-mi oferă satisfaţia pe care o vreau. Cred că e dragoste la prima vedere. Nu-mi dau seama ce-mi faci.
Rânjise pe la spate, ştiind că acele cuvinte vor fi suficiente, dar mişcase coapsele frecându-şi penisul în sus, lipindu-şi testiculele la îmbinarea feselor lui. Bărbatul se aplecase de spate, picioarele devenindu-i moi datorită excitaţiei. Oricum nu putea comenta nimic pentru că avea degetele lui în gură, dar salivase tripul la auzul vorbelor false de amor.
Simon îi cuprinsese pieptul cu braţul, sprijinindu-l aproape de el.
- Am să-ţi demonstrez cât de mult te doresc.
Trăsese degetele din gura lui, împingându-le imediat în orificiul strâmt ce începuse să pulseze. Simţise sfincterul strâmtorându-se pe degetele lui lungi, şi mişcările repezi nu-i lăsau timp să reacţioneze. Nici măcar nu-l atenţionase când venise penetrarea. Vroia să-l facă într-un fel să sufere, şi imediat primise drept reacţie un scâncet de durere din partea acestuia.
- Te vreau aşa mult, nu pot să fiu blând...
Bălmăjise uitându-se în jos unde erecţia intrase în anusul tipului, scoţându-l aproape de vârf ca apoi să-l împingă înăuntru în ciuda rezistenţei pereţilor inelari. Ritmul era alert, şi se grăbise să dea de prostată, înclinându-se mai aproape de cel pe care îl satisfăcea în acele clipe. Auzise gemătul pierdut, şi îşi dădea seama că-i descoperise punctul sensibil. Zâmbise, apucându-i iar penisul pentru a-l stimula în continuare, şi menţinând acelaşi ritm, care să-l mulţumească.
Căldura emanată de trupurile lor fierbinţi îi făcea să transpire, Simon stergându-şi fruntea cu dosul palmei. Strângând din dinţi forţase mişcările dute-vino cu o apăsare insistentă care să-l excite şi mai mult pe brunet. Imediat lichidul preseminal începuse să se adune la vârful nedecalotat, şi atunci se oprise, strângându-l la bază.
- Ascultă.
Schimbase imediat tonul vocii, din dulcegăriile pe care i le turnase la început trecând la ameninţare. Şi ştia să o facă la fel de bine.
Aproape că nu fusese auzit, căci bărbatul în excitaţia sa gemuse frustrat, împingându-şi coapsele spre el, ignorând faptul că ale lui erau deja nemişcate. Bruscase spatele acestuia, aplecându-l în jos asupra pişoarului, doar că insuficient cât să-i vâre faţa înăuntru.
Falusul încă-l avea în orificul fierbinte, simţea cum îi traversează sângele de-a lungul său, şi un tremur excitant îi trecuse prin trup. Îl dorea pe Cosmin, dar nu încheiase încă cu pusul la punct al rivalului său.
Încinsese şi mai mult apăsarea pe penisul bărbatului, acesta realizând abia acum că se află în pericol. Vroia să-şi întoarcă disperat faţa către Simon, dar acesta îi prinsese ceafa cu mâna stângă, menţinându-i capul în jos.
- Dacă te mai atingi de-un fir de păr care aparţine lui Cosmin am să-ţi rup pula-n două.
Îşi retrăsese penisul şi îl vârâse înapoi în pantaloni, sperând ca erecţia să treacă de la sine imediat ce avea să schimbe atmosfera. Cămaşa era suficient de lungă, şi o scosese din pantaloni pentru a ascunde umflătura ce ştia că se observă. Se îndreptase spre chiuvetă şi spălându-se pe mâini mai trecuse odată cu vederea mogâldeaţa de trup ce se chircise în genunchi pe gresia murdară a băii. Bărbatul era prea marcat pentru a mai scoate o vorbă, lucru care-l mulţumea nespus.
- Să fii cuminte.
Indicase printre dinţi, descuind uşa băii şi ieşind cu un aer satisfăcut. Ştia că durase ceva timp toată tevatura, şi scosese iar telefonul, prefăcându-se că vorbeşte iritat. Se îndreptase apoi spre locul de unde plecase, observând că la masă locurile erau răsfirate şi majoritatea nu mai stăteau jos ci discutau aprins pe bisericuţe. Îl găsise pe Cosmin trăgând la xerox afişe publicitare despre asociaţia lor şi se apropriase grăbit.
- Ăştia mi-au pierdut articolul de săptămâna asta. Trebuie să mă întorc la hotel...
- Dacă ai răbdare un minut vin şi eu.
Apucase umerii lui mici, întorcându-l spre el şi sărutându-l cu tandreţe.
- Te aştept.
Cosmin se roşise, văzând că mulţi din colegii lui zâmbesc sau se uită fix la ei doi. Nu-i era deloc ruşine să se afişeze cu Simon, mai ales acolo, dar şatenul era mai tandru decât de obicei. Nu îl trata cu răceală, şi asta îl bucura nespus.
Imediat ce-şi terminase treaba, luându-şi la revedere de la toţi care rămăseseră prezenţi, i se alăturase iubitului său spre a merge înapoi la hotel. Luat de mână, pornise spre strada pe care veniseră, dar se simţise tras spre Simon.
- Luăm un taxi de data asta.
Se răzgândise acesta şi imediat ce urcaseră pe bancheta din spate a unui taxi pe care îl găsiseră în staţia de tramvai, Cosmin se uitase curios la el.
- Aşa gravă e problema?
- Foarte.
Murmurase Simon cu o mimă ciudată pe faţă, făcându-l pe tânăr să se aproprie de el.
- Despre ce e vorba de fapt?
- Greu de explicat, mai bine îţi arăt.
Şi cu grijă, îi dusese palma spre proeminenţa din pantaloni, făcându-l pe tânăr să tresară exasperat. Primise o lipă peste pectorali, dar Cosmin era tot un zâmbet.
- Nu există cură pentru asta.
Glumise dându-i un cot în coaste.
- Există totuşi cur.
Spusese fraza la urechea acestuia, ferindu-se să vorbească prea obsecen, căci la volan se afla un om mai în vârstă decât ei, aproape de pensionare. Trecându-şi privirea iar spre chipul amuzat al iubitului său îi sărutase fruntea, punându-i braţul stâng peste umeri, trăgându-l spre el.
Ştia cât de insidioase sunt faptele lui, dar nu-şi dorea ca altcineva să fie în viaţa lui Cosmin, chiar dacă îşi folosea trupul pentru a-şi îndepărta rivalii. Poate că într-un fel nu-i merita afecţiunea, dragostea ce i-o purta brunetul, dar ştia că are parte de ea şi avea să o menţină cu orice preţ, fără a-şi da în vileag slăbiciunea. Gelozia nu era un sentiment care să-l domine pentru mult timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.