Cine face regulile, le şi poate încălca


De obicei se trezea cu o oră sau două înainte de a merge la lucru, dar întotdeauna întârzia orice s-ar fi întâmplat. Dacă pleca mai devreme, ştiind că are timp la dispoziţie se apuca şi rezolva unele probleme pe drum, astfel ajungând la serviciu ca de obicei; iar dacă pleca mai târziu discuţia despre punctualitate era nulă. Primăvara vremea devenea îmbietoare, şi-ar fi dorit să simtă vântul de dimineaţă prin costumul desfăcut. Cămaşa maronie pe care o purta, deschisă ca de obicei la primii trei nasturi de sus era subţire, materialul alunecos îi stârnea sensibilitatea pielii. Obligat să ia taxiul până la sediul publicaţiei pentru care lucra, îşi făcuse de lucru privind pe geam până să ajungă acolo. Nimic neobişnuit, cunoştea toate locurile ca în palmă, şi chiar dacă feţele erau întotdeauna diferite, atitudinile, preocupările şi dorinţele i se păreau unificate. Toată lumea avea ceva de făcut în dimineaţa aceea, îşi trecuse mâna dreaptă peste buze din instinc.
Ar fi vrut o ţigară, dar nu ştia sigur cum va fi atmosfera la birou ca să ia o pauză direct la sosire. Oftase; era mulţumit măcar de faptul că ajunsese deja şi avea să afle cât de curând.
Coborând din taxi, nu se neliniştise pentru cutele costumului, vârând o mână în buzunar, în cealaltă ţinându-şi servieta cu cele necesare.
Aproape că reuşise să urce scările când uşa de la intrare se deschisese brusc, pe ea ieşind ca un vârtej cineva cu părul blond. Nu reuşise să se dea la o parte la timp, oricum n-ar fi făcut-o nici dacă celălalt i-ar fi cerut. Prea matinal pentru politeţuri, era pregătit de o replică tăioasă când cineva deschisese uşa iar, la fel de grăbit.
-         Domnule! Ne cerem scuze, n-a fost în intenţia...
-         Ajunge! Nu vreau să mai discutăm despre nici un contract!
Ridicase primul vocea, stând cu două scări în faţa lui Simon, fără să-i pese că este auzit de alţii. Era roşu la faţă de nervi, în stadiul care se afla îl făcuse pe şaten să nu lase garda jos. O făcuse în timp, căci vrând să încheie discuţia şi să plece, bărbatului îi alunecase unul din pantofi pe scări, piciorul lăsându-l. Simon îi prinsese la timp talia, sprijinindu-l de trupul său fără intenţii corupte de data asta.
-         Îmi cer scuze...
Mormăise tipul, tremurând în braţele lui. Nu ştia dacă de nervi, dar purtarea acestuia îl îndemna să ridice din sprâncene.
-         Nu-i nici o problemă. Adăugase menţind tonul serviabil, precum şi mâna pe talia bărbatului. Strânsese subtil, lăsându-şi degetele din încordare, depărtându-le pentru a putea cuprinde mai mult. Poate vă pot ajuta cu ceva. Se oferise, dar oricine ar fi simţit acele atingeri ar fi înţeles că intenţiile deja diferă.
Bărbatul îl privise mirat, ca apoi să cedeze, depărtându-se de el doar de faţadă, pentru că erau priviţi. Simon realizase imediat, eliberându-i talia.
-         Un contract pe care nu doresc să-l mai închei cu firma, şi acum au devenit insistenţi.
Ar fi vrut să dea ochii peste cap. Ştia de probeleme celor de la departamentul de publicitate, dar nici chiar aşa.
-         Am să mă ocup eu de asta. Şi uitându-se la colegul lui care rămăsese în uşă îi făcuse semn din cap că totul e bine. Spune-i şefului, dacă întreabă de mine că sunt cu un client.
-         Da, domnule Barbu.
Salutase, plecând repede, probabil bucuros că nu trebuia să răspundă el pentru nemulţumirea clientului.
Rămaşi singur, Simon revenise la zâmbetul lui, de data asta fără a-l afişa ca fiind cordial ci de-a dreptul seducător. Îl fixase pe bărbat cu insistenţă.
-         Îmi cer scuze, colegii mei de la departamentul de publicitate uneori nu se descurcă atât de bine precum ar trebui. Vă asigur că sunt pregătiţi, dar unele situaţii îi depăşesc.
-         Într-adevăr. Poate am exagerat...
-         Aş vrea să-mi explicaţi situaţia.
Privise în jur încercând să găsească un taxi. Avea de gând să-l ducă la un restaurant pentru micul dejun, undeva liniştit pentru a putea discuta şi nu doar atât. Presimţea o şansă, oricât de minusculă ar fi fost, nu avea să o lase să-i scape printre degete. Venind vorba de degete, observase verigheta de pe degetul bărbatului blond, şi încercase să-şi ascundă rânjetul.
Una din regulile lui de până acum fusese să nu se implice vreodată cu cineva care este deja într-o relaţie legală. De data asta nu-l mai interesa regula. Era de asemenea într-o relaţie, iar dacă ar fi avut un act la mână care să o legalizeze, i-ar fi fost totuna.
-         Cred că putem merge la mine la birou. E pe strada acesta, nu departe. Exact după colţ.
Oferise blondul, şi arătase câteva clădiri mai în faţă, şi punând provocator mâna la spatele bărbatului, încât degetele lui lungi să-i atingă posteriorul, dar palma să-i fie în dreptul taliei, îndemnând să-i arate drumul.
-         Mă bucur de ajutor, lucraţi la acelaşi departament?
-         Nu. Eu sunt la redactare, dar ştiu cam toate chichiţele din firmă, deci pot fi de ajutor cu orice.
La câţiva metri în faţa lui se afla o florărie, deşi nimic nu era expus afară şi locul era închis, îndreptându-se spre acolo putea să-şi dea seama cu ce se ocupă bărbatul. Nimic mai fascinant. Un tip care se ocupa cu florile.
Permiţându-i să-l ghideze, profitase să-l studieze îndeaproape. Ca de obicei, părul blond era prima preocupare. Puţin dezamăgit să vadă că de fapt era vopsit sau oxigenat, iar vârfurile erau şaten, se gândea că la prima vedere aceste lucruri scăpau oricui. Însă, blond, brunet, să fi fost şi fără păr, înălţimea bărbatului, căci îi ajungea la umăr, supleţea, voiciunea dar şi agresivitatea, îl stârniseră deja.
Intraţi în florărie, Simon acceptase să calce primul în încăpere, fiind urmat de blond. Lăsase servieta aproape de intrare, pe un scaun.
-         Domul Barbu, aşa e?
-         Simon Barbu. Îl lămurise deîndată, privind în jur la plantele şi florile expuse în holul magazinului.
-         Oliver Stănescu.
Făcuse o excepţie, extinzând mâna dreaptă pentru a-l putea ţine de cea stângă, peste degetul căreia se afla verigheta. Îşi trecuse degetele deasupra articulaţiilor, într-un semicerc, ca apoi să-i elibereze mâna într-o mângâiere fină. Bărbatul nu-şi ascunsese prea bine respiraţia întreruptă, vocea tremurându-i:
-         Simon, vrei să bei ceva?
Zâmbise sigur pe el, acum că i se adresa pe nume. Studiind încăperea atent încerca să-şi dea seama de opţiunile pe care le are. Plante, flori, un scaun, două fotolii în spate lângă alte două intrări şi un birou pe care se aflau de toate. Omul nu era prea ordonat, în ciuda aspectului îngrijit. Nu avea treabă să-l judece, ci să-l aibă cât mai repede posibil.
-         Pas.
Scurt, ca şi paşii lui până ce ajunseseră să stea aproape cât respiraţiile lor să se combine. Îl tachinase aplecându-şi buzele deasupra buzelor lui, făcându-l să le deschisă, să suspine, aşteptând clar să fie sărutat. Simon doar i le apăsase în treacăt, prinzându-l de talie, ca apoi să-şi lase palmele în jos pe coapse.
-         Vreau asta, dar...
-         Dar ce? Ridicase din sprâncene, acum că începeau încălzirea.
-         N-am mai făcut-o cu un bărbat până acum.
De parcă i-ar fi păsat, virgin oricum nu era.
-         Nici eu. Pentru un moment fusese privit cu neîncredere, până ce zâmbise.
-         E o glumă veche. Reproşase Oliver, fără a se depărta de el, ci din contră, încolăcindu-şi braţele pe umerii lui. Simon împinsese un picior între ale lui, simţindu-i fierbinţeala prin materialul pantalonilor urcându-i pe coapsă în sus. Nu-i păsa care era locaţia, aşa că-l împinsese strategic până în primul perete.
-         Pentru un bărbat căsătorit ştii cam multe despre glumele homosexualilor.
Comentase apucându-i cravata, desfăcându-i nodul din prima mişcare. Bărbatul nu deschisese gura pentru a răspunde cât pentru a geme, pipăit peste cămaşă, Simon mersese cu degetele direct pe sfârcurile lui. I le tachinase până ce se puteau observa prin material.
Tremurând, abia reuşi să dea jos jacheta de pe şaten. Era distrat de data asta cu muşcături scurte de-a lungul gâtului, asociate cu săruturi cu limba apăsată, atât cât să-l lase picioarele. Realiza că la cât erau de scurte roşeaţa va dura doar câteva minute până să dispară. Zâmbise. Îşi găsise un amant bun.
Cămaşa îi fusese deschisă, blondul arcuindu-şi spatele spre mâinile care-i mângâiau pieptul şi gâtul. Din disperare ajunsese cu unul din picioare ridicat pe talia lui Simon, ţinându-l aproape pentru fricţiunea mult dorită.
-         O să doară? Întrebase repede, cât cureaua începea să-i fie desfăcută. Încă de la început îl dorise, chiar dacă nu se simţise atras de vreun alt bărbat până atunci. Atitudinea şarmantă dar oarecum insinuantă, îi dădea acel sex-appeal. De cum îi simţise mâna pe talie, apăsarea, strânsoarea şi senzaţia, îl îndemnau să dorească acea atingere.
-         Ai să urci culmile plăcerii.
Nu era o promisiune deşartă. Eliberându-i sexul din boxerii elastici, începuse să i-l tachineze uşor la vârf, ca apoi să-şi mişte mâna cu repeziciune, strângându-i-l plăcut. Coapsele i se mişcau în acelaşi ritm cu mâna lui, făcându-l să zâmbească mulţumit. Era exact una din reacţiile care-l mulţumeau.
Pantalonii zăceau căzuţi jos la glezne, şi trăgându-l departe de zid, Simon îl eliberase de ei definitiv. Urmaseră boxerii, căzând în acelaşi loc. Întorcându-l cu spatele, îşi coborâse genunchii pentru a ajunge la nivelul fundului acela rotund, şi imediat i-l pălmuise. Lăsându-i o urmă roşie, blondul nu ripostase, ci lăsase capul pe spate gemând excitat. Râsese văzând cum penisul i se umezeşte la vârf, şi vârându-şi una din mâini între picioarele lui începuse să i-l frece iar. Cu celaltă îi despărţise fesele, împingându-şi limba spre locul strâmt.
Gemetele pe care le auzise imediat îl făcuseră să zâmbească răutăcios. Lăsase o dâră de salivă suficientă cât să-i umezească degetele.
-         Se pare că nu-i prea rău pentru tine până acum.
Comentase lingându-l în sus spre talie, blondul se aplecase pentru a-şi tine posteriorul ridicat, oferindu-i acces. Între timp şatenul se desfăcuse la cămaşă, trăgând-o fără grabă pe umeri în jos.
-         E perfect!
Suspinase blondul, mâinile alunecându-i pe vopseaua zidului. Simon nu pierduse timpul, înfigând unul din degete în orificiul acestuia. Un scurt protest se auzise, şi simţea încordarea aceea de disconfort. Se ridicase lent, lăsându-şi trupul aproape de al blondului, suflându-i peste gât, scoţând limba pe alocuri, pentru a-i limpăi aroma dulce. Degetul începea să i se mişte mai alunecos, şi îşi permisese să adauge încă unul. Nu se oprise din a-i tachina penisul, şi faptul că nu-şi pierduse erecţia îl îndemna să tragă unele concluzii. Muşcându-şi buzele incitat, încordase degetele şi le scosese brusc, ca apoi să i le împingă repede înăuntru.
Auzindu-l gemând copleşit de senzaţie, îşi permisese repetiţia.
-         Trebuia să-mi spui că te-ai mai jucat cu partea asta.
Tachinase la urechea lui, lingându-i lobul, admirând dintr-o parte cum bărbatul se roşeşte până la vârful urechilor. Deschizându-se la fermoarul pantalonilor, respirase oarecum eliberat acum că îşi freca penisul erect de fesele ferme ale blondului. Auzise un fermoar deschizându-se.
-         Curiozitatea.
-         Hmm, îmi place.
Nu putea fi sigur dacă exact asta îi plăcea lui Simon, sau faptul că vârful erecţiei lui începea să-i deschidă larg anusul. Strânsese din dinţi, bănuind că va fi ceva mai mult decât încercase până acum, dar fiind suficient de excitat cât să-şi imagineze plăcerea ce urma. O simţise când penetrarea acelor degete fusese insistentă, asupra unui singur loc care atins îi lăsa o senzaţie intensă, stimulându-l.
-         Eşti încins, şi e doar pe jumătate în tine...Rotise coapsele, savurând senzaţia canalului moale ce se deschidea în faţa penisului său, pereţii fierbinţi cuprinzându-l. Nu-l penetrase de tot, ştia că nu-l lubrifiase destul. Dar putea să-l tachineze.
-         Fă-o, până la capăt. Ceruse blondul, tremurând din toate încheieturile. Vocea lui Simon îl incita, uitând de neplăcerea intruziunii. Vroia să simtă mai mult decât mişcările acelea lente şi ondulate, o combinaţie de arsură intensă şi plăcere pură.
-         Îţi place pe la spate, Oliver? Sau ai o altă poziţie preferată?
Umezise palma dreaptă, frecând saliva peste partea penisului său care rămăsese în afară, şi imediat simţise schimbarea. Şi-o înfipsese repede înăuntru imediat ce anusul devenise alunecos, şi nu ezitase în a-l penetra într-un ritm alert.
-         Ahh, la ritmul tău am să ajung pe jos, că’ mă lasă picioarele.
Rânjise, ţinându-l bine de coapse cât îl penetrase de câteva ori nebuneşte de repede, fără a-i da ocazia măcar să-şi regleze respiraţia, gemând pierdut cu vocea ridicată. Se oprise apoi, sărutându-i gâtul de câteva ori, ştiind că odată obişnuit cu un anumit ritm, va dori în curând aceeaşi senzaţie. Imediat coapsele blondului se mişcau de la sine spre ale lui, trăgându-i penisul în orificiul fierbinte.
-         Ştii ce poziţie îmi place mie, Oliver?
Bărbatul dăduse din cap oarecum dezorientat, Simon aplecându-şi fruntea pentru a o sprijini aproape de pletele lui blonde. Una din mâini începuse să-i mângâie pieptul, insistând pe sfârcuri, iar celalaltă o ţinea pe coapsa lui stângă cât se mişca iar. Adora să-l întrerupă exact când îşi pregătea răspunsul, făcându-l aproape să ţipe de plăcere. Avea o voce plăcută cu gemete lungi, ce se stingeau în scâncete de dorinţă.
-         În orice caz, nu asta.
Lămurise, scoţându-şi brusc penisul încât coapsele bărbatului fuseseră cuprinse de spasme. Întorcându-l cu faţa spre el, aplecase capul către buzele deschise ale acestuia, strivindu-i limba sub a lui, lăsându-l fără respiraţie cât penetrarea perversă a gurii şi gâtului acestuia continuau. Blondul îşi prinsese iar braţele de umerii lui, ca apoi tot trupul să-i ceară prin gesturi aceeaşi senzaţie care-l părăsise prea brusc. Mâinile i se mutaseră în pletele lui Simon, alteori zgâriindu-i spatele cât îşi oferea coapsele spre el.
-         Pune-ţi picioarele pe talia mea.
Îndemnase şi cu ajutorul lui Simon, îl încălecase cu uşurinţă. Cu palmele sub fesele acestuia îi ghida fundul de jos în sus, pe toată lungimea pensiului său.  Lăsase capul pe spate excitat, auzind iar gemetele blondului.
-         Acum înţeleg ce spuneai prin „culmile plăcerii”.
Şoptise la urechea şatenului, făcându-l să-i ia trupul în braţe cu totul, fiind suficient de maleabil cât să pivoteze toată greutatea în locul unde intra şi ieşea din el. Pielea lor se atingea, temperatura ridicată a porilor, transpiraţia, mirosul de sex, erau momentele care-l extaziau pe Simon. Profitase cât blondul învăţase poziţia, mişcându-şi fundul singur, cât se sprijinea de umerii lui. Îl sărutase mulţumit de iniţiativă, admirându-i flexibilitatea, căci îi sprijinise picioarele amorţite pe braţe, mişcându-şi de asemenea coapsele. Nu-i venea să creadă că rezistase ţinându-l în aer atâta timp, era sigur că febra musculară nu avea să-l ocolească mai târziu, dar poziţia era una din preferatele lui.
Din câte se părea, blondul era la fel de mulţumit cu noul mod de penetrare, plăcerea ultimă devenind scopul ambilor. Contribuiau amândoi, mişcându-şi coapsele în unison. Deşi strângea din dinţi, dorindu-şi un ritm mai alert de atât, ştia să savureze fiecare penetrare, înclinându-şi penisul cât să-şi stimuleze vârful, căci toată lungimea nici nu se punea problema. Blondul era strâmt, umezit şi cu o temperatură perfectă pentru a-l îndemna să i-o ardă foarte tare.
Hotărât să preia iar controlul, chiar dacă blondul îşi mişca coapsele. Nu putea concluziona dacă era la fel de disperat sau din curiozitatea momentului, cert era că plăcerea îl determinase. Fremăta la fel ca înainte, vocea fiindu-i exact la urechea şatenului, provocându-l fără intenţie.
Îi lăsase picioarele la loc în jurul taliei, sprijinindu-i fesele, degetele apucând carnea într-o strânsoare satisfăcătoare. Îl penetrase ferm şi dur, cu o încordare de care amândoi aveau să scape în curând. Carnea i se lovea de cea a bărbatului, Oliver fiind primul care să-şi verse sperma pe stomacul şi pieptul şatenului, consistenţa lipicioasă îndemându-l să zâmbească. Spasmele anusului ce-i trăgeau penisul cât mai înăuntru erau exact senzaţiile pe care le căutase, pereţii dinspre bază i-l strângeau brusc, provocându-i orgasmul deşi se abţinuse. Scăpase câteva gemete cât se mişcase rapid, în febra plăcerii finale.
-         Ţine-mă bine cât ai să te retragi.
Avertizase blondul, lăsând unul din picioare pe podea, gemând fără să vrea cât Simon îşi retrăsese penisul. Senzaţia îi provocase un tremur involuntar, având impresia că ceva imens e extras prin fundul lui. Deşi nu era încă flasc, penisul lui Simon păstra încă urmele excitaţiei, blondul nu se putuse abţine să nu i-l fixeze.
Ştia de ce, nu erau nevoie de cuvinte. Îl trăsese în braţele lui, forţând privirile lor să se intersecteze.
-         Mă bucur că te-ai simţit bine.
Îi şoptise deasupra buzelor, blondul acceptând sărutul. Activitatea lor încetase, dar asta nu-l oprea pe Simon să nu-şi dorească puţină companie în continuare.
-         Puţin spus. Nu ştiu cum faci ce faci, dar pe moment simt că sunt împlinit.
-         O să dureze puţin, după o să-ţi curgă împlinirea printre coapse în jos.
Glumise, râzând deasupra buzelor lui, căci opriseră sărutul să-şi vorbească. Blondul nu avusese de gând să-l lase să se oprească. Simon cunoştea strategia mâinilor din păr, acele apăsări pe scalp care să-i ghideze buzele peste ale celuilalt.
-         Nu vreau să fiu insistent, dar...crezi că ne-am putea întâlni iar?
Clipise lent, aproape închizând ochii, dorindu-şi să ştie cu adevărat răspunsul la întrebare. Gândea cu partea de jos a trupului, gândea şi cu nervii pe care îi avusese în ultimul timp, dar şi cu siguranţa că nu va fi prins.
-         Când ai chef, am să-ţi las numărul de telefon.
Acceptase, erau trei puncte care balansau unul singur. Îl iubea pe Cosmin, nu înţelegea însă ce-i aducea acea iubire, existau atâtea momente confuze, chiar dacă îi oferea o singuranţă, simţea nevoia provocării. Aventurile nu puteau fi trăite decât debarasându-se de stabilitate, iar stabilitate însemna Cosmin.
-         Perfect. Vreau însă să te întreb, dacă ai pe cineva. După cum ai observat, eu...sunt căsătorit de ceva vreme.
-         E cineva special, mi-am dat seama de asta de cum l-am văzut.
Oliver se dăduse un pas înapoi, crezând că-l înşală auzul. Nu astea ar fi trebuit să fie cuvintele care să iasă pe gura unuia care tocmai trădase persoana la care ţine. Înghiţise în sec, aşteptând o lămurire.
-         Nu ştiu cum te înţelegi tu cu nevasta, dar el e singurul om care vede în mine altceva.
Pricepuse, şi surâzând scurt îşi dădea seama la ce se referă.
-         Aş vrea să pot spune la fel, soţia mea cred de la început a văzut doar banii. Pur şi simplu convieţuim, de dragul banilor şi aparenţelor.
-         Ştie că eşti bisexual?
-         Nu, dar nu mai este treaba ei. Oricum cred că nici ea nu-i uşă de biserică. Suspectez demult că are pe cineva, iar tu, ai căzut la momentul oportun. Îmi doream o astfel de evadare.
Simon parcursese acel pas, venind lângă el, cuprinzându-i talia cu braţele, pentru a-l îmbrăţisa. Nu-l deranja că era desfăcut la pantaloni, sau că cel pe care îl ţinea aproape era nud. Oarecum înţelegea, a înţelege fiind cuvântul de bază, deşi nu rezona până în inima lui.
-         Când ţi se scoală cheful, mă suni. Indiferent de oră.
-         M-aş grăbi să iau telefonul şi să memorez numărul, dacă nu mi-ai fi trezit „cheful”.
Şoptise blondul, ridicând piciorul pentru a-şi trece coapsa peste coapsa lui Simon, acesta prinzându-i-l imediat. Urmase un sărut cu salivă multă, rotindu-şi limba în gura bărbatului până ce acesta se retrăsese pentru aer.
-         Atunci n-am decât să-l satisfac...
Urmau să discute despre contract mai târziu, în acele clipe era ocupat să simtă plăcere. Ştia că putea fi grav dacă află cineva că are o relaţie cu un tip căsătorit, ceva nou şi neaşteptat, având în vedere acea regulă pe care şi-o impusese, doar că bărbatul blond avea o atitudine provocatoare. Era acea pânză a tentaţiilor ascunse, nevăzută la început, dar strălucind la momentul potrivit, abia când devenea captiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.