Deja-vu

Era tensionat ca o coardă de instrument gata să se rupă. Amintindu-și chipul studentului nu-l determina decât să o ia razna, să uite că a venit la lucru și să mai muncească. Era pentru prima oară când i se întâmpla asta, și nu era obișnuit să fie el cel care să-și piardă capul pentru cineva.


Îl vedea iar în fața ochilor, ca și atunci când se strânseseră toți în sala de ședințe pentru că primeau studenți  de la jurnalism, în practică pentru prima oară.  Fiecare avea un grup de câte patru, pentru fiecare ramură, el aflându-se la evenimente culturale, care nu prea mai erau de actualitate, rămăsese doar cu trei în loc de patru. Printre care și un tânăr pe care nu-l remarcase, însă, se simțise iscodit cu privirea de către cineva de la bun început. Fiind mai mulți la un loc îi era greu să-și dea seama care din ei este cel interesat, și se străduise să le explice ce vor avea de făcut în săptămâna aceea.  Abia după ce se încheiase ședința, și majoritatea hotărâseră să plece acasă, Simon îl observase.

Brunet, cu o tunsoare franțuzească de bob, care-i amintea în mod ciudat de catolici și protestanți, tânărul avea un aer boem, cu o inocență seducătoare, ce-l făcuse să fie imediat interesat.  Acesta îi zâmbise instant, fără rezervă, Simon răspunzându-i într-un târziu, cu un zâmbet ceva mai scurt.

-       -   Cred că săptămâna asta va fi fructuoasă.

Îl apucase pe Petre de braț, strângând cu subînțeles. Colegul său știa de aventurile sale cu bărbați, dar și de relația sa cu Cosmin. În mod ciudat, obiectase la început, dar cum lucrurile luau mereu întorsături surprinzătoare, de data, Petre doar scosese un sunet de enervare.

-      -    Măcar la locul de muncă să te abții…

Ridicase ușor din sprâncene, gândindu-se că perioada prelegerilor se încheiase. Mulțumită greșelilor lui Cosmin, toată lumea începea să-i acorde dreptate. Inclusiv Luca, care era cel mai convins de menținerea unei relații pe bază de fidelitate. Până și moldoveanul îi acorda drum liber la ce-i poftea inima.  Rânjise amuzat, cât era întors cu spatele la sală.  Nimeni nu le mai dădea vreo șansă, asta era clar. Chiar dacă era vorba de el, la urma urmei, se detașa de iubitul său cu ușurință. Întâmplările făceau ca plictiseala să-i fie alungată întotdeauna. Singurul care pierduse era Cosmin.

-       -   Stai liniștit, sunt aici doar în practică pentru o săptămână, așa că îmi permit.

Luase actele din mâna lui Petre, scutindu-l de o sarcină, și se apucase să le completeze, cât bărbatul luase sala la puricat. Imediat zărise pe tânărul brunet, care îl fixa pe Simon aproape obsesiv și extrem de evident.

-        -  Cel brunet, așa e?
-       -   Da. Uită-te la el, e fix un vulpoi cu piele de miel.
-       -   Mai știu eu pe cineva care părea așa…
-      -    Dar ăsta-i bun de sculă, are buzele croite pe-a mea.

Petre pufnise în râs, lăsându-și brațele sprijinite pe birou, așteptând ca Simon să termine cu actele. Era un mister cum reușea, cu toată tensiunea sexuală, să fie atent la ce face, și să nu-l scape din ochi pe brunet. Un singur lucru îi era clar, era pentru prima oară când îl putea observa pe șaten desfășurându-se, dar nu doar pe el, ci și pe un tânăr căruia clar, i se aprinseseră călcâiele după Simon.

-       -   Am și eu câteva întrebări legate de curs.

Sigur că ai! Zbierase mintea lui Petre, care zâmbise politicos, cu buzele ca un celofan ud, și trecuse la o parte pentru a le oferi loc de discutat.  Simon părea degajat, în ciuda faptului că adineauri scosese aburi pe nări despre student. Dăduse din cap, tipic pentru un tip ca el, să pară cât mai distant, dar cu plasa întinsă, ca un păianjen otrăvitor.

-        -  Eu săptămâna asta nu pot sta la practică decât până vineri. Am să plec la studii în Viena.
-      -    E  în regulă. Nu-i nici o problemă.
Simon se încruntase. Să fi fost zâmbetul acela doar unul de complezență, pentru a fi ajutat cu nota?  Tot brunetul îl lămurise.
-       -   Am să stau peste program, desigur.

Menționase acesta, pe un ton dulceag, cu buzele acelea pline întredeschise, Simon fiind nevoit să se uite în altă parte. Deja simțea un fior pe șira spinării, și cum nu avusese parte de sex de ceva vreme, simțea cum îl paște o erecție imediat ce va fi singur în birou. Momentan brunetul îi distrăgea atenția cu prezența sa.

Discuția continuase despre lucruri comune, facultate, serviciu, planuri de viitor. Niciunul însă nu deschisese subiectul despre viața privată a celuilalt, lucru care-i convenea de minune lui Simon. Cu Gabriel întâlnirile fuseseră rare, pe repezite, căci acesta știa în ce ape se scaldă. Exista mereu o presiune, căci Simon îl simțise clacând de câteva ori, când încercase să-i dezvăluie sentimentele sale. Nu dorea să facă pe cineva să se îndrăgostească iar de el în sensul prelungit al cuvântului. Din partea brunetului, simțea acel acord despre lucruri care trebuie savurate doar o singură dată.

Înainte de a-i înmâna fișa cu obiectivele,  trecuse cu privirea rapid asupra numelui său. Îl reținuse pe tot, iar cum tânărul avea două nume, alesese pe cel mai comun. Alexandru i se potrivea la fel ca și celălalt nume, mai exotic, dar la fel de încântător.

Ziua de joi fusese cea în care ambii își găsiseră suficient timp să-l acorde unei întâlniri în toată regula. O stabiliseră deja într-o dimineață, cât Simon izbutise să aibă o jumătate de oră la dispoziție, după lucru. În rest, fusese nevoit, împreună cu Petre, să-i îndrume pe studenți în arta publicisticii.

Descoperiseră că au în comun o pasiune pentru istorie, tânărul pentru cea germană, iar Simon pentru cea franceză.  Scuza de a-și confrunta ideile devenise oarecum plauzibilă, cât în drum spre casa tânărului, găsiseră numeroase subiecte de dispută.

Nu locuia departe de unde lucra Simon, în același cartier, străduțele lăturalnice fiindu-i cunoscute în așa fel încât profitase. Brunetul avea statura perfectă, cu un cap și ceva mai scund decât Simon, zvelt la trup, i se părea foarte atrăgător, nu doar pentru el ca bărbat, ci cu siguranță și pentru tinere de vârsta acestuia.  Chipul lui care îmbina inocența cu sclipirea ambițioasă pe care o avea în ochi, făcea ca înălțimea sa să fie trecută cu vederea. Nu și de Simon, care-l apucase de umeri și îi ridicase bărbia către el pentru un sărut lent, cât descoperise cu adevărat moliciunea buzelor lui cărnoase. Era aproape dulceag, gustând cu buzele proprii, limba și dinții, cât avusese timp pentru o apropriere rapidă. Brunetul avea aceeași atracție pentru el, primul lucru fiind să-i cuprindă fața cu mâinile lui mici, mângâind fără încetare.

-      -   Ar trebui să porți mereu cămașa aceea mov, îți vine perfect pe umeri în jos…
-       -   Ai o fascinație pentru trupul meu?
-      -    Și încă cum…

Tânărul îl tachinase, trecându-și o mână peste brațul său în jos, din lateral, fără ca măcar să se privească. Simon zâmbise, ca un tangou, avea să-l joace în pat pe toate părțile. Era un exercițiu pe care abia aștepta să-l înceapă. Avusese o groază de fantezii cu buzele tânărului, atât de perfecte încât îl înnebuniseră  imaginându-și doar, cum se pliază peste organul său erect.

Pentru prima oară acceptase să urce cu liftul, doar datorită faptului că erau singuri, și mai excitant, că îl putea săruta și mai pasional ca până atunci. Apucându-l de talie, tânărul i se aruncase în brațe, acordându-i ocazia să-i simtă trupul de sus până jos, Simon trecându-și mâinile peste umerii lui până în jos spre coapse. Tremurul ce-i străbătea șira spinării era de bun augur, ochii negri ai brunetului devenind plini de dorință.

Cu greu își dezlipiseră trupurile la bipăitul liftului, semn că ajunseseră la etajul cu pricina. Brunetul ieșise primul, dar se întorsese repede spre el, cuprinzându-i umerii cu brațele.

-      -    E cam dezordine…
Se scuzase de la bun început,  Simon trecând peste moment destul de rapid.
-        -  Am să te ajut la asta, sunt as.

Comentase exclusiv pentru a-l amuza. Odată deschisă ușa, nu părea chiar atât de haotic precum se gândise că ar fi. Holul era mic și strâmt pentru doi oameni, așa că brunetul trecuse repede către living, unde își aruncase haina de pe el, îndemânându-l și pe Simon să facă la fel. Era vară, dar prinseseră câteva zile ploioase, așa că purta o cămașă cu mânecă scurtă, pe sub care își permisese un tricou negru.  Doar cămașa fusese așezată peste hanoracul tânărului, de restul vestimentației, brunetul insistase să se ocupe personal. Îl invitase imediat în singura cameră din apartamentul stilat, trăgând jaluzelele. 

Simon venise în spatele său, apucându-l nerăbdător de talie, sărutându-l pe gât în jos.  Avea un posterior excelent, până și prin pantalonii strâmți era evidențiat atât de bine încât îi putea ghici forma feselor.

-       -   Am un musafir tare nepoliticos, nici nu așteaptă să fie servit că își atacă gazda…
-      -    Din contră. Musafirul e foarte politicos, și se servește singur. Am să gust din plin.

Îi întorsese fața către el, pentru a-i săruta buzele, insistând cu limba peste fiecare, ca apoi să-l încingă pe brunet cu un sărut lung. Acesta își lăsase trupul pe mâinile lui Simon cu o ușurință pe care acesta i-o ghicise încă de la început. Însă doar pentru câteva clipe, parcă ghicise dorința arzătoare pe care o avea șatenul, căci se întorsese cu fața la el, începând să devină insistent cu săruturile. Tricoul negru fusese dat jos, pectoralii lui explorați cu palmele deschise, abdomenul alintat cu supt și lins până ce scăpase câteva gemete.

Deja semi-erect,  văzându-l pe brunet că începe să-l deschidă la fermoarul pantalonilor, simțea cum i se întărise imediat penisul.  Zâmbise satisfăcut, văzându-și fantezia cu ochii, iar realitatea era cu mult mai excitantă decât toate gândurile pe care le avusese în legătură cu acesta. Alexandru se jucase cu vârful limbii peste penisul său, de sus până jos, ținându-l cu mâna la bază. Simțea textura buzelor lui moi pe pielea sensibilă a falusui, gândindu-se doar la ceva catifelat, iar modul în care sugea, trăgându-l cu vârful spre cerul gurii îi dădea impresia că atinge culmi ciudate, deși nu era prima partidă de sex oral. Știuse că în cele din urmă va ejacula, și nu fusese nevoie să-l atenționeze, brunetul nu-l scăpase din priviri, fiind atent la fiecare trăsătură de pe chipul lui, dar și la mișcările coapselor sale, care erau alintate de mâinile acelea fine.  Aprobase din cap cât Simon ejaculase în gura lui, câteva picături de spermă curgându-i pe bărbie în jos, făcându-l să arate și mai excitant.

Șatenul îi ștersese urmele, ridicându-l de jos cu ușurință, căci îl apucase de subraț, și îl așezase pe pervaz, fiind locul cel mai apropriat cât să-l aibă la nivelul său, oarecum.  Îl dezbrăcase lent, printre sărutări și tachinări, căci penisul i se întărise deja, iar brunetul găsise o ocupație în a-l freca cu mișcări iuți, încercând să-l aducă iar la orgasm. Simon îl oprise cât se aplecase pentru a-i oferi același tratament. Îi apucase organul în gură, insistând asupra vârfului, învârtindu-și limba și buzele. Îl cuprinsese pe tot cu gura, spre deosebire de brunet, care nu reușise această performanță. 

Mâna sa dreaptă începuse să-i alunece pe spate în jos, ajungând între fesele tânărului cu ușurință. O umezise cu salivă din plin, din gura acestuia, înainte de a-l penetra. Un deget deschisese lent canalul strâmt, brunetul tremurând la intruziune. Imediat ce simțise coapsele acestuia că încep să se miște, tânărul devenind impacientat în excitația sa, Simon mai adăugase un deget, forfecându-le pe amândouă înăuntru pentru a-l deschide pentru o penetrare largă.  Gemetele lui se întețiseră, și imediat șatenul abandonase postul, pentru a schimba poziția. Excitat la culme, brunetul nu se împotrivise cu nimic, cât fusese dat jos de pe pervaz și întors cu spatele pentru a fi penetrat.

Își sprijinise doar mâinile de pervaz și cu posteriorul ridicat, așteptase ca Simon să-și ducă la final actul.  Șatenul savurase fiecare centimetru de anus care îi cuprinsese falusul într-o strâmtoare fierbinte.  Îi apucase fesele în palme, despărțindu-i-le pentru a putea privi actul sexual.  Găsise un ritm satisfăcător, nu prea rapid, căci dorea să savureze fundul acestuia timp îndelungat.

Gemetele lui erau încurajatoare, știa că penetrarea fusese puțin mai dureroasă, dar acum era sigur că brunetul începuse să simte aceleași valuri de căldură ca și el. Îl sărutase pe șira spinării, descoperind unul din punctele sale sensibile,insistând atent peste tot spatele său, pe omoplați și umeri, cât își menținea mișcările insistente.  Unul din lucrurile care îi plăceau la Alexandru era că îi putea manipula trupul și în timpul actului sexual fără vreo întrerupere. Îi amintea de Gabriel sau de Lau, suplețea fiind ceea ce aveau toți în comun în cele din urmă. Îi ridicase piciorul drept, brunetul punându-l imediat sus pe pervaz, sprijinindu-și talpa.

-          - Nu m-aș mira că mi-ai cere să te plătesc după.
-       -   Pentru tine, serviciile mele sunt gratuite.
-     -     Hmm, va trebui să rămân dator, dar cum o să plec pentru studii…
-       -    Plătește-mi acum, în natură. Nu-s pretențios deloc.

Odată cu schimbarea poziției Simon reușise să-l penetreze și mai adânc, făcându-l să respire din ce în ce mai greu. Îi simțise fruntea asudată, cât își trecuse mâna peste chipul lui, doar cât să-și stimuleze imaginația, atingându-i buzele, ca apoi brunetul să le deschidă lent pentru a-i lua în gură degetele.

-       -   Mai repede…

Murmurase tânărul pierdut în extaz, Simon ascultându-i rugămintea, începuse să-și miște coapsele rapid, pielea lor izbindu-se, înroșită.  Își scotea penisul aproape până la vârf, ca apoi să-l împingă înapoi înăuntru cu toată forța.  Brunetul începuse să-și piardă echilibrul, semn că trupul său cedează pasiunii,  uitând de sprijin. Îl apucase de brațe, fiind ușor să-l poată penetra și să-l susțină în același timp.  Mișcările repezite izbutiseră să-l aducă la împlinire, brunetul gemând adânc, cât sperma udase pervazul și draperia. Simon îi privise sexul care se mișca de la sine, fără să fie atins de ceva, în unison cu mișcările care-i stimulau prostata.  Pereții anusului se îngustaseră datorită excitației, făcându-i penetrările imposibile, dar intensificând plăcerea cât vârful falusului  îi atingea mereu.  Ejaculase, apucându-l strâns de talie, brunetul savurând tensiunea ce i-o transmitea Simon, întorcându-se pentru a-l săruta.

-         - Suficient de repede?

Întrebase amuzat cât acesta încerca să-și calmeze respirația. Alexandru aprobase doar, zâmbindu-i senzual,  cât îl sărutase pe gât în jos.
-       -   Am crezut că o să cad din picioare.
-      -    Te-aș fi prins oricum.
-     -     Sunt deja suficient de prins…de tine.

Bătea apropo căci Simon încă nu-și retrăsese penisul, sperma care cursese pe coapsele lui în jos începuse a se răci deja. Imediat șatenul îl prinsese de talie, ridicându-l.  Brunetul își prinsese genunchii de talia lui cât fusese așezat cu posteriorul pe birou, locul cel mai apropriat pentru a-și putea continua actul. Simon era semi-erect deja, știind că urma să-l fută poate la fel de repede ca la partida anterioară devenise suficient cât să-l aducă într-un stadiu de gata pregătit de penetrare.

-        -  E  și un pat în camera asta.
-       -   O să-l probăm după…

Simon începuse mișcările, Alexandru comentase doar de amuzament, căci trupul său primea atingerile și săruturile șatenului ca pe niște alintări cuvenite.  Îl simțea devenind din ce în ce mai tare în el, și excitația îl stimula în același fel. Admirase ochii lui verzi, ce erau pe jumătate acoperiți de genele lungi și negre, Simon uitând uneori că pentru cei care îi cădeau pradă, chipul lui părea la fel de atrăgător. Buzele sale la fel de tentante…Nu se simțise niciodată în postura de trofeu, dar de data asta, brunetul ambițios, părea a fi un mic devorator de chipuri frumoase. 

-       -   Mi-ar place să te văd gol, sub duș, cu apa curgând pe piept în jos…

Alexandru își vocalizase fantezia, Simon ascultându-l atent. Se oprise din mișcări, pentru a-l săruta cu intensitate. Îi plăcea îndrăzneala tânărului, era o sursă bună de inspirație, dar și o prezență cu care nu mai avusese de-a face demult. Nu toți erau în stare să-și spună gândurile sexuale în fața persoanei în cauză.

-     -     Îmi place fantasma ta, sunt singur sub duș?
-       -   Aha, eu mă dezbrac și încă te privesc. Te atingi singur, pregătindu-te să mă iei pe la spate.

Zâmbise larg, știind că brunetul nu-l va plictisi deloc. Avea material și pentru revista porno la care scria, și mai și îndeplinea fanteziile unui tip atât de sexy. Normal că seara aceea de sex avea să se continue în noapte. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.