Trupul nu minte niciodată

Simțea asta, pentru că nu exista vreo ezitare în privința relațiilor clandestine. Vântul care îi bătea peste față, alintându-i pielea cu o pală plăcută de vară îl îndemna să se gândească la ceva la fel de pasager.  

Porii deschiși erau sensibili, iar cămașa care o avea pe el părea a vrea să fie la fel de nesupusă, marginile ridicându-se datorită vântului. Nu-i păsa de abdomenul care se ivea pe dedesubt, ar fi părut puțin necorespunzător, însă locul era străin, și ca de fiecare dată, își permitea mai multe acolo unde nu putea fi recunoscut. 

Aproape seară, orașul nou se deschidea sub ochii lui precum o draperie dezvăluie fereastra în spatele căreia se află lumini multicolore, precum și negura promițătoare a nopții.  Un străin sigur pe pașii săi, și era straniu cât de bine îi pria singurătatea. Simon niciodată nu se plânsese de asta, i-ar fi fost imposibil.  Diferite expresii erau regăsite pe chipurile celor care treceau pe lângă el, în grabă, sau aruncându-i ocheade. Ca întotdeauna se găseau persoane care să se ofere a-i ține companie. 

În autobuz, magazin sau o simplă ieșire în parc, pentru Simon deveneau mereu mai mult decât însemnau pentru alții. La fel ca și acum, când plimbarea sa de seară din orașul de nord, începea să devină un joc al căutării unui posibil partener de sex. Trecuse limba peste dinții de sus, gustând parcă aroma diferită a unei persoane necunoscute. Imaginația sa i-o lua mereu înainte.

De data asta avea să schimbe tactica, fără a mai sta el pe gânduri, intrase într-un bar pe care-l observase ticsit cu persoane majoritatea de sex masculin. Comandase repede un whisky și se așezase lângă masa unor tineri care-i atrăseseră atenția. Păreau a fi studenți care ieșiseră la un pahar după orele de seară. Nimic mai convenabil, zâmbi scurt, ochind pe cel mai atrăgător dintre ei.

Observase gesturile sigure ale brunetului, modul în care degusta paharul de vin din fața sa, fără nici o grabă. Buzele roz, se deschideau potrivit pentru a lăsa lichidul să pătrundă în gură. Închidea ochii pe jumătate, genele întunecate făcându-i privirea și mai adâncă.  În ochii căprui se reflecta acel lichid roșiatic, amintindu-i de toamna ce se apropria. Era greu să scape de ceilalți pentru a-și captura prada, să-l încolțească de unul singur. Și atunci cu siguranță s-ar fi gustat unul pe celălalt până la saturație.

Pusese bărbia în palmă, privindu-l. Nu avea de gând să renunțe până nu-i dădea de înțeles că în seara aceea el avea să îi ocupe patul de hotel. Imediat ce se simțise privit, tânărul roșise, dar nu-i evitase ochii, căutându-i parcă privirea din orice unghi s-ar fi privit unul pe celălalt. Era clar un semn al interesului, iar Simon își îngăduise un zâmbet la care i se răspunsese imediat.  Ar fi comandat o băutură pentru acesta, dar fiind în compania colegilor, nu dorea să-l pună într-o situație delicată.

Doar ce oftase indecis când îl observase cu coada ochiului că se ridică de plecare. Încordat, scosese banii din buzunar pentru a plăti băutura sa, și imediat ce tânărul ieșise din bar, se ridicase pentru a-l urmări. Nu era nevoit să grăbească pașii, pentru că brunetul mergea lent, așteptându-l.

-          - Tupeistule. N-ai intrat până acum în vreo încurcătură pentru că faci ochi dulci cui nu trebuie?

Nu se așteptase să dea peste cineva care să-l ia la rost, când mai devreme îi zâmbise languros.  Nu avea cum să fie o capcană, nu era genul care să pice în astfel de scheme periculoase. În schimb, ceva îl făcea să se simtă tentat de jocul tânărului.

-       -   Nu.  Îmi asum orice risc.
-      -    Și dacă nu sunt interesat, și doar eram curios să văd ce-ți poate capul?

Continuase brunetul, zâmbind zglobiu după câteva plete mai lungi pe care vântul i le bătea peste privirea amuzată. Îl măsura pe Simon din priviri, pășind lent pentru a-și permite să-l vadă cât mai de aproape. 

-      -    Atunci când am să te împing în locul acela strâmt dintre clădiri, a-i să mă pălmuiești și să pleci înjurând. Dacă nu, măcar știm că vrem amândoi același lucru.
-      -    Văd că nu glumeai…

Simon îl împinsese imediat între cele două clădiri, negura ascunzându-le umbrele în timp ce-și mușcau buzele unul altuia, cu lăcomie. Sărutul se încinsese repede, limbile lor alunecând pentru a gusta aroma celuilalt, Simon savurând saliva lor care se combina cu abundență. Era erect deja, simțindu-se constrâns de materialul pantalonilor, fiind o stofă subțire. Brunetul îl simțise imediat, coborându-și degetele pentru a-i alinta umflătura, stăruind asupra formei și a locului ceva mai mult. Adora curiozitatea tinerilor când venea vorba de sex, și se oprise din sărutat, căci  încercase să-l frece de câteva ori deasupra pantalonilor. Nevoia de aer venise repede, excitația nu-l lăsase însă fără voce.

-       -   Hotelul este peste stradă, presupun că nu mai e nevoie de invitație.
Brunetul chicoti oarecum nervos.

-      -    N-ai mers prea departe până să... 
 -  Te găsesc? Continuase Simon râzând de încurcătura acestuia, bănuind că se simte oarecum penibil, deși nu era cazul. Ce ar fi să te gândești că o coincidență ca asta ne-a adus împreună, aici? Tocmai pentru că te-am găsit așa repede e perfect pentru amândoi.  Îi șoptise apoi, traversând împreună.

Îl luase de mână în timp ce urca scările, simțindu-i mâna tremurând ușor.  Nu arăta a fi un novice al aventurilor de noapte, bănuia că era un tip care urma să se dezlănțuie în pat, cu persoana potrivită desigur.  Iar el avea să-i ofere posibilitatea.

-      -    Mai ai timp să te răzgândești.
-     -     Nici gând. Ai ales ca noaptea asta să fii al meu, așa că am să te devorez. Sunt cam pofticios de felul meu.

Culoarul spre camere era gol, așa că-l izbise cu spatele de zid, înfigându-și buzele în gâtul său, brunetul trăgând de hainele sale cu pumnii, zvârcolindu-și trupul ca o felină, alintându-se pe lângă el cât erecțiile lor se atingeau.  Brunetul era incitant, îl cobora și îl sălta cu discuțiile, nehotărât, deși atingerile sale știau sigur unde să conducă.

Simon deschisese ușa de la cameră răvășit, tânărul apucase să-i descheie cămașa și imediat ce auzise ușa închizându-se, îl apucase de talie, coborându-l în jos. Nu-i păsa că avea să i-o tragă pe covor, gândi privindu-l sub el, respirând din greu, așteptându-i fiecare mișcare cu o nevoie asemănătoare. Trupul său nu-l putea înșela. Fiecare atingere a brunetului îl făcea să coboare iar către aceleași valuri năucitoare, unde nu exista nimic altceva decât plăcere.

-      -    Dezbracă-te odată cu mine, vreau să-mi satisfac plăcerea de a-ți reține detaliile trupului.
-        -  Ești vre-un pervers cumva?  Întrebase brunetul ridicând o sprânceană.
Simon zâmbise.
-       -   Stai și uită-te atunci…

Îndemnase, îndoindu-și genunchii pentru a sta cât mai comod în timp ce scăpa de cămașa de pe el într-un mod cât mai sexy. O făcuse să-i alunece de pe umeri cu o încordare, ca apoi să se deschidă la pantaloni, nasture cu nasture, fără a se feri în a-și trece de câteva ori palma deasupra locului unde i se evidenția erecția. Brunetul înghițise în sec destul de gălăgios. Un zâmbet sigur se afișase pe figura șatenului acum că era desfăcut la pantaloni și se atingea singur. Era întotdeauna o plăcere să facă asta în fața unui străin, poate că era pervers și deviant, dar i se părea atât de incitant că ceilalți rezistă atât de puțin și excitația devine imposibil de suportat.

Brunetul scăpase repede de tricoul său, încurcându-se la mâneci în graba de a veni repede lângă Simon. Acesta îl ajutase, desfăcându-l la pantaloni.

-      -    Preferam să fii tu cel care să mă distreze.
-      -    Nu-ți strică să inversezi rolurile. Îți stă așa bine…

Dorea  să-i guste pielea dezgolită, lingându-i pieptul, insistând pe fiecare sfârc. Brunetul își arcuise spatele, așezându-se în poala sa, cât să-i dea de înțeles care va fi prima lor poziție. Avea la el loțiunea de unică folosință, căutând repede în buzunarul pantalonilor săi așezați aproape, o desfăcuse imediat, lăsând lubrifiantul să-i curgă printre degete. Brunetul tremurase nerăbdător, ridicându-și coapsele pregătit de penetrare. Îi plăcea această înțelegere tacită, o anticipare a gesturilor care se întâlneau doar atunci când partenerii erau pe aceeași undă a dorinței.

Învârtise două degete în orificiul strâmt, mișcându-le cu ușurință, cât brunetul îl săruta pe gât în jos. Limba umedă și fierbinte contrasta cu aerul oarecum rece din cameră, întărindu-i senzațiile. Se sprijinise cu mâna stângă mai bine, cât o înfigea pe dreapta cât mai insistent în fundul brunetului. Erau patru degete care-l deschideau larg deja, și oprindu-se, ridicase coapsele, oferindu-i o senzație a falusului său aproape de locul acela fierbinte. Brunetul scăpase un geamăt pierdut, genele fluturându-i la senzația plăcută cât ceva tare începe să –l invadeze plăcut. Simon îl simțise moleșindu-se, greutatea sa lăsându-se asupra lui, cât acesta părea a savura pe deplin penetrarea.

Își sprijinise fruntea de a lui Simon ca în transă, scoțând limba pentru un sărut pe nepregătite. Acesta îi răspunsese imediat, lăsându-și gura deschisă pentru ca acesta să exploreze în voie. Era un sărut lejer, lent, savurându-se unul pe celălalt. Îl prinsese de talie cu ambele brațe, ca o îmbrățișare apropriată, căci poate pentru el era o ocazie de a scăpa de încordarea sexuală, dar brunetul părea a se delecta în plăcere. Lui i-ar fi mers bine și o partidă rapidă, cu mișcări mașinale până la orgasm, însă nu-l deranja un partener mai diferit.

-         - Aveam nevoie de asta ca de aer!

Confesase brunetul, lăsându-și capul pe spate, arcuindu-se, pentru a-i da spațiu de mișcare. Simon rotise ușor coapsele, ridicându-l spre el. Brunetul îi îmbrățișase umerii, sărutându-l lent, simțindu-i buzele la fiecare mișcare a lor, atât de potrivite și moi, deschise și plăcute la gust.  Mâinile șatenului  îl atingeau constant, cu un neastâmpăr ce-l făcea pe tânăr să geamă pierdut, acesta îi simțea fiecare părticică a trupului, fierbinte și moale, o nevoie ciudată de data asta, căci era destul de aspru. Linsese sfârcurile roz până la purpuriu, așteptându-se ca acesta să fie sensibil cum își imaginase. 

Niciunul din ei nu mai simțea nevoia să vorbească, câteva zâmbete rapide atunci când plăcerea se citea pe chipul ambilor. Simon își luase mâinile de pe el abia cât învățase pe de rost fiecare curbă și lungime a trupului brunetului.  Avea umerii mai lați decât talia, dar diferența era subtilă, mușchii i se încordau cu fiecare mișcare, în special fundul său atât de perfect. Îl înnebunea poziția, care era destul de limitată, fără a-i oferi o vedere de ansamblu.  Se gândea să-l întoarcă și să-l ia pe la spate, dar planul se schimbase simțindu-l cum pereții anusului încep să se încordeze mai tare decât înainte, semn că se apropria de orgasm.

Se lăsase puțin în spate, sprijinindu-se de mâini, ridicându-și doar coapsele, din nevoia unei stabilități mai bune.  Măcar putea privi cum falusul apare și dispare din fundul brunetului, care se sprijinise de genunchi pentru a-i da mai mult spațiu de mișcare.  Nu se așteptase însă să fie sărutat, erau momente în care săruturile contau prea puțin pentru el, dar brunetul avea o altă idee despre cum să ajungă mai repede la orgasm.  Simon zâmbise grăbit, lăsând limba sa să pătrundă în gura acestuia, oferindu-i aceleași penetrări rapide ca și jos.  Gemetele deveniseră repede scâncete, iar scâncetele niște miorlăituri frumoase  cât brunetul ejaculase pe abdomenul lui într-o juisare violentă, tremurându-i în brațe. Strânsese din dinți încercând să se abțină, deși pereții anusului se strânseseră puternic, iar tânărul insistase să fie futut cât mai adânc.  

Lăsase capul pe spate, savurând strâmtoarea, echilibrându-și respirația pentru a nu ejacula la rândul său. Știa că dacă o face odată, va putea rezista mai mult până la a-și da drumul. Traversase cu limba gâtul brunetului, care încă savura plăcerea post orgasm.

-       -   Hmmm,  îmi bate inima, îmi țiuie urechile…abia că mă aud pe mine vorbind.

Brunetul zâmbise satisfăcut, trecându-și mâna prin pletele lui, aranjându-i-le pe care i se lipiseră de fruntea transpirată. Știa că arată răvășit, dar la modul plăcut.  Simon clipise lent, fără a uita de erecția dureroasă ce încă pulsa în orificiul acela strâmt. Era excitat până la refuz, abia că ascultase ce i se spune. Avea doar un singur gând.

-       -   Am să-ți dau mai mult de atât. Acum întoarce-ți fundul acesta minunat la mine.

Îl pălmuise destul de tare, știa că va rămâne o urmă roșie, dar nu avea dubii că brunetul e un mic masochist pe dinăuntru. Intuiția nu avea cum să-l înșele.  Primise un sărut, nicidecum o mustrare, zâmbind lămurit.

-       -   Dar nu aici, îi șoptise Simon știind că e prea încins pentru a continua în cameră. Sub duș, împreună.

Brunetul aprobase imediat, retrăgându-se de lângă el, privind înspre ușa de la baie. Simon avea timp să-i admire trupul bine clădit, cu pielea frumos înroșită, iar parfumul de pe pielea acestuia îmbinat cu mirosul transpirației erau un afrodiziac destul de amețitor. Venise imediat în spatele său, aranjându-i  într-o parte părul care-i venea pe umeri,  sărutându-l pe ceafă și pe gât. Brunetul încurajase, prinzându-i coapsele cu ambele mâini, simțindu-i falusul între fese.

Brunetul era deja erect, atingerile șatenului fiind suficiente pentru a-l seduce. Simon îl ghidase repede în cabina de duș, fără a-i păsa ca apa e călâie. Era ca o ploaie plăcută, căzând peste ei pentru a  le potoli trupurile înfierbântate. Penetrarea venise imediat, brunetul se întorsese cu spatele, ascultător, pentru a-i oferi lui Simon fundul său la vedere. 

Îl scotea din minți, întotdeauna primul lucru la care se uita când observa un posibil partener de sex. Plesnindu-l iar peste fese, își înfipsese penisul adânc, brunetul aplecându-se încet, oferindu-i spațiu. Își scuturase pletele  îngreunate de la apa ce cădea peste el, mâinile lui alunecând de jos în sus, pe trupul tânărului, simțindu-i coloana spre gât, apoi umerii și gâtul, dar și sfârcurile proeminente. Ajunsese cu ele înapoi jos, apucându-l bine de coapse, pentru a-l ajuta să se miște la fel de repede ca el. Coapsele sale erau într-un du-te-vino constant.

Gustase apa cu limba, trecând-o și peste buzele sale care-i ardeau de dorință. Avea ochii împăienjeniți și genele grele de la apa care se adunase între ele, picăturile fiind oaza sa de descărcare.  Toate gândurile sale parcă deveniseră la fel de lichide, orgasmul brunetului aducându-l și pe el în aceeași stare. Brunetul revenise la poziția inițială, cu spatele sprijinit de pieptul său, sărutându-l pe gât. Îl simțise doar, avea ochii închiși, savurând plăcerea finală.

-        -  Deci, ai reținut detaliile trupului meu?

Întrebase brunetul glumind, referindu-se la promisiunea lui Simon când ieșiseră din bar. Acesta îl strânsese aproape, sărutându-l lent, în loc de a-i răspunde afirmativ. Simțea că nu este nevoie de prea multe cuvinte între ei. Brunetul îl mângâiase înțelegător pe obraz, ca apoi să-l sărute.  Nu aveau să se despartă prea repede, își spusese hotărât să profite și de restul nopții. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.