Jocuri de cuvinteFăcuse o greșeală imensă venind înapoi în camera de hotel mirosind a sex. Nu crezuse că în stadiul în care se află, Cosmin își va da seama de niște mici detalii. În ultimă instanță acestea îl dăduseră de gol. Și totuși nu-și schimbase poziția, rămânând cu mâinile sprijinite de salteaua patului, deasupra brunetului, fixându-l agresiv.

-          Nu miros a alt bărbat. Sunt transpirat, a trebuit să-mi schimb hainele și nu mă așteptam să fie atât de cald.

Chipul său nu trăda nici măcar un gând și continuase să-l privească insistent. Nu era momentul să cedeze și să se recunoască vinovat. Greșelile pe care le făcea erau într-un fel influențate și de faptul că între ei doi totul se răcise în ultima vreme.

-          A decurs totul bine la interviu?

Imediat ce Cosmin se hotărâse să schimbe discuția starea lui se schimbase. Fusese oarecum nehotărât de cum urmau să decurgă lucrurile, dar acum se simțea ușurat cât acesta nu insistase. Văzuse clar teama din ochii lui, acea frică de a da piept cu adevărul. Dacă nu era acela momentul, atunci nu avea rost ca amândoi să vină în față și să spună lucrurilor pe nume. Faptul că încă era legat de brunet, sentimental și trupește, nici un altul cu care ar fi avut aventuri, n-ar fi putut să schimbe asta.

-          M-am ales cu ce trebuia, inclusiv o durere de cap.

Durerea de cap doar ce se instalase, datorită presiunii la care fusese supus, cât luase hotărârea de a-i ascunde lui Cosmin și această aventură. Trupul său încă păstra rămășițele plăcerii, nici o jumătate de oră nu-l despărțea de acel menage – a – trois. Poate că era chiar atât de instabil… 

-          Îmi pare rău că am exagerat adineauri. De fiecare dată când ești departe de mine, simt că mă sufoc cu gândul că te-aș putea pierde. Că ai putea fi în brațele altuia!

Cosmin în sfârșit lăsase lacrimile să curgă liber. Nu-i spusese niciodată că se simte rupt în două, plăcerea de a-l vedea plângând pentru el și totuși faptul că plângea datorită lui. I le ștersese imediat, sărutându-i pleoapele.

-          Nu te mai învinovăți atât. Sunt aici alături de tine și asta e tot ce contează. Știi bine că țin la tine și nu am de gând să te părăsesc.

Simțise buzele timide ale brunetului așezându-se peste ale lui, sărutul fiind unul destul de stingher. Comparându-l pe Cosmin cu alții, nu era cel mai bun când venea vorba de sărutări. Dar tocmai această sfială era otrava care îl făcuse dependent. Nu avea nevoie de buze agile care să-l ațâțe, deși uneori simțea nevoia de un partener la fel de ușuratic. Împlinirea de care avea parte alături de brunet nu o găsise alături de altcineva.

Aprofundase sărutul, explorându-i gura cu limba, atent cât să-i lase loc de respirat, deși ar fi preferat să-i ia suflul. Nu era momentul să se arate agresiv. Niciodată nu fusese prea agresiv cu Cosmin. Acesta nu reușea des să scoată din el acea latură instinctivă până la a uita de sine. Își sprijinise fruntea de a lui, alintându-i pletele.

-          Miros a transpirație, mă duc să fac un duș.
-          Vin cu tine! De când m-am trezit nu m-am ridicat deloc din pat.

Zâmbise văzând că brunetul îl urmează. Baia se afla la câțiva pași, pe același coridor mic cu holul de la intrarea în cameră.

-          Te duci să-mi aduci șamponul din geantă? Am și uitat de ele…ăștia la hotel au numai săpun la dispoziție.

Imediat profitase cât Cosmin nu mai era în baie pentru a-și inspecta trupul în oglindă. Se dezbrăcase repede pentru a intra primul sub apă, acum cât era sigur că nu se observă vreo zgârietură sau alt semn pe pielea sa. Acum cât jetul călâi curgea peste spatele său era mai mult ca sigur că scăpase definitiv de griji.

-          Ai adus prea multe chestii cu tine, ca întotdeauna.

Prinsese sticla de plastic din zbor, dar Cosmin i-o aruncase doar pe aceasta, deși mai luase cu el încă una. Nu-l privise deloc cât începuse să se dezbrace. Oricum i-ar fi fost destul de greu să-l stârnească așa repede după toată nebunia cu cei doi tineri. Nu pentru că nu s-ar fi simțit atras de Cosmin, dar nu știa dacă ocazia este bună pentru a-i face avansuri fără să-l sperie iar. 

Fusese el cel speriat, tresărise imediat ce Cosmin i se alăturase sub duș. Era destul spațiu, dușul având geamuri doar pe o singură parte, cea care îl separa de bazin și de toaletă, iar ușa lipsea.

-          Spune și tu ceva înainte de a-mi invada spațiul personal!

Mustrase în glumă, trăgându-l pe Cosmin sub duș, într-o îmbrățișare scurtă. Îl sărutase pe gât de câteva ori, înainte de a-și pregăti palmele cu gel de duș. Le lăsase pe umerii tânărului, alintând cu mișcări apăsate, masându-l lent. Îi simțea trupul cedând, moleșindu-se sub asaltul mâinilor sale. Acum că îl relaxase puțin putea să se bucure de atingerile ascunse pe care le făcea scăpate cât Cosmin nu era atent. O mână pe coapse cât să-i îndrepte postura, o apropriere cât îl ținea de talie și câteva alte sărutări fugitive. Insuficiente cât să satisfacă nevoile trupești, dar nu își punea problema asta momentan. 

-          Azi am vorbit cu terapeuta.

Noroc că brunetul era întors cu spatele altfel ar fi văzut o grimasă de toată frumusețea. Femeia aia încercase să-i întoarcă pielea pe dos când se întâlniseră, așa că orice veste ce avea legătură cu ea, îl lăsa cu un nod în gât.

-          Despre?
-          I-am spus că relația noastră nu este cum a fost înainte…
-          S-au întâmplat destule, presupun că este normal.
-          Nu este normal! țipase Cosmin întorcându-se dintr-o dată, făcându-l să se dea în spate uimit. – Nu vreau să te pierd. Și pentru asta sunt în stare de orice!

Ridicase o sprânceană mirat. De obicei nu prea lua în seamă declarații înflăcărate de amor. Oamenii spuneau multe în momente de fierbințeală.

-          Și ce ai de gând?
Cosmin clipise timid, evitându-i privirea încruntat. Profitând de tăcerea sa, Simon îi turnase șampon în cap.
-          O să-ți plesnească creierii de atâtea gânduri. 

Glumise, spălându-l pe cap. Cosmin oftase apropriindu-se de el, cât să-și ducă brațele peste umerii lui largi. Privindu-i pieptul dezgolit, era suficientă o privire să simtă nevoia de a-l atinge mai mult de atât. Simon era un bărbat frumos, atractiv încât să aibă întotdeauna rivali cu care să se lupte pentru afecțiunea lui. Știa că oricine ar fi fost interesat de șaten, chiar și pentru o noapte, își dorea mai mult de atât.

Ignorase faptul că apa împreunată cu șamponul îi intrau în ochi, cât Simon îi clătea părul. Îi plăcea când acesta îi acorda atenție, răsfățându-l. Adesea răsfățul șatenului avea și conotații sexuale, nu îi displăcuse niciodată această apropriere dintre ei. Trupească sau mai mult, primea orice ar fi venit din partea sa.

Simon putea să-l excite până se pierdea cu firea, uneori să tremure de frică, alteori de plăcere. Întotdeauna i se dăruise fără nici o îndoială asupra faptului că își dorea asta. Îl dorea pe șaten chiar și în acele momente când se simțea neputincios. Cunoștea prea bine acele atingeri, brațele lui cuprinzându-i talia, coapsele acelea ale căror mișcări le putea simți chiar și fără a-l avea înăuntrul lui și mai ales privirea șatenului. Nimic nu întrecea ochii lacomi cu care era privit atunci când Simon îl poseda. Știa că nu-l poate sătura cu ce-i oferă, dar nu avea de gând să-l refuze.

Clipise din ochi oarecum zăpăcit. Nu-și amintea să fi scăpat pe jos sticla de plastic cu șampon, și cât timp mutase capul să se uite dacă este tot acolo, Cosmin deja se așezase în genunchi. Cunoștea poziția, simțind un fior în tot corpul când acesta îi apucase penisul flasc cu mâna, ducându-l spre gură. Îi mângâiase peletele, încurajându-l, deși era confuz. Nu știa ce-l apucase pe brunet dintr-o dată, însă, acum că începuse să-l servească, avea să afle motivul după.

Lăsase capul pe spate, apa curgându-i plăcut peste față, domolindu-i din excitație. Simțea cum i se întărește falusul, pulsând cu fiecare supt. Buzele brunetului știau exact în ce loc să insiste, tachinându-l până ce îi era greu să mai gândească normal. Se apucase cu una din mâini de marginea de sus a dușului, strângând cât să-i amorțească brațul. Plăcerea îl făcea să respire greu, mai greu era să-și controleze coapsele și să-l lase pe Cosmin să mențină un ritm atât de lent.

I-ar fi luat ceva timp să ejaculeze în acel mod, nu era imposibil, dar simțea nevoia de mai mult. Nu vroia să insiste, Cosmin se oferise să-l servească și nu avea nimic împotrivă. Dintr-o dată acesta își luase buzele de pe penisul său, ridicându-se spre el pentru un sărut pasional. Simon simțea o oarecare regăsire pe care tânărul o avea, o siguranță care-l făcuse să ia inițiativa.

-          O să fiu atent…

Promisese știind ce vrea de fapt, altfel nu s-ar fi oprit atât de brusc. Își turnase puțin șampon în palma dreaptă, apoi îl apucase de talie, apropriindu-l pentru alte sărutări. Îi plăcea să-i simtă trupul aproape, carnea lor încinsă atingându-se în locuri unde își puteau simți excitația. Trecând cu palma peste curba feselor tânărului, introdusese lent degetul mijlociu în orificiul strâmt. Mișcările erau ușoare, Cosmin lăsându-și capul pe umărul lui drept, răsuflând oarecum ușurat. Probabil după atâta timp se aștepta să aibă parte de durere, dar se străduia să nu-l facă să se simtă incomod. Continuase cu al doilea deget, penetrând cu mișcări apăsate dar nu prea dure. Tânărul începuse să geamă, știind că odată relaxat va putea atinge acel loc care-l făcea să tremure de plăcere.

-          Simon, e suficient. Te doresc.

Îi șoptise la ureche, tăindu-i respirația. Nu se așteptase să primească o aprobare atât de curând, dar era mai mult decât pregătit. Ținându-l de talie îl întorsese cu spatele și îl penetrase cu răbdare, mușcându-și buzele datorită excitației. Noroc că avusese parte de sex și se simțea mai sigur pe el că nu avea să ejaculeze prea devreme.   

Îi apropriase spatele de trupul său, îmbrățișându-l, încercând să-l asigure în același timp. Cosmin întorsese capul spre el, fixându-i buzele. I le sărutase pătimaș, acum că erau uniți, toată nervozitatea din acea dimineață dispăruse pur și simplu. Lăsase în urmă o nevoie mai mult decât fizică, Simon alintându-i trupul cu mângâieri insistente, alunecând peste piept și coapse, degetele sale găsindu-i penisul excitat. Îi tachinase baza, ca apoi să-l prindă ferm și să i-l frece până la vârf. Cosmin se lăsase în seama atingerilor lui, nehotărât dacă să geamă sau să continue să-l sărute. Nu uitase că Simon era un amant bun, în special când începuse să-și învârtă coapsele, penetrându-l insistent în același loc, unde știa că nu e nevoie de prea mult ca să-și piardă mințile. Ejaculase fără prea mult efort, știind că șatenul îi lipsise de atâta timp. Acel act cunoscut, sub orice mod ar fi venit din partea lui Simon, nu însemna altceva decât dragoste. Simțea că șatenul nu neagă partea sexuală a relației lor, dar înțelese faptul că aceasta venea de la sine, împreună cu toate celelalte plăceri.

-          Cosmin, ești sigur că mai poți continua?

Îl întrebase Simon, care clar era apt pentru mai mult. Nu își retrăsese falusul, doar se oprise, făcându-i coapsele să tremure. I le apucase scurt, despărțindu-i fesele, tachinând cu mișcări de apropriere.

-          Pot să mă întorc?
-          Hai în cameră, e mai comod așa.

Imediat ce trupurile lor se desprinseseră regretase puțin schimbarea de poziție. Acum că falusul lui Simon îl îmboldea în stomac, știindu-i fiecare detaliu,fiecare venă care pulsa, se abținuse în a nu geme de dorință. Deja începuse să fie evident cât îl dorește iar. Șatenul închisese dușul, grăbindu-l afară din baie.

 Se împleticeau cât timp trupurile lor refuzau să se despartă și continuau să se sărute ca doi adolescenți, amuzându-se de nerăbdarea lor. Odată ce fusese așezat în pat, greutatea trupului șatenului venise peste el ca o protecție. 

Acesta îi ridicase genunchii, așezându-i pe umerii săi și imediat îl penetrase. Fără lentoare ca prima dată, răsuflarea fierbinte a lui Simon cât își înfipsese penisul înapoi în el, îl făcuse să zâmbească. Îi plăcea să-l vadă atât de pasional datorită lui. Înghițise în sec acum că mișcările nu mai erau ce cele dinainte, simțea că șatenul este la fel de atent, dar în același timp aveau acea grabă excitantă, pe care nu nega că și-o dorise. Era evident că Simon se străduiește să nu-l precipite, savurând fiecare penetrare, fixând locul unde erau uniți. Îi despărțise fesele pentru a intra mai adânc dacă ar fi fost posibil.

-          Mi-a lipsit asta.

Mușcase lobul urechii în timp ce-i șoptise lasciv. Cosmin își îndreptase capul spre el, mușcându-i buzele, ca apoi să-l seducă pentru alte câteva sărutări. Cât timp limba șatenului îi alintase cerul gurii apoi provocându-i limba într-un dans erotic, nu se putuse gândi la altceva. Imediat însă simțise acea fierbințeală imposibilă și ejaculase între ei, tremurând constant. Nici nu apucase să își revină din febra plăcerii căci îl simțise pe Simon penetrându-l insistent, ca apoi să ejaculeze la rândul său. Simțea lichidul alb curându-i dintre fese, acum că iubitul său se retrăgea lent. 

Era mai mult decât fusese obișnuit, fiind garanția faptului că șatenul îl dorea la fel de mult. Își trecuse palmele peste pectoralii lui, simțindu-i mușchii abdomenului încă încordați. Nu s-ar fi mirat dacă mai târziu i-ar fi cerut o altă rundă.

-          Te doare ceva?

Zâmbise amuzat, văzându-l atât de grijuliu Simon părea altă persoană. Dar știa prea bine că sub învelișul acela de îngrijorare se află un bărbat care poate întoarce viața lui cu susul în jos, devenind un demon sadic.

-          Puțin coapsele, n-am mai făcut exercițiul acesta de ceva timp…

Primise un sărut pe coapse, mușcându-și buzele. Credea că Simon își dorește iar o rundă nouă, dar se calmase imediat ce fusese prins în brațele lui.

-          Hai să tragem un pui de somn. După, facem iar duș…
-          Da, l-am cam făcut degeaba. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.